MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

anarat seni saygıya davet ediyorum

Yorum

• anarat
      Katılımcı
      • 13 Eylül 2013
      • 86

eyvallah mazlum yazısı diyelim sn exitus123

Yorum

• anarat
        Katılımcı
        • 13 Eylül 2013
        • 86

ben o yazımda form siteleri kapanıyorya o nedenle yazdım bıktım formlara üye olmaktan

Yorum

• gokalp80
          Tecrübeli
          • 11 Eylül 2013
          • 522

sn anarat hepimizinki alın teri yani helal yada elimizden gelgiği kadar helal olması için çalışıyoruz kime ne yaptım da bu hisseye bulaştım diye kendime kızıyorum ama patron tarafından kandırıldık altatıldık dolandırıldık verilen haberler projeler hepsi 3-4 yıldır olmadı sadece şirketin sitesi

Yorum

• Erendiz
            Katılımcı
            • 12 Eylül 2013
            • 126

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Ersin bey hoşgeldinnn
            Sagol hocam. Bu kez 8 ekimde dovecegim faittti. Hazirlaniyorum.

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

Baba-oğul gelmezler... O kadar donu koklamazlar. .. Yönetim kurulunun diğer üyeleri gelir...

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

Gümrük Tüicaret Bak İç Ticaret Genel Müdür. ne mi dilekçeler yollanıyor ?

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Bizim burdan iadeli tahütlü 5 günde gidiyor yarın kargoyla yollayacağım

Yorum

• KIRCI
                    Yeni Üye
                    • 14 Eylül 2013
                    • 12

Hayırlı akşamlar arkadaşlar...
                    gecen cuma günü sözcü gazetesinde bir haber vardı.
                    Başbakan suat kılıçı tokatlamış.yolsuzluklarini duymus galiba...
                    faitinde yaptiklarini duysa ayağının altina alip bok gibi çiğner....
                    Başbakana bir şekilde duyurmalıyız...

Yorum

• Intelligent
                      Katılımcı
                      • 12 Eylül 2013
                      • 110

Sayın exitus123, sizin parasını ödediğiniz fotokopilerin bir tanesi de ben aldım. PTT mesai saatlerine denk gelmiyorum ve göndermem için mutlak suretti izin almam lazım. Fakat, iş yoğunluğu nedeniyle bunu da tercih etmiyorum. Bu tür gönderimler kargo ile oluyor mu? Bizim şirkette kargo şubesi var ve tüm başvuruları ben de yapabilirim.

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Bizim burdan iadeli tahütlü 5 günde gidiyor yarın kargoyla yollayacağım

Yorum

• KIRCI
                        Yeni Üye
                        • 14 Eylül 2013
                        • 12

Köyün birine kurtlar dadanmış, bir akşam köylünün kümesinden tavukları yemişler, tavukların sahibide bekçi köpeğini sahip çıkamadın diye dövmüş.Diğer akşam köylünün kuzularını yemişler, çoban köpeğide bi güzel dayak yemiş sahip çıkamadın diye...Tekrar eden akşamlardada bu böyle devam ederken köpekler biraraya gelmişler, bu iş böyle olmayacak habire bu kurtlar yüzünden dayak yiyip duruyoruz.Yeter artık bi plan yapalım şu kurtları bi halledelim. Gece pusuya yatmış köpekler, kurtlar yine gelip koyunları yiyecekken, hepsi birden saldırmaya başlamış..Kurtlar kaçıyor köpekler kovalıyor.. Köy yerinden uzağa doğru kovalamışlar kurtları.. Dağa doğru geldiklerinde kurtlar arkaya doğru bakarken, köpekler yorulmayabaşlamış. Tavukların sahibinin köpeği yorgunluktan bayılmış, koyunların sahibinin köpeği yorgunluktan bayılıp düşmüş...Kurtlar arkaya bakarken, oda ne...demircinin köpeği son sürat yakalamak için koşuyor, Kurtlar hadi diğer köpekleri anladıkta DEMİRCİNİN KÖPEĞİNE ne oluyor demişler....

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

iadeli tahütlü deki maksat geri bildirim yapılması..

kargo da olur.. 1 günde ankaraya ulaşır..

Sıkıntım gündelikçiyi burda koruyup kollamak, diğer topikte 3. sayfadaki yazıyı okunca ne demek istediğimi anlarsınız. Onun gibi düşüncesi olanlara hakkımı helal etmiyorum... hakkımında geçtiğini düşünüyorum. O sıcağın bağrında, ersin beyle noter ara, sonra gel, kağıt ver imzalasın diye beyimiz, sonra tekrar fotoko***i ara çektir... sonrada beyimiz gelsin bana kin ve nefretimi sorgulasın....

modüratör bile üye olduğunu belirttiği halde o gelip burda yazmıyorken başkasının savunma o arkadaşamı düştü....

onun gibisini abi olarak hala görüyosanız ,üstad diyosanız , sizinde vay halinize
                          ben o zat için buralara düştüm .. ipini pazara çıkarmak için

Intelligent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Sayın exitus123, sizin parasını ödediğiniz fotokopilerin bir tanesi de ben aldım. PTT mesai saatlerine denk gelmiyorum ve göndermem için mutlak suretti izin almam lazım. Fakat, iş yoğunluğu nedeniyle bunu da tercih etmiyorum. Bu tür gönderimler kargo ile oluyor mu? Bizim şirkette kargo şubesi var ve tüm başvuruları ben de yapabilirim.

Yorum

• gokalp80
                            Tecrübeli
                            • 11 Eylül 2013
                            • 522

iyi akşamlar karot hocam nerelerdesin ses soluk yok
                            aklıma yasaklanan mecnur ve ekibindeki mems1 ve memsa sayısı takıldı nedensa 40---50 mil civarıydı herhalde gen kurulda 6 mil vardı bizlerde 15-20 mil ky de diyelim gerisi patronda demekki belkide faik mecnur kapışmasında olan bizlere oluyordur ......

Yorum

• gokalp80
                              Tecrübeli
                              • 11 Eylül 2013
                              • 522

bu haftada 28 -29 bandımı yoksa yükselişmi ......fa.......it donsuz kalasın emi.....

Yorum

• hakimbayram
                                Katılımcı
                                • 11 Eylül 2013
                                • 135

abi açıkçası ayın sonuna kadar herhangi bir hareket beklemiyorum ... ama inşallah şöyle 60 lara doğru bir hareketlense ne güzel olur

Yorum

Working...
                                X

Debug Information