MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • gokalp80
    Tecrübeli
    • 11 Eylül 2013
    • 522

Eğer zamanınız varsa, her yer yürüyüş mesafesi içindedir. Steven Wright

Yorum

• gokalp80
      Tecrübeli
      • 11 Eylül 2013
      • 522

Eğer yürüdüğünüz yolda hiçbir engel yoksa, o yol sizi hiçbir yere götürmez. G. B. Shaw

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
        GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• neco65
          Katılımcı
          • 01 Nisan 2013
          • 94

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          neco abi teşekür ederim yorumun için
          Dogruya doğru,eğriye eğri demekle insan bir şey kaybetmez ki.Şu ana kadar zararımı kurtarmaya çalışıyorum diyenlerin çoğuna bak patron yandaşı çıktı.Halada bizleri ikna edebilmek için uğraşıp duruyorlar,unutmadan şunuda söyleyim.Bu patron lara çalışan arkadaşlar yarın diyecekler ki bu dava açan arkadaşlar olmasaydı bizler çoktannnn zararımızı kurtarıp düze çıkmış oluruz diyede utanmadan bizlere iftira atacaklardır.Göreceksiniz vede neco demişti diyeceksiniz.

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

Nasihatçilerimiz , bizim OGK da HAYIR dediğimizi unutmuş...

OGK katılmayan 10000 KY iptali için dava açmamışta, şimdi bizim davalarımıza karışıyolar!!!

Onlara güzel bir söz : hadi ordan !!!

Şuan OGK da 11 ve 12 maddenin iptalini kalan 36 sağlayabilir!!! Unutmasınlar zaten biz yasal olarak ayrıldık, giderken faiğ ide ait olduğu yere biz götürebiliriz!!!

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

Bu 36 nın içinde yardım ve yaşatma derneği üyelerinide çıkartırsak!!!

Yorum

• siname
                Bağımlı
                • 18 Eylül 2013
                • 1034

ne derlerse desinler ben adalet için Allah rızası için yola çıkarken bismillah diyimde o ppatron yalakaları ne derlerse desinler 110 milyonu kasaya koysunda 55 milyon generali glc tekstilden yapılan vurgun paraları yerine konsunda ne olursa olsun o kadar önemli deyil ve bu adamlar bir daha ky sırtına binemesin ben bu davaya müdahilim adam anlaşma yapıyormuş gibi kapa haber gönderdi hemde bir defa bile şirket tarafından aranmamışken. ben bir adamla bir sefer anlaşma yaparım ikincisi aynı şartlarda olmaz kayserililerden öğrendiğim tek şey budur. şimdi kim ne diyorsa desin hakımızda aynı masaya bir defa daha oturmam faikle. biraz hak arasa insanlar bu dünya yaşanacak yer olurda herkez başkası yapsın diye gözlüyor

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

Günaydın arkadaşlar...))
                  hiç bir şey yapmayan,hata da yapmaz...!!!
                  biz bir şeyler yapmakta kararlıyız,hata yapmak da beleş bu arada doğal olarak...!!!
                  stocholm sendromu muzdaribi arkadaşların üzüntülerini anlıyoruz,ama bu bizi asla yolumuzdan etmeyecek...!!!
                  insanlık tarihi direnen ve savaşanlarla doludur:ama dolaylı ya da direkt işbirliği yapanlar bu tarihte bir nokta bile değildirler...!!!
                  anlayışlı olalım arkadaşlar: onlar dünde görevlerini yaptı,bugünde yapmaya çalışıyorlar...!!!
                  benim için nitelikli insan:HAK YEMEYEN,HAKKINI YEDİRMEYEN İNSANDIR...!!!
                  gerisi aldığı nefesin bile hakkını vermeyen: imalat hatası,ZAVALLI yaratıklardır...!!!
                  herkese iyi günler...))

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

Arkadaşlar,katılımcı olan dostlarımız bu gün vekaletleri çıkarıp mutlaka kargoya versin...!!!kargodan önce faks ile vekalet örneklerini avukat arkadaşa ulaştırırlarsa,bu gün çekilecek ikinci "İHTARNAME"de yer alacaklardır...!!!

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

neco65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Dogruya doğru,eğriye eğri demekle insan bir şey kaybetmez ki.Şu ana kadar zararımı kurtarmaya çalışıyorum diyenlerin çoğuna bak patron yandaşı çıktı.Halada bizleri ikna edebilmek için uğraşıp duruyorlar,unutmadan şunuda söyleyim.Bu patron lara çalışan arkadaşlar yarın diyecekler ki bu dava açan arkadaşlar olmasaydı bizler çoktannnn zararımızı kurtarıp düze çıkmış oluruz diyede utanmadan bizlere iftira atacaklardır.Göreceksiniz vede neco demişti diyeceksiniz.
                      ..........................kervan yürür,be dost...))

Yorum

• cirkinn
                        Yeni Üye
                        • 13 Eylül 2013
                        • 42

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Günaydın arkadaşlar...))
                        hiç bir şey yapmayan,hata da yapmaz...!!!
                        biz bir şeyler yapmakta kararlıyız,hata yapmak da beleş bu arada doğal olarak...!!!
                        stocholm sendromu muzdaribi arkadaşların üzüntülerini anlıyoruz,ama bu bizi asla yolumuzdan etmeyecek...!!!
                        insanlık tarihi direnen ve savaşanlarla doludur:ama dolaylı ya da direkt işbirliği yapanlar bu tarihte bir nokta bile değildirler...!!!
                        anlayışlı olalım arkadaşlar: onlar dünde görevlerini yaptı,bugünde yapmaya çalışıyorlar...!!!
                        benim için nitelikli insan:HAK YEMEYEN,HAKKINI YEDİRMEYEN İNSANDIR...!!!
                        gerisi aldığı nefesin bile hakkını vermeyen: imalat hatası,ZAVALLI yaratıklardır...!!!
                        herkese iyi günler...))
                        her yer İMALAT HATASI HOCAM FU da dahil

Yorum

• ACEMİ
                          Katılımcı
                          • 12 Eylül 2013
                          • 153

herkeze günaydın.
                          yapılan yorumları okuyorumda sanki bu denli uğraşan arkadaşlar türkiyede yaşamıyor.
                          yurdumuzda kanunlar biraz yavaş işlediğinin farkında değilmi?
                          anladığım kadarı ile gk kararı iptali ile ilgili hiç dava açmamışlaranlaşılan, konusunda uzman avukatlarla
                          böyle bir iptal için açtığım dava 2 yıl dört ay sürdü. davalara bende katıldım. delil bile gerekmeyecek
                          bence basit bir iptaldi. lakın hahimler bizim gibi düşünmüyor. dava uzadıkca uzadı. sonuçta istediğmde olmadı. dedilerki temyiz et edersem ne olacağı beşlli olmayan bir süreye ihtiyaç var dediler. allah belanızı versin dedim arkasını bıraktım. harcadığımda boşa.
                          burada inşallah kaybetmeyiz

sizleri yönlendirmerk için yazmadım başımdan gecenı aktardım sadece.

diyelimki acılan iptal davasını kazandık. o zaman bizlerin ogk da kazanılmış ayrılma hakları sonucunda ödenecek bedellerın ödeme zorunluluğunuda iptal etmiş olmayacakmıyız.

madem hisselerı iade etti;
                          itiraz şerhi koyan arkadaşlqın o günki oy tutarı faikle kıyaslanırsa yönetimi değiştirecek mıktarda değilmi? mahkemelerde uğraşmak yerine bizleri düşünmeyeni biz hiç düşünmeden yönetimden alabiliriz.
                          hazır normal genel kurul yapılamamış ve ikinci yapılacak toplantıda bizler çoğunluğu sağlayıp
                          içimizden sağlam bilinen arkadaşlarla yönetimi ele alarak gerekli ödemeleri yapabiliriz.
                          neden bu konu üzerinde yoğunlaşmıyoruz.

şu anki hisse dağılımına göre bu fazlası ile mümkün.

haydi arkadaşlar iş başina
                          bundan sonrası için faik ve yönetimdekiler düşünsün. bakalım key kestirmeden ne yapabilir.

bence yıllarca mahkemede takiple uğracağımıza kısa yoldan halledelim .

devlet babaya kalınca halimiz ortada

spk bile bekleye bekleye civciv çıkaracak.
                          hangi kararı uygulatabildi.en fazla göz altına alır. oda bize bir fayda sağlamaz. zaten göz altında gibiyiz.

Yorum

• siname
                            Bağımlı
                            • 18 Eylül 2013
                            • 1034

ACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            herkeze günaydın.
                            yapılan yorumları okuyorumda sanki bu denli uğraşan arkadaşlar türkiyede yaşamıyor.
                            yurdumuzda kanunlar biraz yavaş işlediğinin farkında değilmi?
                            anladığım kadarı ile gk kararı iptali ile ilgili hiç dava açmamışlaranlaşılan, konusunda uzman avukatlarla
                            böyle bir iptal için açtığım dava 2 yıl dört ay sürdü. davalara bende katıldım. delil bile gerekmeyecek
                            bence basit bir iptaldi. lakın hahimler bizim gibi düşünmüyor. dava uzadıkca uzadı. sonuçta istediğmde olmadı. dedilerki temyiz et edersem ne olacağı beşlli olmayan bir süreye ihtiyaç var dediler. allah belanızı versin dedim arkasını bıraktım. harcadığımda boşa.
                            burada inşallah kaybetmeyiz

sizleri yönlendirmerk için yazmadım başımdan gecenı aktardım sadece.

diyelimki acılan iptal davasını kazandık. o zaman bizlerin ogk da kazanılmış ayrılma hakları sonucunda ödenecek bedellerın ödeme zorunluluğunuda iptal etmiş olmayacakmıyız.

madem hisselerı iade etti;
                            itiraz şerhi koyan arkadaşlqın o günki oy tutarı faikle kıyaslanırsa yönetimi değiştirecek mıktarda değilmi? mahkemelerde uğraşmak yerine bizleri düşünmeyeni biz hiç düşünmeden yönetimden alabiliriz.
                            hazır normal genel kurul yapılamamış ve ikinci yapılacak toplantıda bizler çoğunluğu sağlayıp
                            içimizden sağlam bilinen arkadaşlarla yönetimi ele alarak gerekli ödemeleri yapabiliriz.
                            neden bu konu üzerinde yoğunlaşmıyoruz.

şu anki hisse dağılımına göre bu fazlası ile mümkün.

haydi arkadaşlar iş başina
                            bundan sonrası için faik ve yönetimdekiler düşünsün. bakalım key kestirmeden ne yapabilir.

bence yıllarca mahkemede takiple uğracağımıza kısa yoldan halledelim .

devlet babaya kalınca halimiz ortada

spk bile bekleye bekleye civciv çıkaracak.
                            hangi kararı uygulatabildi.en fazla göz altına alır. oda bize bir fayda sağlamaz. zaten göz altında gibiyiz.
                            ayın 8 inde ogk için hak mahrumiyeti var niyeki bütün dizginleri adamın eline verelim. bu insanın insafına kalalım. adalet kulanılınca adalet olur hem ayın 6 sına kadar süresi var sadece ihtar çekildi.baskı yapacaksanız şirketi arayıp onlara yapın

Yorum

• heckser-ohlin
                              Aktif
                              • 12 Eylül 2013
                              • 332

arkadaşım şimdi dava açarsa belki 2 yıl 4 ay beklersin ... yok eğer dava açmazsan sonsuzluğa yolculuk için şimdiden bileti al derim... ayrıcasen sen ya gerçekten acemisin ya da... faikin ağzıyla konuşmaya bırakın artık ... aralara iki doğru koy sonra istediğni anlat empoze et kanıksatmaya çalış... geçin bu işleri geçin...

YALAKALARA DUYRULUR... patroncuğunuza söyleyin boşuna sağa sola kıvırmasın artık daha çok canı yanar!!!

Yorum

• heckser-ohlin
                                Aktif
                                • 12 Eylül 2013
                                • 332

faikin o günkü oy tutarıymışmışmışmışmışş... aklı sıra ben de mal yok izlenimi oluşturmak için yalandan üçbeş çapulcusunu getiren adamın malı yokmuş martavallarını kimse bize anlatmaya çalışmasın... başından sonuna düşünelerek yönlendirme amaçlı yazılar yazmayı bırakın artık...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information