unutma faik benim emekliliğime 20 yıl var acelem hiç yok bende bu hiseden bir bok olmaz demeyi bilirdim ama velakin bu hisenin potansiyelini biliyorum bu hiseden bir bok olmaz diyen arkadaşlarında ne yapmaya çalıştığını biliyorum bak ademali kardeşime satırmışsın ben satmam çünki ben bu parayı yok sayıyorum inşallah faiğe vereceğin hiseleri satmamışsındır adem, benden sana bir lot yok faik hele buralardan hiç alamasın. çünki sana verecek bir lotum yok.
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yazdıklarınız içerisindeki elle tutulabilecek olanlarla ilgili biz zaten işe başladık.. spk kararını haftaya ister versin ister vermesin cumaya kadar bu iş bitecek... ha destek vermek istiyorsanız ya da vereceğini söyleyen arkadaşlar şunu unutmayın kimseye gel kardeşim sen de bizimle ol demeyeceğiz bu saatten sonra... kaldı ki fedakarlık yapacak olanlar kendilerine yapacak bize değil... ben eğer işimi gücümü bırakıp görüşme ayarlayıp gidiyorsam gece saat bir de evime ancak dönüp ertesi gün sabah 5 te kalkıp tekrar işime gücümle meşgul oluyorsam bunu en başta kendi ailem için yapıyorum... dava falan diyen arkadaşlar bizim verdiğimiz uğraşı verme gayretinde olsalar bizimle zaten iletişime geçerlerdi.. insan en çok da neye üzülüyor biliyor musunuz? bu kişiler eğilmez bükülmez bizden kopmaz dediğiniz kişilerin bunların oyununa tekrar tekrar alet olmasına!!! yok arkadaşlar yok bunların yaralı parmağa işeyeciği yok.. millete dürüstüz martavalları okuyan bu zatlara deyin ki siz eğer bu işte masum olsaydınız en başta yapacağınızı söylediğniz ve kağıdın yukarı yönlü ivme kazanmaya başladığı bir süreçte bedelsiz sermaye arttımı için tekrar başvrucağız deyip peşine 5 gün sonra SERMAYE AZALTIMI EŞANLI %200 SERMAYE ARTTIRIMI KARARI ALDIK DEYİP KAĞIDIN ANASINI SSSSMEZDİNİZ!!!Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn heckser-ohlin... şöyle yapalımmı...
1- İlk önce SPK kararını bekliyelim...
2- O zamana kadar her arkadaş süreçle ilgili tüm yanlışları kendince bulmaya çalışsın...
3- Tespit edlen hususlar tek tek maddeler halinde sıralansın...
4- SPK dan istemediğimiz karar çıktığında, bu hususlar birleştirilerek.... bir dosya haline getirilsin....
5- Türkiye bazında belirli merkezler seçilerek merkeze yakın ildeki arkadaşların merkezde toplanması sağlansın....
6- Toplanan arkadaşlar, dosyayı inceleyerek gerekli resmi işlemler için vekalet veya dilekçelere imza atsın....
7- Merkezdeki arkadaşlardan vekalet alanlar Ankara yada İstanbulda buluşsun....
8-Ankarada arkadaşlar TBMM milletvekilleri görüşerek İktidar ve Muhalefet partilerine dosyaların birer örneğini versin..ve resmi yada adli başvuruları yapsın....
9- İstanbulda ise BİST Başkanlığı SPK başkanlığı ile görüşülerek... adli işlemleri başlatılsın...
Ne yapacağımızı bilelim ve birlikte haraket edelim.... bu birlikteliğe , şüphe duyduğumuz arkadaşları çağırmıyalım.... az olsun öz olsun.... liste oluşturmaya gerek yok kararlı ve bilinçli iki kişi olsa dahi yeter....
Ne dersin....
HA BUNU NİYE BÖYLE YAPTILAR DİYE OLAYI OKUYAMAYANLARA SÖYLEYEYİM... BİR BİLANÇO DA GÖZÜKEN YENİDEN DEĞERLEME ARTIŞ FONLARI BEDELSİZ SERMAYE VERİLMEYİP SERMAYE AZALTIMI EŞANLI SERMAYE ARTTIRIMIYLA SIĞLAŞTIRILAN BİR KAĞITTA TEKRAR VERİLDİĞİNDE MALIN ÇOĞUNLUĞUNU KENDİ YANDAŞLARIYLA ELİNDE TUTAN ADAMIN CEBİNE EKSTRA PARA DEMEK DE ONDAN!!!
neyse ezcümle şunu bilin herkesin kendine göre sıkıntıları işi gücü olabilir benim yoğunluğumun %10 belki bir çoğumuz da yok ama ben yine de verdiğim sözden dönmüyorum yalnız bir olurda faik beni ararda tamam dava açanlar hakkından feragat etsin uzlaşalım derse o gün benim de iki çift lafım olacak : uzaktan uzaktan bizi sarıp sarmalayan arkadaşlarıma!!!!
Yorum
-
ha bir de parasını kurtarmak isteyen arkadaşlar para öyle kurtarılmaz haberiniz olsun!!! hele ki bu adamlardan!!!
Yorum
-
ben vahdetin ertaşa mevlanadan sofi, kadı ve hasta adamın hikayesini gönderdim ve memsayı kolamamasını istedim ama o kadar da vicdan ve iman sahibi değilmiş bunu anladım hani diyorlardı ya bu spk o spk deyil diyen arkadaşlar hayır bu spk nın o spk dan bir farkı yok bence
Yorum
-
arkadaşlar,benim anladığım şu:
spk bu iş çözülsün,ky herşeyi sineye çeksin ya da satıp çıksın modunda...!!!
fıyık bunu çözmüş,ayak sürüdükçe sürüyor...!!!
bize de düşen,bu tekere çomak sokmak...!!!
ben her şeye varım,çok olmak gerekmiyor:yürüyenle yürüyelim,ben varım...!!!
misafirim var,pek giremiyorum foruma...gözüm ara ara burada...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
08/10/2013 tarihinde yapılan toplantıya katılmış bir yatırımcı olarak; ilgili toplantının 11. gündem maddesine şerh düşerek ayrılma hakkını kullanmış ve bu doğrultuda da firmanın açtığı hesaba hisselerini 12/11/2013 tarihinde virmanlamış bir yatırımcıyım. Gelinen bu süreçte memsa firmasıyla almış olduğu hisselerin bedeli ödememiştir. SPK Bülteninde belirtilen 12/12/2013 tarihinde degil 14.12.2013 harihinde hisse senetlerimi geri virmanlamıştır.
.ExternalClass .ecxhmmessage P { padding:0px; } .ExternalClass body.ecxhmmessage { font-size:12pt; font-family:Calibri; }
Sermaye Piyasası Kurulunun 29/11/2013 tarihli haftalık bülteninde Şirket ile ilgili olarak,
a) Şirket tarafından, ayrılma hakkı kullanım bedellerine ilişkin olarak pay sahiplerine yapılacak olan tüm ödemelerin 10/12/2013 tarihi mesai saati sonuna kadar yapılması gerektiği,
b) Yatırımcılara ayrılma hakkı bedellerinin ödendiğine ilişkin veya ayrılma hakkı bedelinin başka bir ödeme planı çerçevesinde yapılmasına ilişkin olarak yatırımcıların her biri ile anlaştıklarına dair yatırımcılar tarafından imzalanmış belgelerin 11/12/2013 tarihi mesai saati bitimine kadar Kurula gönderilmesi
c) Ayrılma hakkı kullanım bedelleri ödenmemesi veya herhangi bir ödeme planı üzerinde anlaşma sağlanamaması durumunda, söz konusu payların 12/12/2013 tarihi mesai saati sonuna kadar sahiplerine iade edilmesi gerektiği,
d) Sermaye artırımına ilişkin izahname onayı başvurusunun, ayrılma hakkını kullanan tüm ortaklara ayrılma hakkı
bedellerinin ödenmesinden sonra değerlendirmeye alınacağı kararı verilmiş ve kamuya duyurulmuştur.
MEMSA ŞİRKETİNİN TAHTASININ BU İŞLEMLERNETİCESİNE KADAR KAPATILMASINA
VE BUNUNLA BİRLİKTE , BEDELLİ SERMAYE ARTTIRIMININ VE DE İŞTİRAKLERİN GEÇMESİNİN ÖN KOŞULU İÇİN YAPILAN 08/10/2013 tarihinde yapılan OGK da alınan gündem maddelerinin iptali için gerekli işlemlerin başlatılmasını talep etmekteyim. Saygılarımla,
Yorum
-
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
evet,ilkönce oradaydık,hepimiz sürüldük...ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
))
Yorum
-
Günaydın arkadaşlar...
))
hedefimiz iştiraklerin geçmemesi olmalı...!!!
iştirakler geçmezse:ya iç ettikleri paraları şirket kasasına koyacaklar...!!!
ya da tüm mal varlıklarına el konularak,cezaevinin yolunu tutacaklar...!!!
b iki seçenekte benim işime gelir,fıyık düşünsün gerisini...
))
Yorum
-
bize düşen:
elimizdeki bilgi ve belgeleri birleştirmek...!!!
uygun bir avukat bulmak...!!!
önümüzdeki hafta içinde vekaletleri avukata ulaştırmak...!!!
davayı açmak...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
aralarında kirli ilişkiler olması muhtemel,yoksa bu kadar dalavereye yol vermezlerdi...!!!siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterspk bülteninde memsa için hiç bir şey çıkmayacak inşallah yanılıyorumdur ama durum bu eyer bir şey yapmak isteselerdi bunu yaparlardıAV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
gününüz aydın olsun beyler
yorumlara baktıkca ogk iptal istekleri yoğunlukta.
aklıma bu iptal gerçekleşirse bizlerin ayrılma haklarımızın iptalide gerçekleşmiş olmayacakmı . hazır böyle bir hak elde edilmişken iptal istemi bizim aleyhimize olmazmı?
kaldıkı ogk da sermaye artırımı ve iştiraklerin şirkrt bünyesine katılması şarta bağlanmadımı ? yani ayrılacakların parası ödenmeden hiçbir işlem yapılamayacaktı.
dava acacaksa memsa yönetiminin iptali için dava açması gerek o zamanda kazaanamayacağını iyi biliyor.
gelelim su ödeme işlemlerine gece aklıma geldı ( merhum ozal gibi)
bu adamlar sermaye artımı veya iştirakler için bizden kurtulmaları lazım. lakın eğer ödemeyi
diyelimki 0,25 den yaparak ödedi. bu takdirde ayrılma hakkını kullanan yatırımcının elinde yaklaşık iki
misli hisse bulunacak yok ,08 den öderse 3 misli hisse olacak düşünce güzel borsada satıp gitsin.
lakın yatırımcını eline verdiği hisseyı yatırımcı sattımıkı bunları satsın. sonuçta şart yerine gelmiş olacak
iştirakler ve sermaye artırımı tamam ,tamamda ,lakın sermaye artırımı sonucunda bizlerin hısselerı
artırım eksıltım sonucunda aynı kalır faikin parası yok ya hisse tutarı azalır.
peki 2012 hesaplarını yapacağı olağan üstü genelkurulda hangi hakim oyla ibrasını yapacak ?
sonuçta işler başlangıcından daha kötü
öyle ise bu adam hisse ilede ödeme işini zaman kazanmak için yapıyor yoksa hisse ile ödeyeceği falan yok.
aslında tek kurtuluşu nakit ödeyip kurtulmaktı. gerçi savsakladığı sürece hisse düşecek , kendi hisselerini borsada satıp ödese idi şimdiye kurtulurdu . şmdi daha çok hisse satması gerekecek
e ne yapalım herkezin aklı kendine..................
Yorum
-
iştiraklerin şirket bünyesine katılma şartı neymiş spk sadece sermaye azaltımı hakında bildirimde bulundu genel kurul iptal edilirse bu sefer gider 3 ünede hayır veririz bu sefer elimde iki katı hise varACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergününüz aydın olsun beyler
yorumlara baktıkca ogk iptal istekleri yoğunlukta.
aklıma bu iptal gerçekleşirse bizlerin ayrılma haklarımızın iptalide gerçekleşmiş olmayacakmı . hazır böyle bir hak elde edilmişken iptal istemi bizim aleyhimize olmazmı?
kaldıkı ogk da sermaye artırımı ve iştiraklerin şirkrt bünyesine katılması şarta bağlanmadımı ? yani ayrılacakların parası ödenmeden hiçbir işlem yapılamayacaktı.
dava acacaksa memsa yönetiminin iptali için dava açması gerek o zamanda kazaanamayacağını iyi biliyor.
gelelim su ödeme işlemlerine gece aklıma geldı ( merhum ozal gibi)
bu adamlar sermaye artımı veya iştirakler için bizden kurtulmaları lazım. lakın eğer ödemeyi
diyelimki 0,25 den yaparak ödedi. bu takdirde ayrılma hakkını kullanan yatırımcının elinde yaklaşık iki
misli hisse bulunacak yok ,08 den öderse 3 misli hisse olacak düşünce güzel borsada satıp gitsin.
lakın yatırımcını eline verdiği hisseyı yatırımcı sattımıkı bunları satsın. sonuçta şart yerine gelmiş olacak
iştirakler ve sermaye artırımı tamam ,tamamda ,lakın sermaye artırımı sonucunda bizlerin hısselerı
artırım eksıltım sonucunda aynı kalır faikin parası yok ya hisse tutarı azalır.
peki 2012 hesaplarını yapacağı olağan üstü genelkurulda hangi hakim oyla ibrasını yapacak ?
sonuçta işler başlangıcından daha kötü
öyle ise bu adam hisse ilede ödeme işini zaman kazanmak için yapıyor yoksa hisse ile ödeyeceği falan yok.
aslında tek kurtuluşu nakit ödeyip kurtulmaktı. gerçi savsakladığı sürece hisse düşecek , kendi hisselerini borsada satıp ödese idi şimdiye kurtulurdu . şmdi daha çok hisse satması gerekecek
e ne yapalım herkezin aklı kendine..................
Yorum
Yorum