MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

SPK bu hafta MEMSa hakkında görüş bildirirde....

Bizde Borsa İSTANBUL a verdiğiniz sözü tutuyormusunuz diye başvururuz...

Faiğ in dünkü KAP haberinide yollarız, bide deriz bu şirketin son 1 YIL Kİ KAP haberlerini iyi okuyunuz diye NOT düşeriz...

Yorum

• telat01
      Yeni Üye
      • 22 Eylül 2013
      • 15

Bedelli medelli yok beyler en başından demiştim öyle yüzlerce sayfa yazıp da yorum yazmaya gerek yok hep diyorum da gene diim bu adam eşeği Niğde ye kadar sürecek adam kazanmaya alışmış(kendi aklına göre)kağıdı ezip millet yaklaşmasın diye size demiştim diyecem genel kurulda adamın gözleri dönüyordu peki ne olacak önce göz altı sonra hükümet düştü diye hisse 0,15 leri görürse şaşırmam buna hazırlanın dostlar........ ama sabreden kazanır derim......ha bu arada 0,15 gelirse fıyık sana söz 150.000 lot alacam ve sana biraz daha indir tosunum .......................

Yorum

• siname
        Bağımlı
        • 18 Eylül 2013
        • 1034

patrona söyle 21 milyon hise senedi satışı görmem lazım en azından takasbank ta ondan sonra belki satarım belki diyorum oda hiseleri takasbank unutma. ......? orayı çok iyi takib ediyorum okey brujli

Yorum

• siname
          Bağımlı
          • 18 Eylül 2013
          • 1034

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          söyle efendine,herkes imza atsa bile ben ve arkadaşlarım,atmayacakkk....!!!biz kemiğe fit edenlerden değiliz,et isterizzz...))
          ET isterük. ET isterük kemük istemirük haftaya bonfile isterük 2 tl değerli bir adet hisem

Yorum

• gokalp80
            Tecrübeli
            • 11 Eylül 2013
            • 522

ET i yağlı yerinden verme fıyık

Yorum

• gokalp80
              Tecrübeli
              • 11 Eylül 2013
              • 522

bu eleman sağlam et vermez kokmuş et le kandırmaya çalışır

Yorum

• siname
                Bağımlı
                • 18 Eylül 2013
                • 1034

gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                bu eleman sağlam et vermez kokmuş et le kandırmaya çalışır
                haftaya 2 liralık et isterüz her şeyin pahalısı makbuldür ucuz etin yahnisi ona göre olur

Yorum

• Sıfır
                  Aktif
                  • 11 Eylül 2013
                  • 275

Arkadaşlar merhaba....

SPK kararı sonrası eğer olası bir olumsuz gelişmede sizden ricam...HalkBankası olayını detaylı açıklayan ve bu zamana kadar yaşadığımız tüm mağduriyetlerimizi içeren vede SPK nın yanlı kararlarını bulunduran bir dosyayı bana ulaştırmanız....

Bu dosyayı CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat MATKAP beye elden vereceğim.... Kendisini dosyayı verecek ve derdimizi anlatacak kadar tanırım.... lütfen arkadaşlar son vuruşlar iyi olmalı bundan sonra....

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

Günaydın arkadaşlar...))
                    artık sözün bittiği yerdeyiz,gözaltı pazarına doğru gidiyoruz...!!!
                    bu aşamada bile fıyık ve yalakaları fırıldaklık yapmaya devam ediyorlar,aman dikkat...!!!
                    herkes kendi kararını vermekte elbette özgürdür...!!!
                    biz kararımızı verdik,fıyıktan yaptıklarının hukuk önünde hesabını soracağız...!!!
                    herkese iyi günler...!!!
                    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Arkadaşlar merhaba....

SPK kararı sonrası eğer olası bir olumsuz gelişmede sizden ricam...HalkBankası olayını detaylı açıklayan ve bu zamana kadar yaşadığımız tüm mağduriyetlerimizi içeren vede SPK nın yanlı kararlarını bulunduran bir dosyayı bana ulaştırmanız....

Bu dosyayı CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat MATKAP beye elden vereceğim.... Kendisini dosyayı verecek ve derdimizi anlatacak kadar tanırım.... lütfen arkadaşlar son vuruşlar iyi olmalı bundan sonra....
                      sevgili dostum,bilgi ve belge çok...!!!istediğin anda elimizdekileri paylaşırız...!!!
                      AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                      GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• andiç75
                        Katılımcı
                        • 11 Eylül 2013
                        • 91

Ola gardaşlar son demler bu demler gözaltına ramak kaldi. Bakalım ondan sonra daha ne dümenler dönecek. Vesselam.

Yorum

• heckser-ohlin
                          Aktif
                          • 12 Eylül 2013
                          • 332

syn erendiz beni aramışsınız ama kusura bakmayın benim sizinle konuşacak birşeyim yok.. eğer siz başında sergilediğiniz tavrı sonunda da sergileseydiniz ben sizinle her türlü yolda yürürdüm ... hatta farkındaysanız fayk size ''edebinle gelip oturacaksan katıl'' dediğinde fykın cevabını ben vermiş sizi savunmuş ve bunu da paylaşmıştım.. elbetteki herkes kendi parasını kurtarmak için istediği yolu izleyebilir buna saygı duyarım.. ancak bu karşımızdaki insanların karekterini daha önce yaptıklarını bize unutturmaz o yüzden siz emelin aracılığını yaptığınız gün ben isminizi çizdim.. ha sonraki süreçte bizim düşündüğümüz gibi düşünmeye başlar bu adamlardan bir cacık olmayacağını tek dertlerinin kendi menfaatleri olduğunu ve bunu da bizi kullanarak yapmaya çalıştıklarını anladığınıza dair birşeyler görürsem o başka.. sonuçta herkes insan hata yapma payı vardır tabi geri dönülemeyecek hatalar yapmamak koşuluyla..
                          ayrıca bahsi geçen kişiyle ben de görüştüm hatta kendisi aradı beni yani durum hiiiç te öyle anlatıldığı gibi değilmiş!!! bilginize..

Yorum

• heckser-ohlin
                            Aktif
                            • 12 Eylül 2013
                            • 332

karot hocam sizden istediğim mail gelmemiş... bugün temin edebilirsek iyi olur.. malum akşam görüşme var!!!

Yorum

• lidaki
                              Katılımcı
                              • 12 Eylül 2013
                              • 88

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              syn erendiz beni aramışsınız ama kusura bakmayın benim sizinle konuşacak birşeyim yok.. eğer siz başında sergilediğiniz tavrı sonunda da sergileseydiniz ben sizinle her türlü yolda yürürdüm ... hatta farkındaysanız fayk size ''edebinle gelip oturacaksan katıl'' dediğinde fykın cevabını ben vermiş sizi savunmuş ve bunu da paylaşmıştım.. elbetteki herkes kendi parasını kurtarmak için istediği yolu izleyebilir buna saygı duyarım.. ancak bu karşımızdaki insanların karekterini daha önce yaptıklarını bize unutturmaz o yüzden siz emelin aracılığını yaptığınız gün ben isminizi çizdim.. ha sonraki süreçte bizim düşündüğümüz gibi düşünmeye başlar bu adamlardan bir cacık olmayacağını tek dertlerinin kendi menfaatleri olduğunu ve bunu da bizi kullanarak yapmaya çalıştıklarını anladığınıza dair birşeyler görürsem o başka.. sonuçta herkes insan hata yapma payı vardır tabi geri dönülemeyecek hatalar yapmamak koşuluyla..
                              ayrıca bahsi geçen kişiyle ben de görüştüm hatta kendisi aradı beni yani durum hiiiç te öyle anlatıldığı gibi değilmiş!!! bilginize..
                              Seni ve alfa yı tek geçerim kardeşim...

Yorum

• heckser-ohlin
                                Aktif
                                • 12 Eylül 2013
                                • 332

kimse yanılmasın kağıt ne bölündü ne de görünen rüçhan fiyatı!!!

mesaj attığım arkadaşlar cevabınızı bekliyorum!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information