arkadaşlar,bazı patron yalakaları tuzağa düşürmeye çalışıyor,dikkat...!!!biz olayı kaynağından öğrendik,anlatılanlar farklı...!!!ama yalakalara inanıp inanmamak size kalmış...!!!mal sizin para sizin...!!!
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ali BABACAN,yarın bir basın toplantısı ile memsa'daki yolsuzlukları açıklayacakmışşşşşşşşşşş....
))dosyayı kendine ulaştıran arkadaşa teşekkürler...
))(not:bu bir kuyruklu yalandır)
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
Kaynak kim hocam? Orda ben ve hamza hoca vardi. Bende cikista hakim hocama ve pazarciya ilettim konusulanlari.karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar,bazı patron yalakaları tuzağa düşürmeye çalışıyor,dikkat...!!!biz olayı kaynağından öğrendik,anlatılanlar farklı...!!!ama yalakalara inanıp inanmamak size kalmış...!!!mal sizin para sizin...!!!
Yorum
-
Faiğ yaşasın diye ben dilekçe yazıp bunu da SPK yollayacam, faiğ 5. aydan beri kılını kıpırtmamış, dalaveriliklerin peşinde koşmuş..
Benden selam olsun faiğ e , yarınki TABAN:0.19 TAVAN:0.25
8 milyon yabancı fonla lotlarla anlaşsın,Babasındaki ve kendinin sahip olduğu lotlarıda katsın::::: bozdurur mu, hisse olarak mı yollar... Bilemem...
Bulmacanın cevabı metinde gizli....
Paşa keyfi GÖZALTI diyorsa biz hazırız, hazır olmayanlar SATMIŞ..... Satınca bazı hakkalarınızıda kaybedebileceğinizi faiğ kullanabilir...
Yorum
-
erendeniz hani sen faiğin takıldığı cafeleri biliyordun faiği dövücektin ne oldu genel kurulda öyle demiştin ne oldu merak etim doğrusu sen niye dert ediniyon faik senin kadar dert edinmiyo sen paramı kurtarma derdindeyim diyorsun.bence boşa uğraşıyosun kaç kişiyi kandırdın ve sana ne vaat eti sana hakaretler yapan biri; ??!Erendiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKaynak kim hocam? Orda ben ve hamza hoca vardi. Bende cikista hakim hocama ve pazarciya ilettim konusulanlari.
Yorum
-
hissesi olmayıp MEMSAZEDE gibi dolaşmayı bazıları çok seviyor... Sen neymişsin MEMSA be...
SPK yolları yürümekle aşınmaz....
hani ne oldu sizler muvafakname imzalıyordunuz.. anlaşıyordunuz sevgili, gariban, bir ekmeğe muhtaç patronunuzla....
3 kuruş için değer mi bu hallere düşmek..
Yorum
-
PATRON bunlar kadar tasa etmiyordur, çünkü oda GÖZALTINI artık kesinleştirmiş, dünkü haberiyle KY lara ben uğraşıyorum imajı veriyor...
Faiğ daha basit işlerle bu işi bitirebilirsin....
exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFaiğ yaşasın diye ben dilekçe yazıp bunu da SPK yollayacam, faiğ 5. aydan beri kılını kıpırtmamış, dalaveriliklerin peşinde koşmuş..
Benden selam olsun faiğ e , yarınki TABAN:0.19 TAVAN:0.25
8 milyon yabancı fonla lotlarla anlaşsın,Babasındaki ve kendinin sahip olduğu lotlarıda katsın::::: bozdurur mu, hisse olarak mı yollar... Bilemem...
Bulmacanın cevabı metinde gizli....
Paşa keyfi GÖZALTI diyorsa biz hazırız, hazır olmayanlar SATMIŞ..... Satınca bazı hakkalarınızıda kaybedebileceğinizi faiğ kullanabilir...
Yorum
-
slm erendiz bey bu gün tlf ara cvp vermedin.Erendiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNeyse sen nette insanlara iftira atip mutlu olmaya devam et karot. Bende kalan parami kurtarmaya ugrasacagim. Sana iyi saldirmalar...
Yorum
Yorum