Bu hisse tam bir ok çuvalı.... düştüğü yerden kalkamıyor.... Patronda spekte çuvalın içerisindekiyle aynı... Bu şirket el değiştirmediği sürece iflah olmaz arkadaşlar....
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
İtiraz dilekçelerini yazacağımız yer....SPK Ortaklıklar Finansmanı Daire Başkanlığı...
Bu dilekçeye SPK daha cevap vermedi herhalde.... Bu karar bekleniyor.... yukarıdaki Daire Başkanlığının... SPK nın 02.12.2013 tarihli kararını ezmemesi lazım....
Yorum
-
Bu mutabakat metnini sanki ayrılanlar teklif etmiş gibi SPK ya dilekçe yazmışlar....tüm ayrılanlar imzalamış gibide ekte liste yayınlamışlar.... yuh be...burada çoğu kişi para peşin diye yazmıyormu.... Faik sen SPK yı kandırmayamı çalışıyorsun.... SPK tüm ayrılanların mutabakat metninde imzasını istiyecektir.... Süre doldu eyi bekliyor....
Ayrılma talebinde bulunan ve mutabakat metnini kabul etmiyen arkadaşlarlar lütfen faksla (dilekçe olarak) bu durumu yukarıdaki daire başkanlığına bildirelim.... yanlış bilgilendirme var....
Yorum
-
günaydın beyler,
bu arkadaşlar .25 kuruşluk hisse fiyatını nereden bulmuşlar?
bizim bilmediğimiz haberler varda ondandır zahir.
mantıklı fiyat ödemenin yapılacağı andaki hisse baz alınmazmı? e ödemeyi 10 gün sonra yaaparsa
hisse düşerse örnek .10 kuruşa bizlere yapılan ödeme ile ödenmesi gereken tutar arasındaki farkı kim karşılayacak.
ayrıca bmk ifadesine göre verilen talimat spk dan onay bekliyor. ve bu ödeme bizlerin virmanladığı hesaptan yapılacakmış. yani memsa oraya hisse virmanlarsa. yani henüz virman yapılmamış.
sanırım bunlar keş ödeme ile malla ödemenin arasındaki farkı bilmiyorlar. malın fiyatını kendisinsn değilde bizleeeeeerin belirlemesi gerektiğinden haberi yok anlaşılan.
ayrıca başlarına birşey gelmiş galıba zira saat 09 dan beri kayıptalar.
Yorum
-
Neyin kafasındasınız arkadaşlar.Her kim anlaşma yaptıysa hata yapmıştır.Siz zaten ogk da anlaştınız.Bırakın onlar düşünsün.Kanunlar herkesin üzerindedir.Yok ona hisse yok buna para...Anlaşanlar kimdir, ayrıca araştırılmalı bence...İçlerinde masum olmayanlarda olabilir.Spk sormalı anlaşanlara; ben size ogk da nakit 0,47 ayrılma hakkı tanıdım da siz niye daha kötü şartlarda anlaşmalar yaptınız diye.Doğrusunu ALLAH bilir.
Yorum
-
dün aradım sizinle hiç bir anlaşma yapmam dedim ve benden yatırım hesap numaramı istediler bende onlara bmd olduğunu söyledim prosedürü anlatıp bu ayak oyunlarını bırakmalarını söyledim ve kapatım telefonu ve şimdi ismimi silmişler spk ya da şikayet etim
Yorum
-
Bizim için farketmez tahsisliyi nominal ve üzerinden yaptıktan sonra sorun yok.Hisse x 1 ve üzeri ödesinler, hayrını görsünler.Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKaldı 7 işgünü.... bunlar istedikleri kararı çıkartsalar bile bedelli için süre yeterli değil.... tahsisli haricinde ky kullandıracaklarsa süre yetmez.... 15 günlük rüçhan kullanma süresi var..... kaldı 7 gün.... tek ihtimal tahsisli bedelli....
Yorum
-
sermaye artırımını bu saaten sonra beklemek zaten salakça olur sadece iştirakleri nasıl geçirecek bu önemli bizim yapmamız gereken eyer göz altı olursa kayum için bastırmak ve iştirakler için dava açmak olur en akılıcası ve şirketin geleceği için genel kurulun iptali ve spk ya dava
Yorum
-
milleti ve spk yı ahmak yerine koymak işte böyle birşey... bzm menkul değerleri ararsın hisse nerden hangi hesaptan aktarılmıştır dersin anında söyler olmadı mı mkk yı ararsın tüm dökümü verir sen liste gönder dur aslanım bizim için hava hoş giden bizden gitmiyor haberin ola senden gidiyor senden

Yorum

Yorum