Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
gerçek isimleri
firmalar bulur burada yayınlamanın bi anlamı yok
tekrarı olmasın
yapanı anında üzerim.
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Arkadaşlar SPK ile yaptığım görüşmede bir kişinin dahi ödemesi yapılmazsa yada onunla anlaşma protokolü imzalanmadığı anlaşılırsa sermaye artırımı izni verilmeyecek deniyor. Ben param nakit ödenmeden anlaşmayacağım. 2010 yılından buyana Faikle birlikteyiz. Batarsak birlikte batarız. Biz kötü bir anı olarak anarız durumu ancak Faik ve babası için hiç de öyle olmaz. Babası Başbakan ve Cumhurbaşkanının yüzüne nasıl bakar...Bu yaptıkları iletilmeyecek mi sanıyor.
Arkadaşlar benmi yanlış anlıyorum yoksa bilmediğim birşeymi var...
a) Şirket tarafından, ayrılma hakkı kullanım bedellerine ilişkin
olarak pay sahiplerine yapılacak olan tüm ödemelerin 10.12.2013 tarihi
mesai saati sonuna kadar yapılması gerektiği,
b) Yatırımcılara ayrılma hakkı bedellerinin ödendiğine ilişkin
veya ayrılma hakkı bedelinin başka bir ödeme planı çerçevesinde
yapılmasına ilişkin olarak yatırımcıların her biri ile anlaştıklarına
dair yatırımcılar tarafından imzalanmış belgelerin, aracı kurum ve
Şirket tarafından imzalanacak yazı ekinde 11.12.2013 tarihi mesai
saati bitimine kadar Kurulumuza gönderilmesi ve bu duruma ilişkin özel
durum açıklamasının aynı gün KAP'ta yapılması gerektiği,
c) Ayrılma hakkı kullanım bedelleri ödenmemesi veya herhangi bir
ödeme planı üzerinde anlaşma sağlanamaması durumunda, söz konusu
payların 12.12.2013 tarihi mesai saati sonuna kadar sahiplerine iade
edilmesi ve bu duruma ilişkin özel durum açıklamasının aynı gün KAP'ta
yapılması gerektiği,
d) Sermaye artırımına ilişkin izahname onayı başvurusunun, ayrılma
hakkını kullanan tüm ortaklara ayrılma hakkı bedellerinin ödenmesinden
sonra değerlendirmeye alınacağı hususlarının Şirkete bildirilmesine ve
Şirket tarafından ayrılma hakkı kullanım bedellerine ilişkin
ödemelerin yapılmaması veya geç yapılması ya da ortaklar tarafından
Şirket hesabına virman edilen Mensa paylarının sahiplerine iade
edilmemesi nedeniyle, zarar gören yatırımcıların, genel hukuk
hükümleri çerçevesinde Şirket ve yönetim kurulu üyeleri aleyhine dava
açabilecekleri hususunun kamuya duyurulmasına karar verilmiştir.
a,b,c şıklarındaki süreler doldu. Ek süre istendi oda verilmedi. d şıkkına göre sermaye arttımı talebi değerlendirilemez.... bu bu kadar basit...
Ancak d şıkkında belirtilen veya geç yapılması ifadesi varya ordan yakalayıpta bu ayrılanları kafalamaya ve sanki herbiri ile anlaşılmış gibi SPK ya gösterip sermaye artırımına kadar böyle idare ettirip..onayı aldıkları günde sermaye azaltımı -artırımı yapıp ayrılanlarada ayrılmayanlarada geçirmeyi düşünmesinler.... olurmu olur şimdi niye ayrılanlardan toplantıya katılmayanları arayıp onaylarını aldık diye spk ya yanlış bilgide verebilirler...
Ya bunlar telefonlarıda kayıt ettiriyorlardır.... sakın okey, tamam, gibi ifadeleri kullanmayın...montaj yaparlarmı yaparlar....bunlardan herşey beklenir Allah dediklerine bile inanmıyorum.... Adam herkese geçirmeyi planlıyor.....
Halbuki içlerinde biri bizim kabul etmeyerek, bizim kaderimize o da inansa...varya bütün küçük yatırımcı kendisine öyle bir geçirecekki.....faikciğim evin yolunu şaşıracak....
ben ayrılma hakkını kullanmadım bakalım kaderimizde ne varmış...
hayırlı olsun
benimkiler de dün akşam gelmişti.
Virmanları biz yapmadan önce yanlış hatırlamıyosam bizim menkulde 3 milyon vardı. Şimdi 10 milyon var. Herkeze geri yollayınca 3 milyon kalması lazım. Hissesini almayan anlaşan veya geri virmanlayamadıkları 7 milyon duruyor.
kimse şahsıma çamur atmaya kalkmasın,çok ağır yanıt alır...!!!biz özümüzle sözümüzü bir tuttuk bu güne kadar,bedel ödemek gerektiğinde de bedel ödemekten kaçmadık...!!!bizi satın almaya birilerinin parası yetmez,bu böyle biline...!!!
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
ne utanmaz adamlar ya hisseyi virmanlarken dert geri gönderirlerken hesap nosu ulaaaa biz size virman devir kağıtları göndermedikmi orada yazmıyomu acemi holding arşiv odasnız yokmu yoksa çöpemi attınız tek elemanlı şirket bu kadar acemice ahmakça bir hissede olduğum için utanıyor inşallah şirketi elinizden uçurur sizde çaycı olursunuz sodaa çay yokmu isteyennn
fayik bu ayak oyunlarını bırak yapman gereken şey sadece bmd ye emir göndermen sen bizimle hala oynuyorsun ve anlaşma istiyorsun sana iki buçuk gönderiyorum.
Yorum