Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
BİST iletişim formu mevcutmuş... Ay sonunu bekleyelim Olağan üstü genel kurulu kararı olmadan şirket iştirak edinilmesi, alacakların mahsuplaşması ne demek miş... Öyle KY istanbula çağır, sonra genele kurul iptal ettim deyip, bizlerle orda muhattap olmazsanız , sizlerle muhattap olacaklara başvuru yapmamız kadar çok doğal bişey yoktur...
modürtörlerimiz üye olma sorunu, mesaj yazma sorunu çözüldü mü?
bazı arkadaşlarda sorun var kendilerine aktivasyon kodu geldimi gelmedimi
verdikleri mail adresleri (doğruysa) kontrol etsinler
mail adresi yanlışsa zaten yazamazlar.
2-3 arkadaş
hakimbayram
lidakie rbil
mustafa_197458
bunlar yazamadıklarını söylüyorlar
maillerine baktılarmı.
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
arkadaşlar herkese merhaba öncelikle yeni forumun alanımız herkese hayırlı olsun... ben dün hem istanbul heme ankaradaki spk müdürlüklerini aradım durumu anlattım istanbuldaki uzaman arkadaşımla görüştüm durumu takip ettiklerini çıkan haberleri bildiklerini söyledi ancak detaylı bilgi için ankarada memsa masasındaki uzman arkadaşla görüşmem için telefon numarası verdi OFD (ortaklık finansman dairesi) burada daire başkanının emri nedeni ile uzmanlara telefon bağlayamadıklarını yasaklandığını ya internet üzerinden yada dilekçe ile yazılı olarak başvurmamızı söyledi... ancak iki konuda yatırımcı olarak sıkıntı çektiğimizi bu konularda ikisoruyu yazdırdım ve ismimi telefon numaramı verdim dönüş yaparlarsa eğer kanun dışı değilse bana söylenenleri hemen buradan paylaşıcam eğer telefonla ulaşamazlarsa iki konu hakkında bültende açıklama beklediğimizi söyledim ileticeklerini söylediler
Yorum