MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • heckser-ohlin
    Aktif
    • 12 Eylül 2013
    • 332

Erendiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DOGRU BU YUZDEN SON GENEL KURULA GELIP HADLERINI BILDIRMEDINIZ. BU YUZDEN OTELDE MILLETI SPK GUVENCESI BIRAKILIP BUNLARLA ANLASILIRMI DEMEDINIZ? BURDAN yazmaya devam ediniz siz hocam. Evet spk burayi okur sizide dikkate alir...
    şeytan görsün suratlarını işim var gücüm var bu saatten sonra onlarla niye muhatap olayım canım kardeşim... yarın bi bitsin bak bakalım öyle milleti gazlayıp neler yaptığını öğrenmek nasıl oluyormuş!!!

Yorum

• andiç75
      Katılımcı
      • 11 Eylül 2013
      • 91

Ola gardaşlar bırakın kim kiminle anlaşırsa anlaşsın. Kim kimle görüşirse getsin görüşsün ister beşirle görüşsün ister Erdoğan'la görüşsün ister gülle görüşsün. Beni ırgalamaz babacım. Kanun açık ve seçik. Bu elemanlardan yarında bir numara olmassa veyahut paralar hesaplara dektare olmassa bu iş yatar. Bu iş cocuk oyuncağı değil aslanım. Valla öle biri cıkarki maazallah vurdummu ejderha olsa bitirir adamı. Boşiboşuna birbiriZe düşmeyin. Yolun soni geldi artık. Fait getsin bütün devlet adamlarına selamımide yollasın. Bu iş yarın engeç spk dan istediği süre olan 18 12 eğer spk süre verirse bu işi bitiremeZlerse iş yatar. Kralıda gelse iş yatar hacı. Burak istediği yerinen görüşssün. Hatta Obama'nın yanına getsin. Hiç ırgalamaz. İş yatar. O yüzden dert etmeyin işin sonuna bakın. Sadece bir dava bu işi temizler. Vesselam.

Yorum

• Erendiz
        Katılımcı
        • 12 Eylül 2013
        • 126

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        evy.. peki sen bana bir de BU BEDELLİ NASILSA YAPILACAK olayını da bir açıver de tam olsun!!!
        BESIR ATALAY yapar hocam. Adam koca cemaate karsi koyuyor. Ben artik sıkıldim. Spk aciklasin oda yapsin artik. Arada rehineye cevirdiler bizi...

Yorum

• siname
          Bağımlı
          • 18 Eylül 2013
          • 1034

herkeze iyi geceler ben anlaşmada yokum boşu boşuna anlaşmayın çünkü ben kabul etmiyorum. ondan sonra geceleri nasıl rahat uyuyabilirim bende öyle bir vicdan yok

Yorum

• Erendiz
            Katılımcı
            • 12 Eylül 2013
            • 126

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            herkeze iyi geceler ben anlaşmada yokum boşu boşuna anlaşmayın çünkü ben kabul etmiyorum. ondan sonra geceleri nasıl rahat uyuyabilirim bende öyle bir vicdan yok
            Kimse anlasmiyor. spk bultende yayinlasa hayirmi diyeceksin hocam?

Yorum

• heckser-ohlin
              Aktif
              • 12 Eylül 2013
              • 332

benim anlayamadığım siz şimdi bu kadar düşmansınız bu adamlara bu kadar mücadele ediyorsunuz da nasıl oluyorda böyle bir çelişkiye düşüyorsunuz ... ben niye en başından beri ne dediysem onun peşindeyim hade beni geç bir siname niye böyle ya da dr. ya hakimbayram belki de biz de sıkıntı vardır değil mi ersin bey... biz salağız parayı sevmiyoruzdur belki BENZİN DÖKÜP YAKIYORUZDUR kendimizi ha olabilir mi?? neyse bu iş kalp kırmaya gider en iyisimi yol yakınken herkes işine baksın!!! ama kimse AYNI GEMİDEYİZ DEYİPTE milleti bu adamların ekmeğine yağ sürmek için yönlendirmeye kalkmasın hele de SONU ANLAŞALIMA BAĞLANACAK cümleleri sakın ha sakın kurmasın sonra duyacakları hakaret değil HAKLARINI TESLİM ETMEMİZİN TEZAHÜRÜ OLUR!!!

Yorum

• Erendiz
                Katılımcı
                • 12 Eylül 2013
                • 126

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                benim anlayamadığım siz şimdi bu kadar düşmansınız bu adamlara bu kadar mücadele ediyorsunuz da nasıl oluyorda böyle bir çelişkiye düşüyorsunuz ... ben niye en başından beri ne dediysem onun peşindeyim hade beni geç bir siname niye böyle ya da dr. ya hakimbayram belki de biz de sıkıntı vardır değil mi ersin bey... biz salağız parayı sevmiyoruzdur belki BENZİN DÖKÜP YAKIYORUZDUR kendimizi ha olabilir mi?? neyse bu iş kalp kırmaya gider en iyisimi yol yakınken herkes işine baksın!!! ama kimse AYNI GEMİDEYİZ DEYİPTE milleti bu adamların ekmeğine yağ sürmek için yönlendirmeye kalkmasın hele de SONU ANLAŞALIMA BAĞLANACAK cümleleri sakın ha sakın kurmasın sonra duyacakları hakaret değil HAKLARINI TESLİM ETMEMİZİN TEZAHÜRÜ OLUR!!!
                SUSLU CUMLELERLE hakaret etmeyin hocam. Herkes herkesin ne yaptigini biliyor. Kimsede anlasmiyor. Sadece spk nin yayinlamasi muhtemel olan seye hazirlikli olun...

Yorum

• ademali
                  Yeni Üye
                  • 11 Eylül 2013
                  • 21

Sinan hocam bende senin dusuncendenim bende anlasmiyorum ya para ya hissemi gönderir bende dava acarim bu boyle biline ama erendiZ hocama da saygi duyuyorum hocam herkese anlasin demiyor diyorki ben spk guvence verirse anlasirim buda onun hakki saygi duymaliyiz ben erendizin yatirimcidan yana oldugunu biliyorum ve tesekkur ediyorum bu gunlerde bir okumakla kalmayalim IKI KERE OKUYALIM SONRA DUSUNUP YAZALIM KIRMAYALIM BIRBIRIMIZI YOGUN GUNLER GECIRIYORUZ SAKIN OLMAKTA YARAR VAR HAYIRLI GECELER HERKESE

Yorum

• siname
                    Bağımlı
                    • 18 Eylül 2013
                    • 1034

Kimse anlasmiyor. spk bultende yayinlasa hayirmi diyeceksin hocam?
                    evet hayır diyeceğim ve yüklü miktarda tazminat alacağım hemde 3 senelik okadar salak olamaz spk

Yorum

• Intelligent
                      Katılımcı
                      • 12 Eylül 2013
                      • 110

Kesinlikle paramı peşin almadan bırakmam ve bu şekilde SPK'ya onaylatamaz. Bu adamlar şeytan, imzalarımızı taklit edip anlaştık diyip SPK'yı da kandırmasınlar. Muhatabın dolandırıcı olunca insanın aklına olmayacak her türlü şey geliyor.

SPK bu kadar ileri gitmelerine izin vermemeliydi. Kanun yeni çıktı ve çok ama çok sulandırıldı. Bundan sonra kim bu maddelere güvenecek. Ulutaşlara da böyle bir kanun maddesinin uygulanmasının yaptırılması hem spk hem de kanun için talihsizlik oldu valla.

İçine ettiler. Insan yaşadıkça görüyor bu tür durumları ve gerçekten çok kötü birşey....

Yorum

• hakimbayram
                        Katılımcı
                        • 11 Eylül 2013
                        • 135

mustafa_197458 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        hakim hocam liste yayınlamışsınız bende 20.000 lot yazıyor. neye göre yazdınız onu? 20bin değil bendeki
                        abi listede öyle yazıyor

Yorum

• Erendiz
                          Katılımcı
                          • 12 Eylül 2013
                          • 126

evet hayır diyeceğim ve yüklü miktarda tazminat alacağım hemde 3 senelik okadar salak olamaz spk
                          Spk odemeyi ocakta bedelliden gelecek ruchanla yap dese kimse hayir diyemez davada acamaz. Ornegi var cosmos oyle yapmisti. Bilmeden sallamayin arkadaslar...

Yorum

• Erendiz
                            Katılımcı
                            • 12 Eylül 2013
                            • 126

Spk odemeyi ocakta bedelliden gelecek ruchanla yap dese kimse hayir diyemez davada acamaz. Ornegi var cosmos oyle yapmisti. Bilmeden sallamayin arkadaslar...
                            Cosmos degil matas oyle yapti pardon...

Yorum

• Sıfır
                              Aktif
                              • 11 Eylül 2013
                              • 275

02.12.2013 tarihli açıklamayı KENYA SPK sımı yaptı....

Yorum

• Sıfır
                                Aktif
                                • 11 Eylül 2013
                                • 275

SPK, Mensa Sınai Ticari'nin ayrılma hakkı kullanım süreci ile ilgili değerlendirmesini yaptı

Sermaye Piyasası Kurulu, Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar'ın
                                ayrılma hakkı kullanım süreci ile ilgili değerlendirmesini yaptı.
                                SPK haftalık bülteninde yer alan kararda şu bilgiler verildi:
                                "Kurulumuzun 15.05.2013 tarih ve 17/550 sayılı ile 03.09.2013
                                tarih ve 30/989 sayılı kararları uyarınca, önemli nitelikteki işlem
                                olarak değerlendirilen Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş.’nin
                                (Şirket/Mensa A.Ş.) yapmayı planladığı sermaye artırımı, Volt Yatırım
                                Gayrimenkul Enerji A.Ş.’ye ilişkin iştirak edinimi ve Mensa
                                Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş.’ye ilişkin iştirak edinimi işlemleri
                                dolayısıyla doğan ayrılma hakkı kullanım sürecine ilişkin olarak
                                Şirket tarafından yapılan özel durum açıklamalarının incelenmesi ve
                                değerlendirilmesi sonucunda yatırımcıların yasal hakları saklı kalmak
                                üzere
                                a) Şirket tarafından, ayrılma hakkı kullanım bedellerine ilişkin
                                olarak pay sahiplerine yapılacak olan tüm ödemelerin 10.12.2013 tarihi
                                mesai saati sonuna kadar yapılması gerektiği,
                                b) Yatırımcılara ayrılma hakkı bedellerinin ödendiğine ilişkin
                                veya ayrılma hakkı bedelinin başka bir ödeme planı çerçevesinde
                                yapılmasına ilişkin olarak yatırımcıların her biri ile anlaştıklarına
                                dair yatırımcılar tarafından imzalanmış belgelerin, aracı kurum ve
                                Şirket tarafından imzalanacak yazı ekinde 11.12.2013 tarihi mesai
                                saati bitimine kadar Kurulumuza gönderilmesi ve bu duruma ilişkin özel
                                durum açıklamasının aynı gün KAP'ta yapılması gerektiği,
                                c) Ayrılma hakkı kullanım bedelleri ödenmemesi veya herhangi bir
                                ödeme planı üzerinde anlaşma sağlanamaması durumunda, söz konusu
                                payların 12.12.2013 tarihi mesai saati sonuna kadar sahiplerine iade
                                edilmesi
                                ve bu duruma ilişkin özel durum açıklamasının aynı gün KAP'ta
                                yapılması gerektiği,
                                d) Sermaye artırımına ilişkin izahname onayı başvurusunun, ayrılma
                                hakkını kullanan tüm ortaklara
                                ayrılma hakkı bedellerinin ödenmesinden
                                sonra değerlendirmeye alınacağı hususlarının Şirkete bildirilmesine ve
                                Şirket tarafından ayrılma hakkı kullanım bedellerine ilişkin
                                ödemelerin yapılmaması veya geç yapılması ya da ortaklar tarafından
                                Şirket hesabına virman edilen Mensa paylarının sahiplerine iade
                                edilmemesi nedeniyle, zarar gören yatırımcıların, genel hukuk
                                hükümleri çerçevesinde Şirket ve yönetim kurulu üyeleri aleyhine dava
                                açabilecekleri hususunun kamuya duyurulmasına karar verilmiştir.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information