MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

SÜRECİ bu hale sokan sensin faiğ, çözecek olanda sensin...

Yorum

• Erendiz
      Katılımcı
      • 12 Eylül 2013
      • 126

Sirket bedelli izahnamesine koysun. Ilk hafta gelecek rüçhan haklari ile virman tarihinden itibaren olan reeskont yasal faizi eklenerek herkese peşin ödeme yapacağım diye. SPKda onaylayip ayrilan tüm küçük yatirimciyi guvenceye alsin. Faikte bedellisini hemen yapsin. Bizede ocağin ilk haftası odemesini reeskont faiziyle yapsin. BEN BUNA VARIM FAIK. AMA HİCBIR BELGE IMZALAMAM. SADECE SPK OKEY DESIN VE SANA ODEMEZSEN YAPTIRIM KOYSUN YETER...

Yorum

• Erendiz
        Katılımcı
        • 12 Eylül 2013
        • 126

Erendiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Sirket bedelli izahnamesine koysun. Ilk hafta gelecek rüçhan haklari ile virman tarihinden itibaren olan reeskont yasal faizi eklenerek herkese peşin ödeme yapacağım diye. SPKda onaylayip ayrilan tüm küçük yatirimciyi guvenceye alsin. Faikte bedellisini hemen yapsin. Bizede ocağin ilk haftası odemesini reeskont faiziyle yapsin. BEN BUNA VARIM FAIK. AMA HİCBIR BELGE IMZALAMAM. SADECE SPK OKEY DESIN VE SANA ODEMEZSEN YAPTIRIM KOYSUN YETER...
        Kendi kendime mailleşiyordumda

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

tut fıyık elimi,gözaltı parkına gidelim,canım...))
          AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
          GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

yarın tahtanın kapanmasını bekliyorum...))

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

sen anlaş kardeş,biz bu şartlarda anlaşmıyoruz...))bir şeyleri meşrulaştırma çabasında gibi gördüm seni...))

Yorum

• heckser-ohlin
                Aktif
                • 12 Eylül 2013
                • 332

ne oldi pireli bamya akıl hocaların seni yarı yolda mı kodu

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

bak bende 73,500 virmanladım...!!!
                  73,500x1=73,500TL
                  73,500:0,24=306250 lotu hesabima geçsin,anlaşacağım...))arasın beni fıyık...))

Yorum

• heckser-ohlin
                    Aktif
                    • 12 Eylül 2013
                    • 332

yok ersin hocam aman haaaa ne yazdığına dikkat et bence de yok öyle bedelli izahnamesi bu bölümü yazmamışsın sayıyorum zinhar yanlış yola sapmak üzeresin bilesin... BENİM PEŞİM PARAMI TİCARİ YASAL FAİZ ORANI ÜZERİNDEN ( %9,50) hesaplayın yarın sabah göndersin sonra bakarız yoksa CANI CEHENNEME ŞSZİN HİİİİÇ UMRUMDA BİLE OLMAZ... bu işin sonu HAPİS HAPİS daha farkına varamamış bence sen kendisine bu konuda yol göster YENİ TTK NE DİYOR Bİ AÇSIN BİR BAKSIN ZİRA BU SPK MEVZUATI DEĞİL DAYANAĞI ANAYASA OLAN KANUN KANUN!!!!

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

O zaman herkes zararları sineye çekip, faiğe ömrü boyunca hep hatırlayacağı bir anı bırakacağız... Bunun için elimizden geleni yapacağız...

Kendince iştirakleri onaylatmış ya, 2014 de MEMSA nın yılı olacaka diyordu.. Bakalım olacak mı olmayacak mı???

Baban sermaye azaltımı-artırımı için ayırdığı şu 10 milyon Tl bir kısmını yarın kullan...

Faiğ biz kararı verdik, gerisi sana kalmış...

Bu olaya kimse sıcak bakmıyor... SON nokta.....

Süreç sonlanması yarın son, faiğ virman yapmazsa , Cuma günü KAP haberlerini bekleyeceğiz.. Borsa İSTANBUL memsayı uyardı, kot kapatma cezası mesala..

Bize virman yapıp SPK da onay verirse artık hakkımızı yargıda ararız..

İYİ GECELER....

Yorum

• Erendiz
                        Katılımcı
                        • 12 Eylül 2013
                        • 126

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        sen anlaş kardeş,biz bu şartlarda anlaşmıyoruz...))bir şeyleri meşrulaştırma çabasında gibi gördüm seni...))
                        Hocam adam bedelliyi yapacak. Bende Allah korusun birdaha bu kagida bulasmam. Iki aydir odemiyor. Bir ay sonra ödemesini SPK garanti ederse bence mahsuru yok. Reeskont faizi ile olacaksa kabulumdur. Kimseyi meşrulaştirmiyorum. Dikkat edersen hicbir belge imzalamam diyorum. spk guvencesi varken faik guvencesini kimse istemez...

Yorum

• heckser-ohlin
                          Aktif
                          • 12 Eylül 2013
                          • 332

bir usulsüzlüğü daha imza atılmıştır. ARTIK BİR KOZUMUZ DAHA VAR!!! Haydin iyi uykular... saaa yooog fıyt

Yorum

• heckser-ohlin
                            Aktif
                            • 12 Eylül 2013
                            • 332

Hocam adam bedelliyi yapacak. Bende Allah korusun birdaha bu kagida bulasmam. Iki aydir odemiyor. Bir ay sonra ödemesini SPK garanti ederse bence mahsuru yok. Reeskont faizi ile olacaksa kabulumdur. Kimseyi meşrulaştirmiyorum. Dikkat edersen hicbir belge imzalamam diyorum. spk guvencesi varken faik guvencesini kimse istemez...
                            Ersin hoca BENİM İÇİN VAR KARDEŞİM.... HEM DE BAL GİBİ DE VAR ... ben genel kurula gelip şerh düşüp malımı bu haysiyetten ıraklara itelemiş olabilirim ... YA GELEMEYEN GERİDE KALAN YATIRIMCILAR NE OLACAK hani bu çok dürüst insanlar her seferinde diğerde diğer yatırımcılar deyip güya onların hakkını savunuyordu ya YA DİĞER İNSANLAR NE OLACAK... YAPMASIN KARDEŞİM BEDELLİ MEDELLİ CANLARI CEHENNEME bu iş benim için artık PARA İŞİ DEĞİL ONUR ŞEREF İTİBAR MESELESİ... ben SIRF KENDİ KARIM İÇİN BAŞKASININ BU HAYİNLERİNİN OYUNCAĞI OLMASINA GÖZ YUMMUYORUM... VE İŞTİRAKLERİN İPTALİ İÇİN KİMSE DAVA AÇMAZSA BEN AÇIP BUNLARIN HAPİS CEZASI TALEBİNİ KENDİ ELİMLE SAVCILIĞA VERİYORUM. nokta... KUSURA BAKMA ERSİN HOCA EĞER SENİN İBRE YANLIŞ YERE DÖNDÜYSE BU SAATTEN SONRA SENİNE DE HALKADAN ÇIKARABİLİRİM... zira bu TAHTADA KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE BELLİ DEĞİL!!!

Yorum

• heckser-ohlin
                              Aktif
                              • 12 Eylül 2013
                              • 332

O BEDELLİYİ YAPSIN DA GÖREYİM ÇOK AFEDERSİN bu kafayla artık S..Mİ YAPAR ... görürseniz söyleyin pigou dalton bi söz verdimi yerine getirirmiş deyin sonra ekleyin İSTANBULA ATAMASI ÇIKTIĞINDA İLK İŞİ ONUN DEFTER BELGELERİNİ İSTEYECEKMİŞ DEYİN!!!

Yorum

• Sıfır
                                Aktif
                                • 11 Eylül 2013
                                • 275

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                yok ersin hocam aman haaaa ne yazdığına dikkat et bence de yok öyle bedelli izahnamesi bu bölümü yazmamışsın sayıyorum zinhar yanlış yola sapmak üzeresin bilesin... BENİM PEŞİM PARAMI TİCARİ YASAL FAİZ ORANI ÜZERİNDEN ( %9,50) hesaplayın yarın sabah göndersin sonra bakarız yoksa CANI CEHENNEME ŞSZİN HİİİİÇ UMRUMDA BİLE OLMAZ... bu işin sonu HAPİS HAPİS daha farkına varamamış bence sen kendisine bu konuda yol göster YENİ TTK NE DİYOR Bİ AÇSIN BİR BAKSIN ZİRA BU SPK MEVZUATI DEĞİL DAYANAĞI ANAYASA OLAN KANUN KANUN!!!!
                                Sn Heckser-ohlin.... ben ayrılma hakkını kullanmadım...ilk olarak onu belirtmek isterim.... bundan sonra yapılacak tek şey ya faik hisseyi uçuracak yada biz faiki.....şimdiye kadar çeşitli forumlarda yapılan listelere açılan davalara...yapılan yorumların bazılarına hiç inanmadım ve itibar etmedim.... hepsi bana seneryo geldi... ancak bundan sonra ne yapılır denilirse tek şey hukuk mücadelesi bundada emin olki yüzlerce kişi mecburen davacı olacaktır.... çünkü başka secenek kalmamış olacaktır... bu nedenle eğer hissede iyi bir gelişme olmazsa... hukuk mücadelesinde bende varım.... gerekirse tek başıma davamı acacağım ve bekliyeceğim.... sana tavrından dolayı teşekkür ediyorum...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information