anıl Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Arkadaşlar, bu oyunun sonunda mecburen peşin ödeme yapacaklar. Şahşım adına, ulutaşlar ile hiçbir koşulda anlaşmayı düşünmüyorum. Aranırsam konuşmayacağım zaten. Herşey açık ve net, mecburlar peşin ödemeye.
Anlaştık diyen veya anlaşmayı düşünen arkadaşlar, karar sizin ama SPK denetiminde bile böyle oyunlar oynayabiliyorlarsa yarın öbür gün sizinle işleri bittiğinde süründürebilirler. Sizleri, işleri bitinceye kadar piyon olarak kullanacak ve sonra ödeme zamanında "bugün git yarın gel" diyebilirler. Her ne kadar garantiye alarak anlaştık diye düşünseniz bile kanun, manun hikaye kalabilir, adamlar tam dolandırıcı.
Ayrıca, kanun henüz çok yeni ve SPK'nın tutumu diğer firmalar için örnek teşkil edebileceği için SPK'nın bu konuda daha hassas davranmasını bekliyorum. Yoksa, ortalık zaten aç kurtlar ve dolandırıcılarla dolmuş, herkes bir şekilde böyle KY'yı süründürür.
Bu tür adamların IQ seviyeleri düşük olduğu için ellerinde başka da bir şey gelmez. Bunu artık iş olarak görüyorlar ama asıl filmin sonunu merak ediyorum. Kısmet olursa da görürsek ulutaş ailesinin sonunu (bence en fazla 10 sene) görmeyi çok merak ediyorum
Yorum
-
KOMEDİSİN VALLA ne ayaksın çözemedim ki ???
AD SOYAD ?? yazda kurtulak senden.. KİMSİN SEN....
SEN niye yapmıyon.. bizleri SPK gözünde şapşallaşmış KY konumuna mı düşürmeye çalışıyorsun..
SENİN elini tutan mı var. YAZ kardeş...
anıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterayrılım hakkı hisseler spk kontrolünde bi hesapta deyişl arkadaslar arastrın bakın 0,27-0,28 bandında sattı bu hisseleri şimdi hisseleri 0,20 bandından çekip buradan alıp virman etmek hisseleri kara bakın bu hisseleri bu adam el altından sattı şimdi istesede virmanlayamaz aracı kurum takaslarına bakın spk yı bu konudada uyarın mutlaka hisseler satıldı yerinede koyamıyor... mutlaka spk yı bu konuda bilgilendirin tek açık noktası bu hisseleri sattt...
Yorum
-
12.12.2013 mesai bitimini bekleyelim bence... Geç ödeme şeklinde SPK nında açıklaması var..
d) maddesi :::::::: Şirket tarafından ayrılma hakkı kullanım bedellerine ilişkin ödemelerin yapılmaması veya geç yapılması ya da ortaklar tarafından Şirket hesabına virman edilen Mensa paylarının sahiplerine iade edilmemesi nedeniyle, zarar gören yatırımcıların, genel hukuk hükümleri çerçevesinde Şirket ve yönetim kurulu üyeleri aleyhine dava açabilecekleri hususunun kamuya duyurulmasına karar verilmiştir.
Süreç 12.12.2013 mesai bitiminde sonlanıyor...
Yorum
-
Takasbank Verileri Hakkında :
MKK'dan alınan TAKASBANK tarafından 10/12/2013 21:00 itibariyle yayınlanan menkul kıymet bazında hesap bakiyeleri.
NOT: 1- Her kıymet için verilen toplam bilgileri, MKK nezdinde kayden izlenen hisse senedi toplamlarıdır.
NOT: 2- Hisse senedi bazında ve üye detayında verilen saklama bakiyelerinin toplamı ile Takasbank tarafından verilen toplam arasında oluşan fark diğer üyelerden (kapalı aracı kurumlar için açılan hesaplar, icralı hesaplar ve takas işlemlerinden bağımsız olarak Takasbank tarafından kullanılmak üzere açılan hesaplar) kaynaklanmaktadır.
TIB IS BANK 36.237.034 -2.460 -0,01 0 0 0 -2.460
AKB AKBANK 15.843.873 14.089 0,09 0 0 0 14.089
BMK BIZIM 15.458.656 4.729 0,03 0 0 0 4.729
TGB GARANTI BANK 14.287.630 19.058 0,13 0 0 0 19.058
YKR YAPI KREDI 13.310.752 3.201 0,02 0 0 0 3.201
DZY DENIZ 9.425.683 -14.013 -0,15 0 0 0 -14.01
OĞLUM BAK GİT !!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorum
-
yarın spk ya son bir şikayete daha bulunup eyer sonuç alamasam memsa yönetim kurulunu ve spk yı nitelikli dolandırıcılık halka açık şirketi zarara uğratma iki aydır hiselerimiz bu adamdaydı yasal faizi ve zararlarımın telafisini istemek için dava edicem bu adam tek başına bunları yapamaz tüm sorumlu spk dır dilekçelerime cevap vermeme daha neler neler adam bizleri kulanıyor bu hisede inanılmaz oyun var bunu bilin bu adamların 190 milyona yakın paraları var adamlar kaosu kulanıyorlar gayet rahatım ben hiç panik olmadım adamlar yemeye alışmış bu zamana kadar yedirmek zorlarına gidiyor bu kadar batsakta beraberiz zengin olsakda faik ben sana güveniyorum bunu bil ev alıcam araba alıcam senin sayende şirket kurucam nerye çekmek istediğini biliyorum seninle hiç bir anlaşmada yokum sana o konuda asla güvenmem bunu biliyorsun.
Yorum
-
Bu ne yedüğü belirsiz kişileri takmamak gerekir ersin hocam...
MEMSAZEDEyse hakkını arasın.....
Samimi biri olsa ilk günden kendini tanıtma cesareti olurdu...
Erendiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen ankaradan kalkip genel kurula gittim. Gunes otelede spk yetkilisi emre bey ve tugba hanimi etkilemesinler diye gittim. Orda adamlari durduran bendim. Oraya gelmeyip sallamayin. Adam bana sen doktor ve bir iki kisi daha olmasa ben bu isleri coktan yapardim diyecek kadar bizim ne oldugumuzu biliyor. Siz klavye kahramanlari baska ne yapiyorsunuz?
Yorum
-
Prosedür tamamlansın.. 12.12.2013 bekleyelim... Zaten SPK bunların enselerinde GENEL KURUL için 2 uzman yollamışlar...
Adamların heran ipini çekecekler...
Ellerine yüzlerine bulaştırsınlar ki bizde bu kozu kullanalım...
Sen mi kanun koyucunun kurallarına uymayan desinler faiğ e

KANUNSUZLARI izaha çekecek kurum SPK....
Yorum
-
İnşaallah ı maaşallahı yok dostum.Maddeyi koymuş spk tamamı diyor.Oteldeki toplantıya gidenlere şaşırıyorum,hazır spk nın müdahalesi varken.Ödemek onların sorunu sizin değil.SPK ya bir şans tanıyın ,ne yapacaklarına bakın.Eğer kendi koyduğu maddeleri uygulatamıyorsa patronları suçlamayı bırakırsınız, tek hedef spk olur.Güneş çarığı,çarık ayağı sıkar...En başından beri söylüyorum bence tamamını ödeyecekler...Ha anlaşanlar mı kazançlı çıkacak yada 0,47 den alanlar mı bunuda zaman gösterecek.Doğrusunu ALLAH bilir!
Yorum
-
Faik, geçen bir arkadaşa (timsahizm'di sanırım ) ulutaşların 5 bin kişiyi emekli eden güzide bir kuruluş olduğunu, KY'nın ise hayatında koyun bile gütmediğini belirtmiş
Boyundan büyük laf etmiş. Onbinlerce yatırımcının parasını çeşitli oyunlarla çalıp iç ettiklerini dünya alem biliyor. İlerleyen yıllarda şart ve koşullar değiştiğinde, tıpkı Goldaş'da yapılan oyunlar bugün ortaya çıktığı gibi MEMSA'da yapılan tüm oyunlar da birgün mutlaka ortaya çıkacaktır. O zaman göreceğiz iş adamı yoksa iş hırsızı mı olduğunu...
İş adamı Ali Sabancı'dır. (Senden birkaç yaş büyük ama akıl yaşta değil baştadır ) İnovatif yaklaşımlarla ve vizyonunuyla nasıl Pegasus ve Esas Holding'i yarattığını görürsün. Sen nasıl gariban KY'dan para çalarım diye zaman harcarken o bunları yaptı. 4-5 milyar dolarlık firması var ve arkasıı çok temiz. Hiçbir korkusu yok, gece rahat uyuyabiliyor.
Bizim senin gibi babadan kalma paramız olmadı ama çok şükür senin yakınında bile geçemeyeceğin üniversitede ve bölümde okuduk. Maalesef para ile akıl alınmıyor, senin baba parası ile Bilkent'i zar zor bitirdiğini biliyoruz. Fakat, buradan da insanlığa fayda adına birşey öğrenmemişsin sanırım.
Belki senin de suçun yok, gözünü açtığın andan beri ailen bu işi yaptığı için sana çok normal geliyor ama bizim boğazımızda bugüne kadar haram lokma geçmedi ve geçmeyecektir. Başkalarının gözyaşı ve bedduası üzerine almaktansa ölmeyi tercih ederim. Belki, seninle KY arasındaki en önemli fark da budur. Her ne kadar para bürümüş gözün bunu görmese, IQ seviyen idrad etmese de...
Yorum
-
SPK alacağı karar EMSAL teşkil edecek o yüzden 2 gün bekleyelim..
FAKS , yönetim kurulu tüm ayrılanların parasını ödeme tahhüt ettiği halde şuan ödeme yapmadığı için şirkete güvenim yoktur.
Yasalarımıza göre HAYIR diyerek bu şirketten ayrılamıyorsam ve şirketler MADDE 24 kabul ederek borsaya açılmayı kabul ettiyseler, benim hakkımı savunun diye faks çekilir..
Yorum
Yorum