MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • siname
    Bağımlı
    • 18 Eylül 2013
    • 1034

neco65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dr ben G.kurula tekrar katılabilmek için biraz lot almıştım ama şimdi gidipte palavra dinlemeye niyetim kalmadı.nede olsa patron bizleriz onların bizim peşimizde koşması gerekir artık.Yalnız şu gerçek ki adamın söylediğine göre lot sayısı biraz yüksek olanların parası daha sonra ödenecek diyor.Spk da zamanında öde diyor hal böyle olunca mahkeme yolu açılıyor sözde patronda diyorki mahkeme nede olsa uzun sürüyor kaybınız artacak boşa uğraşmayın demeye getiriyor ama şuda bir gerçekki korkuyorda.Bakalım zaman dolsun göreceğiz.
    neco abi bizim kayıplarımız olabilir ama onun onunkini hayalerinizde bile göremezsiniz . 110 milyon artı genarali artı şirkete artık borç yapamayacaklar artı parmaklıklar. hz ömer bir gün arkadaşlarına derki bir kere sizi biri kandırdımı o sizin iyi niyetinizdendir ikinciye kandırdımı oda iyi niyetinizdendir ama üçüncü kez kandırdımı o sizin ahmaklığınızdandır bu bebe bizi yüzlerce kez kandırdı varın hepimizin bende dahil nerde olduğumuza bakın senin iyi biri olduğunu biliyorum ama zalimler karşı bu kadar iyi niyet kendimize ailemize çocuklarımıza zulum deyilmi adam parayı ödeyecekmiş hangi parayı ödedi bu bebe abi veye hangi sözünü tutu ben yeterince iyi niyet gösterdim benden bu kadar

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

Günaydın arkadaşlar...))
      şirketimizin finansman departmanınca(!) aranan,ya da fıyıktan teklif alan arkadaşımız var mı...))
      AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
      GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

Ben fıyığa,teklifimi(önerimi) yineliyorum:

bak bende 73,500 virmanladım...!!!

73,500x1=73,500TL

73,500:0,26=282.692 lotu hesabima geçsin,anlaşacağım...))arasın beni fıyık...))

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

fıyık,teklifime evet dersen,tükürüklü,pardon ııslak imza da tamam,
          istersen parmak bile basarım...))

Yorum

• eagle
            Seyirci Üye
            • 28 Eylül 2013
            • 68

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            neco abi bizim kayıplarımız olabilir ama onun onunkini hayalerinizde bile göremezsiniz . 110 milyon artı genarali artı şirkete artık borç yapamayacaklar artı parmaklıklar. hz ömer bir gün arkadaşlarına derki bir kere sizi biri kandırdımı o sizin iyi niyetinizdendir ikinciye kandırdımı oda iyi niyetinizdendir ama üçüncü kez kandırdımı o sizin ahmaklığınızdandır bu bebe bizi yüzlerce kez kandırdı varın hepimizin bende dahil nerde olduğumuza bakın senin iyi biri olduğunu biliyorum ama zalimler karşı bu kadar iyi niyet kendimize ailemize çocuklarımıza zulum deyilmi adam parayı ödeyecekmiş hangi parayı ödedi bu bebe abi veye hangi sözünü tutu ben yeterince iyi niyet gösterdim benden bu kadar
            Çok güzel yorumlamışsınız bu saatten sonra kimki bu adamlara inanırsa paraları çoktur hata fyk zor durumda arabasını evini de satsın memsaya versin.
            Oyna fyk oyna yandan fyk kıvır fyk kıvır
            Hikayenin sonunda fyk i öyle bir oynatacaklarki çıktığı yeri......

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

)) )) ))

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

Arkadaşlar,şu boğaz köprüsünün karşısında görülen görüşmenin yapılacağı otel değil mi...))
                bayağı da yüksek görünüyor,aman dikkat edin...))
                Görüşmeci arkadaşlara başarılar dilerim...))
                arada benim teklifimi de fıyığa söylerseniz,sevinirim...

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

teklifimi kabul etmezsen,tut elimi fıyık,seni gözaltı parkına götüreyimmm...)) haydi acele et,fıyıkkk..)).orada amcalarla beraber oynarız,fıyıkkk...))

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

fıyık,sen bize bu güne kadar çok sürpriz yaptın...!!!
                    bu jestlerinin ardında kalmak bize yakışmaz...!!!
                    bizimde sana sürprizlerimiz varr...!!!
                    hele şu süreç bir bitsin...))

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

AÇIKLAMA:

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimizin ayrılma hakkı kullanımları nedeniyle hak sahipleri ile yapacağı toplantı, 09/12/2013 günü saat 14.30 ile 17.00 saatleri arasında aşağıda açık adresi verilen yerde düzenlenecektir.

Güneş Hotel Nadide Caddesi Günay Sok n.1 - Merter 34173 - İstanbul

bu güneş hotel,yanlış anımsamıyorsam:12 eylül öncesi hükümet düşürmek için milletvekili transferlerinin,kirli pazarlıkların yapıldığı otel olması lazım...))buna yakın tarihimizde"güneş otel"vakası denir,aman dikkat...

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

Yorum

• heckser-ohlin
                          Aktif
                          • 12 Eylül 2013
                          • 332

neco65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Dr ben G.kurula tekrar katılabilmek için biraz lot almıştım ama şimdi gidipte palavra dinlemeye niyetim kalmadı.nede olsa patron bizleriz onların bizim peşimizde koşması gerekir artık.Yalnız şu gerçek ki adamın söylediğine göre lot sayısı biraz yüksek olanların parası daha sonra ödenecek diyor.Spk da zamanında öde diyor hal böyle olunca mahkeme yolu açılıyor sözde patronda diyorki mahkeme nede olsa uzun sürüyor kaybınız artacak boşa uğraşmayın demeye getiriyor ama şuda bir gerçekki korkuyorda.Bakalım zaman dolsun göreceğiz.
                          işleri güçleri palavra tehdit zaten ama işler değişti fıyk haberin ola ... ARKADAŞLAR İLK İŞ YAPACAĞIMIZ ŞEY DAVA AÇIP GÜNDEM MADDELERİNİN İPTALİNİ İSTEYECEĞİZ!!! FIYT İTKİMİN TIRSTIĞI AŞİKAR az kafası çalışsaydı zaten buna iki gün önce mal alıp geçirenlerin verdiği acının peşine düşeceğine iş buraya kadar gelmiş hazır iştirakleri geçiriyorsun bedellinin onayını almışsın gider işine bakardın ama i.nelik bi insanın içinde olunca vazgeçimiyor işte hani derler ya ....pu tövbe tutmaz diye tam bunlar için söylenmiş bence!!!!

sen benim malımı gönder de bak bakalım kim benzinle yanıyor!!! asıl benzini kendi üstüne döktüğün daha farkına varamamış SOKMA AKILLI BEBE )))

Yorum

• heckser-ohlin
                            Aktif
                            • 12 Eylül 2013
                            • 332

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            fıyık,sen bize bu güne kadar çok sürpriz yaptın...!!!
                            bu jestlerinin ardında kalmak bize yakışmaz...!!!
                            bizimde sana sürprizlerimiz varr...!!!
                            hele şu süreç bir bitsin...))
                            ben geçen akşam BABASIYLA İLGİLİ OLAN SÜRPRİZDEN BİR ÇIT KULAĞINA FISILDADIM ))) bakalım böyle yatırımcıyı her fırsatta tehdit etmenin tepkisi nasıl olacak görelim.. adam işi gücü bırakmış yatırımcıyı tehdit etmekle uğraşıyor bence sen maaşlı avukatlarına söyle önce HALKBANKASININ müdafi koltuğunun hakkını versinler peşine NİTELİKLİ DOLANDIRICILIKTAN senin kodesi boylarken ki savunmanı hazırlamaya başlasınlar... sonra fırsatınız olursa BİZİ DAHİL ETMEYECEĞİNİ BELİRTTİĞİN yarın ki genel kurulun iptali, iştiraklerin iptali ve kayıp 55 milyon için de ayrı ayrı savunma hazırlamaya başlasınlar .. ha bu arada doğru mahkemeler biraz uzun sürebilir TEDBİR İÇİN seni içerde tutuklu görmek isteriz BAKARSIN biran evvel mahkeme sonuçlansın diye senin avukatların ön ayak olur ):

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              ben geçen akşam BABASIYLA İLGİLİ OLAN SÜRPRİZDEN BİR ÇIT KULAĞINA FISILDADIM ))) bakalım böyle yatırımcıyı her fırsatta tehdit etmenin tepkisi nasıl olacak görelim.. adam işi gücü bırakmış yatırımcıyı tehdit etmekle uğraşıyor bence sen maaşlı avukatlarına söyle önce HALKBANKASININ müdafi koltuğunun hakkını versinler peşine NİTELİKLİ DOLANDIRICILIKTAN senin kodesi boylarken ki savunmanı hazırlamaya başlasınlar... sonra fırsatınız olursa BİZİ DAHİL ETMEYECEĞİNİ BELİRTTİĞİN yarın ki genel kurulun iptali, iştiraklerin iptali ve kayıp 55 milyon için de ayrı ayrı savunma hazırlamaya başlasınlar .. ha bu arada doğru mahkemeler biraz uzun sürebilir TEDBİR İÇİN seni içerde tutuklu görmek isteriz BAKARSIN biran evvel mahkeme sonuçlansın diye senin avukatların ön ayak olur ):
                              evet,onlarda hazırlansın,bizde hazırlanalım dost...))

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

buradan tüm arkadaşlara,özellikle istanbul ve ankara'daki arkadaşlara açık çağrıdır...:iyi bir sermaye piyasasından anlayan avukat ya da avukatlar ayarlamaya bakın...!!!bu film uzun sürecek,ama mutlu bitecek diye düşünüyorum...))

Yorum

Working...
                                X

Debug Information