MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • heckser-ohlin
    Aktif
    • 12 Eylül 2013
    • 332

ha bir de '' aklı olan gelir anlaşır '' diyor ... ben de buna hakaret davası açacağım yani biz gelmediğimiz için imalı bir şekilde alay edip hakaret etme küstahlığını gösteren bu kişiler kendilerince aba altından sopa göstermeyi de kendilerine alışkanlık edinmişler ama bilmiyor ki iş sidik yarıştırmaksa önce babasına çökecekler ))))))) gerçi artık haberi var kendisine nazik bir dille anlatıverdim akşam hahahahahah

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Çünkü biz faiğ e güvenmiyoruz...

mustafa_197458 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      dr bunları biliyosan beni iyi tanıyosun. toplantıda bu kız kimmiş diye etrafa sorarken fillandiya lının avukatı diye ben sölemiştim sana. hemen arkandaydım.
      O halde halen daha benle neden abuk subuk konuşuyon. Yada karot un yaptığı gibi hecker e cevap vermiyon.

Yorum

• mustafa_197458
        Katılımcı
        • 12 Eylül 2013
        • 97

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Çünkü biz faiğ e güvenmiyoruz...
        ben güveniyorum mu dedim ???
        BEN SENDEN DAHA ÇOK GÜVEN Mİ YORUM

Yorum

• heckser-ohlin
          Aktif
          • 12 Eylül 2013
          • 332

tam bir provakatif tavır içindeler ama öyle kiminle aşık attığının farkına yeni varmıştır ) bunlar genel kurulda eğer anlaşma yapılmasaydı bakın ne yapacaklardı... artık biri çıkıp fıyk mı tokatlardı yoksa babasının mı gırtlağına sarıldı usulen Allahbilir... o yüzden bu adamlar tehlikeli adamlar mesela bunlarla yazışırken siz de şunu yapın deyinki sen salak mısın? çünkü salak mısın ifadesi öncelikli bir soru öğesidir hakaret içeriği taşıyor gözükse de hakaret değil sorudur. ama sen salaksın demek hakarettir.. bu uyanıklar da bunu yapıyor bakın mesela ne yaptı dün akşam ersin hocama edebinizle oturacaksanız gelin gibi bir ifade kullandı işte bunlar kendilerini o kadar akıllı sanıyor ki sizi tahrik edip kendince yapmadığı şeyi size yaptırıp koz sağlama peşine düşünüyor.. AH FUYK AH BABANA AZ ANLATAYDIN YA BU DERSLERDEN BÖYLE ZOKA YUTMAYAYDI )))))))))))))

Yorum

• andiç75
            Katılımcı
            • 11 Eylül 2013
            • 91

Ola gardaşlar aklızi başıza toplayın bu elemlardan iş çıkmaz. Bırakın anlaşmayı şunu bunu. Bu elemanlar ne dedide yaptı yahu? Hep yalan hep dolan hep hikaye. Şimdi ateş bacayi sardı artık. Mecbur parayi yatıracak. 0.22 0.29 bandından mal alanlar bu kerestelerin ellerine 0.46 0.47 den itiledi. Hiç ummazlardı böyle bir kazıkla karşılaşacaklarını gardaşlar. Yapmayın etmeyin eylemeyin peşin akçeden gayri diğeri fasafiso. Alın parazi goyun cebize. Birdahada bulaşmayın. Vesselam.

Yorum

• heckser-ohlin
              Aktif
              • 12 Eylül 2013
              • 332

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              tam bir provakatif tavır içindeler ama öyle kiminle aşık attığının farkına yeni varmıştır ) bunlar genel kurulda eğer anlaşma yapılmasaydı bakın ne yapacaklardı... artık biri çıkıp fıyk mı tokatlardı yoksa babasının mı gırtlağına sarıldı usulen Allahbilir... o yüzden bu adamlar tehlikeli adamlar mesela bunlarla yazışırken siz de şunu yapın deyinki sen salak mısın? çünkü salak mısın ifadesi öncelikli bir soru öğesidir hakaret içeriği taşıyor gözükse de hakaret değil sorudur. ama sen salaksın demek hakarettir.. bu uyanıklar da bunu yapıyor bakın mesela ne yaptı dün akşam ersin hocama edebinizle oturacaksanız gelin gibi bir ifade kullandı işte bunlar kendilerini o kadar akıllı sanıyor ki sizi tahrik edip kendince yapmadığı şeyi size yaptırıp koz sağlama peşine düşünüyor.. AH FUYK AH BABANA AZ ANLATAYDIN YA BU DERSLERDEN BÖYLE ZOKA YUTMAYAYDI )))))))))))))
              zaten kurulda dikkat edenler farketmiştir oyları yetmeyince nasılda kıvranmaya başladılar sonra anlaşınca fıyka baktıysanız gözlerinin içi gülüyordu resmen YIRTTIK ABİ YIRTTIK DERCESİNE YANINDAKİ AVUKATA BAKARAK... evet yırtmıştın ama maalesef YIRTILACAK BİŞEYLER ÇIKARDINIZ KENDİNİZE )x))

Yorum

• siname
                Bağımlı
                • 18 Eylül 2013
                • 1034

pazartesi 11 e kadar herkezin paralarını yatırdın yatırdın yatırmasan sen bilirsin sen çoooooook akılısın seeeeeen çok zekisin sen kurt borsacısın birazda akılı olsaydın o zaman yanardık ama sende o akıl nerde okulu bile kopyalarla geçmişsin öyle rivayetler var hise senetlerini geri virmanlasan bile artık çok geç ben paramı isterim paramı

Yorum

• mustafa_197458
                  Katılımcı
                  • 12 Eylül 2013
                  • 97

DR şunu da söylim ben ogk ya umutsarı nın yardımıyla gitmedim. Toplantıya zaten gidecektim.
                  Umut hocam adına hayır yapmamı istedi. 3 simit martılara attım 1i umutsarı 1i benim 1i de yatırımcılar hayrına. Benden hesap no istedi ve 303tl yolladı.
                  200 yol 100 gezme 3 simit parası. Allah ondan razı olsun ne diyim.

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• ACEMİ
                      Katılımcı
                      • 12 Eylül 2013
                      • 153

beyler,
                      neden güvenmessiniz bu adama ,
                      nezaman sözverdide yerine getırmeyip tutmadı.
                      bakın adamın sözlerine yorumu sıze bırakıyorum.

///// tüm yatırımcılara teşekkür eden Ulutaş şöyle devam etti;

“Global ekonomik krizin en yoğun yaşandığı 2008 ve 2009 yıllarında şirketin 2 yılda 84 milyon TL seviyelerine ulaşan zararını kapatıp yeniden üretime geçmesinde çok önemli rol oynayan
                      bu model sayesinde öz kaynaklarımızı yüzde 108 kuvvetlendirmiş, yükümlülüklerimizi de USD bazında yarı yarıya azaltmış olduk. Bu 3 yıllık süreçte bertaraf ettiğimiz faiz ve kur farkı risklerinin ise 60 milyon TL seviyelerinde olduğunu tahmin ediyoruz.”/////

adam bu kadar çalışmış bizlerin haberi yok. şu tasarruf ettiği paraların 10 da biriyle bize paraları öder.

öderde birazcık zaman geçmış aldığı maaş yetmemiş ucundan azıcık yemiş kalmamış nede olsa o zamanla bu zaman arasında bir hayli vakit geçmiş.

KARDEŞİM sana ne diyor spk ya parayı öde yada anlaş gel . iyide sen anlaşmayı zaten olağan üstü genel kurulda yapmadınmı ben size ödeyecçeğim demedinmi.bu cocukoyuncağımı?yenilen pehlivanın güreşe doymadığı gibi durmadan dön başa varmı öylebirşey.

spk neden dedi ödeyemezsen anlaş gel diye biliyorki böyle bir anlaşma olamaz. olmayacağını bildiğinden dediki anlaşırsan düşünürüm diye.

spk bilmiyormu bu karakışta kafdağından sıcak çorba gelmez diye . o seni yedi sen bizi yeme!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

Yorum

• ACEMİ
                              Katılımcı
                              • 12 Eylül 2013
                              • 153

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              tabiki edebimizle oturacağız , biz edepsizmiyiz? karıştırıyor herhal kendisi ıle,
                              ama hakvermek gerek üslubuna ne de olsa kazık onun altında

Yorum

• heckser-ohlin
                                Aktif
                                • 12 Eylül 2013
                                • 332

bir de şu var ulaa hade genel kurula gelmeseydik siz o sözleri verirken orada olmasaydık belki inanırdık ulan siz o kadar mı karektersizsiniz ki göz göre göre bir de utanmadan millete vaadlerde bulunuyorsunuz ... Hani hep akıldan mantıktan dem vuruyorlar ya aklınız varsa şöyle yaparsanız az mantıklı davranın gibi... BU ZAMANA KADAR VAAD ETTİĞİNİZ VE YAPTIĞINIZ TEK BİRŞEYİ SÖYLEYİN TEK BİRŞEYİ... önce BEDELSİZ YAPACAZ DEYİP kılıfına uydurup geçmiş yıl zararlarının mahsubunu bilerek yapmayıp red yediniz peşine tekrar başvrucaz dedidiniz 5 gün sonra bedelli açıklamadılar mı... oydan yoksun pay ihracında parayı götürüp yurtdışında saklamadılar mı, üç yıl üst üste kar açıklamak üzere vaadlerde bulunup zarar üstüne zarar yazıp sonrasında süre dolduğunda nominal milletten alacakken mems1 leri hiç etmediler mi, halkbanksının parasını ha bugün ha yarın diye diye iç etmediler mi, kıytırık üç boru dikip 56 milyonu volt enerjiyi bize kakalamaya çalışmadılar mı, malları satıp satıp ya biz de bilmiyoruz niye bu kadar düştü değip sonra kendilerinin mal sattığı ortaya çıkmadı mı, HALKBANKASI GİBİ BİR KURUMA BİLE SEN BİZİM SIRRIMIZI NİYE AÇIKLIYON SENİ DAVA EDECEZ DEME KÜSTAHLIĞINDA BULUNMADILAR MI?? daha dün mallarımızı elimizden almak için can atarken bugün malları alınca bedelini ödememek için kıvır kıvır kıvırmadılar mı???? yani daha neler var buralara yazılacak ama değmez arkadaşlar değmez... o yüzden uyanık olalım bu saatten sonra sıkışan yalvaracak olan kendisi ister gelir yalvarır ne olur ben yaptım siz yapmayın diye aman diler ya da canları cehenneme bunları ancak gözaltı ve kodes paklar !!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information