MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

Çakal, tilki örneğini veren arkadaşa önerim senin gibilere koyun diyorlar!!!!

Yorum

• siname
      Bağımlı
      • 18 Eylül 2013
      • 1034

ozmanisali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      arkadaslar spk bımer cumurbaskanı genelkurul hepsı yalann tek care basın basında cıkmak basınlık sansosyon yaratmakk yoksa batmısız bızzz aglayanımızz yokk baskada care yok yıne bırılerı bana satasacak unutmayın bız bu gemıde beraberızzzz benım fıkrım bu elımden gelmıyor memurum yapabılcem bırsey yok genelkurulada gelemedım bosverın saygı duyuyorum
      sen ne ağlıyon faik ağlasın o üstüne oturacağı borçları düşünsün korkmayın tahsisliyide şikayet etim

Yorum

• ozmanisali
        Yeni Üye
        • 17 Eylül 2013
        • 36

cakallık sızde

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Burda ve mynette yazabiliyorsun!!!!

İşine gelince de memur oluyosun!!!!

Battıysan sat hisselerinide iflas ederse az zararla kurtulursun

9 aralıkta mazaret izni kullanda hakkına sahip çık!!!
        cakal uyanık olan sızlersınız arkadaslarınızı satan genelkurula gıdecegız hayır dıyecegız faık serefsız dıyenler sımdı sıkısınca dıgerlerınden bızlerı suclayın genel kurula zaten gelmecez sıze guvenmıyoruz kı adam sozunde durmayan sensın genelkura gııtmeden once neler soledınız asla hayır hayır dedınız gıttınız teslım oldunuz sımdı sız dusunun hıselerınızde yok bızım sımdı satacak hısemız var uyanıklarr faıke gelınce kuzu bıze gelıncemı aslan oluyorsunuz kedısınız kedı yazazıklar olsun sıze bıze satasacanıza faıke satasın nerde o yurek ıstanbulda boyun egen kımdı sızdınız tek dusman faık bunu bılın bızede catmayın ısımız olmaz sızınle artık sıze guvenmıyoruzzzzzzzz

Yorum

• Erendiz
          Katılımcı
          • 12 Eylül 2013
          • 126

0312 292 83 82 bekir bey. Faxi 0312 292 83 23. Spk ikinci başkanlarindan direkt teli ve faxi. 0312 292 83 54 bircan bey. Spk başkan yardimcisinin direkt teli. Arayin tepkinizi dile getirin. Sekreterleri yok diyor. Ordalar su an... 0312 219 6781 buda vahdettin ertaşin faxi. Fax cekin. Burda aglayacagimiza tepkimizi iletelim lutfennnn... BUGUN AYRILMA HAKKI KULLANAN EN AZ 50 KISI ARAMALI VE FAX CEKMELI... BUGUN ARAYALIM BEKIR BEYDE BIRCAN BEYDE SABAH YERINDEYDI. FAXDA CEKELIM LUTFEN... BUGUN BUYUK GUNNNNN.... sulandirmayin arayin veya fax cekin. Bugun toplanti varrrrrr...Aradim fax attim. Sizde yapin lutfen ayrilan 89 arkadas. Bugun lutfen en az 50 miz yapmaliyiz bunu. LUTFENNN...

Yorum

• Erendiz
            Katılımcı
            • 12 Eylül 2013
            • 126

Kemal bey ortakliklar daire baskani. Tel: 0312 292 85 00. Fax: 0312 292 85 10. Arayin, sıkıstırın... BUGUN DURMADAN ARAMAYA DEVAM... ben aradim fax cektim. Hocam vallahi sizi uzmeyecegiz dediler. Sizde sıkıştırın lutfennnn...

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

Sen farkına varsan bak listelere HAYIR dediğim için ayrıldım...

Sen gelmiyerek paşa paşa EVET dediğinin farkına varsan zeki çocuk!!!

Atalarımız Başkasının şeyiyle gerdeğe girme sözünü boşa dememişler!!!!

Seni 9 aralıkta göreve çağrıyorum!!!!

Faiğ parayı yatırmazsa tanışırız ismini bağışla ki bilelim seni yine memurum deme yol yordam gösterdik!!!

cakal uyanık olan sızlersınız arkadaslarınızı satan genelkurula gıdecegız hayır dıyecegız faık serefsız dıyenler sımdı sıkısınca dıgerlerınden bızlerı suclayın genel kurula zaten gelmecez sıze guvenmıyoruz kı adam sozunde durmayan sensın genelkura gııtmeden once neler soledınız asla hayır hayır dedınız gıttınız teslım oldunuz sımdı sız dusunun hıselerınızde yok bızım sımdı satacak hısemız var uyanıklarr faıke gelınce kuzu bıze gelıncemı aslan oluyorsunuz kedısınız kedı yazazıklar olsun sıze bıze satasacanıza faıke satasın nerde o yurek ıstanbulda boyun egen kımdı sızdınız tek dusman faık bunu bılın bızede catmayın ısımız olmaz sızınle artık sıze guvenmıyoruzzzzzzzz

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

yazdığın her sözü sana bir fazlasıyla iade ediyorum...))sen daha olayın farkında değilsin,sallamakla meşgulsün...!!!burada arkadaşlarımız yapabileceklerinin en iyisini yaptı,siz yumurtalarınızın üstüne oturup sallamaya devam edin...))hasetinden çatlıyorsun,ama yumurtalarını çatlatıp civciv çıkaramayacak kadar beceriksizsen,biz ne yapalım...
                AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

bugün aylık bildirim de gelecek...!!!

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

bakalım spk ne yumurtlayacak...))

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

OGK da katılıp HAYIR dedik, bi de bizzat katılıp veya vakaletle katılıp EVET diyenleri çözebilseler, onların üzerine yüklenseler daha çok prim yaparlar onlarda yorum yapamazdı

Patroncuğun bizi bu hale soktuğunun farkına varmışlardır !!!! Ondan medet ummak

Yorum

• heckser-ohlin
                        Aktif
                        • 12 Eylül 2013
                        • 332

bugün ersin beyin verdiğini son numaraya (0312 292 8510) buradan paylaştığım dilekçemi faksladım ve gönderi raporunu aldım... zoruna gidenlere duyrulur!!! ))

Yorum

• heckser-ohlin
                          Aktif
                          • 12 Eylül 2013
                          • 332

DİĞER TARAFTAN ALINTIDIR...

Faik'in 18 Mart 2013 tarihinde böyle bir açıklaması vardı. bu gün itibariyle devretmiş olduğu lotları alması gerekiyor para yok pul yok nasıl alacak acaba...

Faik Ulutaş, 1.1 milyon adet hissesini devrettiğini ve 575.766 TL nomal değerli paylarını borsada sattığını açıkladı
                          Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Faik Ulutaş, 1.1 milyon adet hissesini borsa dışında devrettiğini ve 575.766 TL nomal değerli paylarını borsada sattığını açıkladı. Faik Ulutaş'tan KAP'a yapılan açıklama şöyle:
                          Sahibi olduğum Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş. paylarının 1.100.000 adedini,
                          -Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş. borçlarına teminat oluşturmak

-Oy ve rüçhan hakları tarafıma ait kalmak -30.11.2013 tarihine kadar aynı fiyatla geri almak

Yorum

• heckser-ohlin
                            Aktif
                            • 12 Eylül 2013
                            • 332

Hakim hocam bugün gelmesini beklediğimiz bültende istediğimiz yanıtı alamazsak avukat arkadaşı arayıp gelecek arkadaşlarla birlikte, nitelikli dolandırıcılık suçundan cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunalım...

Yorum

• siname
                              Bağımlı
                              • 18 Eylül 2013
                              • 1034

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              OGK da katılıp HAYIR dedik, bi de bizzat katılıp veya vakaletle katılıp EVET diyenleri çözebilseler, onların üzerine yüklenseler daha çok prim yaparlar onlarda yorum yapamazdı

Patroncuğun bizi bu hale soktuğunun farkına varmışlardır !!!! Ondan medet ummak
                              hadi doktor size daha ne yapacak işte size prim e hadi

Yorum

• Intelligent
                                Katılımcı
                                • 12 Eylül 2013
                                • 110

SPK'dan beklentilerimiz doğrultusunda bir cevap gelmezse açılacak her türlü davada ben de olmak isterim.

Diğer taraftan SPK üst yönetimi ile bir randevu ayarlayıp onlarla görüşme de alternatifler arasında değerlendirilebilir.

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Hakim hocam bugün gelmesini beklediğimiz bültende istediğimiz yanıtı alamazsak avukat arkadaşı arayıp gelecek arkadaşlarla birlikte, nitelikli dolandırıcılık suçundan cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunalım...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information