cümleleri düzgün kur her gittiğin yerde olay çıkarıyon soru sorulduğunda suçluluk psikolojisi ile sataşıyorsun
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkişi derken atakan mardin bişlinmez mi ogk söz verip 750000 lotla geleceğim deyip gelmeyen memsazedegokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteratakan bey bir son defa grafik alalım sizden zahmet olacak ama ha bu arada pek buraya uğramazdınız hangi rüzgar attı....gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryada bu adamlar kağıt satarken niçin 27 den düşürmüyorlar tecrübenizle açıklar,mısınızsorunu dalga geçer gibi suçlar gibi sorarsan benim sana ne demem bekliyorsungokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergündelikçiler milyon lotla dalar diye mi acaba
Yorum
-
sevgili Müfit,kimliğin ile genel kurul için belirtilen adreste ve saatte orada olman yeterli...Müfit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar benimde 14000 lot var 9 aralıktaki toplantıya katılmak istiyorum.Gelmeden önce birşey yapmama gerek varmı?AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
Teşekkürler KAROT Allah nasip ederse orada olacagım...karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili Müfit,kimliğin ile genel kurul için belirtilen adreste ve saatte orada olman yeterli...
Yorum

Yorum