exitus123 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sevgili doktorcuğum bu hisse bölünmeden ve bedelisi tahsisi olmadan hiseye girmem istersen 0,10 kruş olsun. artık davda demiyorum yorumda yapmıyorum sürecin sonucuna geldik allah hepinizin yardımcısı olsun benim vicdanım rahat doğru bildiğim neyse onu yaptım bu güne kadar yolumdanda çıkmam. dünya menfaat dünyası ise eyer bunun en güzel öreneğini sizler gösterdiniz. ogk toplantısna katılıp kararların çıkmasına sebeb oldunuz.kayıpta olan 130milyon hisedarın vebalini aldınız. benim yoırumlarımda ortada hisenin durmuda ortada. kimseyi yanlış yönlendirmedim
-
Benim para 9 aralıga kadar yatmazsa , bi aksilik olmazsa ordayım, şimdi istanbul turuncu renklerle, havasıyla çok güzeldir!!!
Faiğ 89 kişiyi o odada tekrar görmek isterse keyfi bilir
O davet etmiş, 3 lotla ordayım faiğ
Bu sefer iptali geceden de yapamazsın, SPK ensende
Ersin hocam 9 aralık için il ticaret müd. Temsilci istenmi?
Biletimizi alalım
Yorum
-
HAYIR oyu verdik biz ayrıldık!!!
Onlar keyfiyetine düşkün oldukları için gelmediyseler!!!
Onlarda HAYır deme onurunu yaşasaydılar!!!
Başkası kendini düşünmüyorsa , benim düşünmemin önemi yok!! Adamlar paralarını kıymetini düşünüyorsalar 9 Aralık onlarıda bekleriz!!!
Ben o gelmiyenleri nereye havale edeyim
atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili doktorcuğum bu hisse bölünmeden ve bedelisi tahsisi olmadan hiseye girmem istersen 0,10 kruş olsun. artık davda demiyorum yorumda yapmıyorum sürecin sonucuna geldik allah hepinizin yardımcısı olsun benim vicdanım rahat doğru bildiğim neyse onu yaptım bu güne kadar yolumdanda çıkmam. dünya menfaat dünyası ise eyer bunun en güzel öreneğini sizler gösterdiniz. ogk toplantısna katılıp kararların çıkmasına sebeb oldunuz.kayıpta olan 130milyon hisedarın vebalini aldınız. benim yoırumlarımda ortada hisenin durmuda ortada. kimseyi yanlış yönlendirmedim
Yorum
-
Söke söke ödeyecek, faiziyle
Bültende ticari hayat bir insanın nasıl bitirileceği ilgili metin
gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkusura bakma doktor siz hisseyi verdiniz ama para yı adam rehin gibi tutuyor parayı almadan ayrıldım demeyn bence
Yorum
-
ilk önce şunu söyleyeyim gökalp kardeşim. senin şahsına karşı bir yorumum olmadı. beim hakımda yorum yapma bence yorum yaptıkça batıyorsunuz. ben bilgimle konuşuyorum siz kendinizi basitleştriyorsunuz. 0,27dende düşecek aylar önce ben grafik paylaştım günlercede aynı yorumu paste ettim. ne dedik 0,38 üzerinde kapanış olmadığı sürece grafik üzerindeki wolf formasyonun hedef fiyatı 0,22 kruştur. görürmü görmez mi blemem. adam sermaye azaltımını gerçekleştirirse 0,26 bölünecekte dedik. adam tahsisli sermaye artrtımı peşindedir dedik 0,26 kruşun üzerinde ki her rakam sermaye azaltımına katılmaktan daha karlıdır dedik ve ben bunları şimdi değil aylar öncesindedn söyledim .. azıcık vicdan sahibi olun birini eleştirikende taktir ederkende hakını verin. basitleşmeyin...gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryada bu adamlar kağıt satarken niçin 27 den düşürmüyorlar tecrübenizle açıklar,mısınız
Yorum
Yorum