faik veya faiğin adamı şikayet etmiştir önemli deyil zaten orada yazmiyordum dalga geçiyordum zaten yazdıklarım faiğin zoruna gidiyordur
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Abooovvvwww,ky satıyor...halk,iş,garanti,akbank,yapıkredi satıştaaaa...YALNIZ EFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
))eyyy ky,sizde satıınnn diyorlarr,çok korktummmm...
))bende mi satsam,neeee...
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
bizim menkuldeki ler DBY DEUTSCHE YABANCI 8.026.000 satışa başlarsa kork... orda satanlar senin benim gibi KY...
karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbooovvvwww,ky satıyor...halk,iş,garanti,akbank satıştaaaa...
))eyyy ky,sizde satıınnn diyorlarr,çok korktummmm...
))bende mi satsam,neeee...
Yorum
-
aramızda mosat ajanı var ky dostu gibi gözüküp engin bilgileriyle üstad edasıyla beş dakika önce 500/ 600bin lotu faiğemi teslim edecem sonra tartışmanın karmaşası ile bir lot bile yok diyor zaten o sitedekiler onunla dalga geçiyor o anlamıyor kim galeye alırki cuma günki özel durum açıklamasından sonra o salakça ve kanuna uymayan bir açıklamaya kılıflar arıyo faiği bide akılı yapıyor adama sormazlarmı o zaman şirketin bu durumu ne eyer sen akılı olmayı hırsızlık, dolandırıcılık olarak görüyorsan kişiliğin zaten ortadadır imza; ky dostu selamenselam
Yorum
-
aranızda koyun çobanlığı yapan var mı...ben yaptım,koyunları iyi tanırım...
))suyu içtiklerinde genelde eğrekte bekleşirler(eğreşirler)...!!!bizim koyunlarda eğreşiyor iştee...
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
yav beni niye atılarki şincik oturup ağlıyorum diyorum ama yok tek suçum deşifre bunlar hep böyle yapıyorlar doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar ama ben daha ilk köyden kovuldum hemde süresiz ayıp ya kim ispiyonladı beni ulen bari 3-5 günlüğüne kovsaydınız umut sarı gerçekten ayıp yapma böyle şirketi ben velinimetim bak bir tek benim söylemlerimle kazandı o küçük yatırımcı başka varsa çık ve yapıştır sitene hadi faiğin kope git yetiştir
Yorum
-
birrr çobanımız bile yokkk,anlıyormusun...!!!hadi gülümseeee...!!!yaşasın özgürlük....!!!site yönetimine bu güne kadar bize gösterdikleri,bundan sonra gösterecekleri konukseverlik için teşekkür ediyorummm...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
adamlar o yorumlarından sonra seni siteden attıklarını, seni affettiklerini unutmuşlar

neco abi modüratör oldu, hop topik açıldı, neco abi gitti topik kapatıldı, ben ve karot abi de birkaç kez kapatıp açtık

Bizi küçük görenler
sözüm size böyle TOPİK kapatılır , topik açtırılır..
Ne günlerdi o günler

KY oyun oynanmaz mış !!!
Faiğ de öğrenecek az kaldı
siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfaiğin kope diye ispiyoncuya söylüyorum
Yorum
Yorum