vietnam aramamı istiyorsan yolla numaranı arıyım olmazsa sen ara :-D
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
inşallah düşerde alttan 500 bin lot alım yaparım vietnam senide o zaman vietnama tatile gönderirimvietnam Nickli Üyeden Alıntıyarin taban...
Yorum
-
bu vietnam kim manyakmıdır arkadaş senin psikolojik sorunlarınmı var gerçege aykırı beyanlarda bulunmak suçtur bu millet parasını alsın sen o zaman çok yazarsın
forum yönetiminden bu formu alakasız saçma sapan gerçege aykırı bildirimde bulunan ve kişilik haklarına saygısızca yazı yazan bu vietnam nikli kişinin forumdan silinmesini talep ediyorum
arkadaşım bilgilendirme amacı güdüyorsan yaz aksi halde kafa karıştırma buradaki yatırımcı zaten magdur birde seninle ugraşmasınlar her formunda bir saygınlıgı vardır lütfen geregini yapınız
saygılarımla ELAZIGLI
Yorum
-
dava açmak isteyen olur diye silmiyom elbet birgin birinin dikkatini çeker[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
eminmisin doktorexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu kiminse istanbula ulaşmış, kırmızı kağıt dönüş yoluna başlamış!!! Ortalama 3 gün !!
Elinize kırmızı kağıt yakında ulaşır!!
Yorum
-
Ola gardaşlar ben elimdeki malı 0.47 den kakaladım. Eğer 0.46 dan kakalayanlarda kakaladı. Yani iteledi. Kimse endişe etmesin yakın cubuguzi sürün keyfizi. Sıkıntı yapmayın. İş oldi bitti. Iteleyenler iteledi. iteleyemeyenler ise maalesef elllerinde patladi. Wietnam gardaş sende dert yapma. Her şey yolunda. Vesselam.
Yorum
-
beyler spk bültenlerinde 25.10.2013 tarihli yazının anlamı ne?????
Kurulumuzun 25.10.2013 tarih ve 1149 sayılı kararı;
Önemli nitelikteki bir işleme ilişkin ayrılma hakkı kullanım sürecinde, konu hakkında birden fazla sayıda özel durum açıklamasının yapıldığı durumlarda, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu’nun 24’üncü maddesi uyarınca söz konusu önemli nitelikteki işleme ilişkin ayrılma hakkı kullanım fiyatının belirlenmesinde; fiyat, tutar, oran ya da değerleme sonucu ve benzeri bilgilere yer verilmesi veya işlemin o aşamada kesin olup olmadığı hususları aranmaksızın, yapılması planlanan işleme ilişkin niyetle ilgili olarak kamuya yapılan ilk açıklama tarihinin esas alınmasına karar verilmiştir.
Yorum
-
Oio
pişkin pişkin yazmayin öyle kimbilir belki ellerinde patlayanlar sizden daha karli cikacakandiç75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterola gardaşlar ben elimdeki malı 0.47 den kakaladım. Eğer 0.46 dan kakalayanlarda kakaladı. Yani iteledi. Kimse endişe etmesin yakın cubuguzi sürün keyfizi. Sıkıntı yapmayın. Iş oldi bitti. Iteleyenler iteledi. iteleyemeyenler ise maalesef elllerinde patladi. wietnam gardaş sende dert yapma. Her şey yolunda. Vesselam.
Yorum
-
ticaret sicil gazetesinden sorguladim 01.10.2013/04.11.2013 tarihleri arasinda memsa ile ilgili böyle bir haber yok .exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertürkiye sicil gazetesinde 11. Madde hariç diğer ogk kararları 31.10.2013 tarihi 8433 sayıyla tescillenmiş arkadaşlar!!!
Nasıl bir ülkede yaşıyoruz !!! Kanunlar ayrılma hakkını kullananların parası ödendikten sonra bu işlemler yapılır diyordu??
11. Madde sermaye azaltım artırım maddesi kalmış, para ödemesi sonrasına bırakmışlar?? Spk dan mı çekindiler
Acep yalan haber olabilirmi????
Yorum
-
HADİ MEHMET ULUTAŞ HADİ FAİK ULTAŞ BE ŞU DURUMDAN KURTAR DA BİZDE YÜZÜMÜZ GÜLSÜN ......ola gardaşlar ben elimdeki malı 0.47 den kakaladım. Eğer 0.46 dan kakalayanlarda kakaladı. Yani iteledi. Kimse endişe etmesin yakın cubuguzi sürün keyfizi. Sıkıntı yapmayın. Iş oldi bitti. Iteleyenler iteledi. iteleyemeyenler ise maalesef elllerinde patladi. BEN GENEL KURULA GİTMEDİM AMA GİTMEYENLERDE VARDIR AMA ELLERİNDE PATLADI GİBİ YAZANLAR DA YAZIKLAR OLSUN İNŞAALAH KAZANAN BİZ OLURUZDA BU YAZIYI YAZANLAR UTANIR
Yorum
-
Ola Hulusi gardaş ben 0.47 den iteledim benden sonra kağıt 5 lirada olsa talaşımda değil 10 lirada olsa talaşımda değil. Lanet olsun ele vatandaş varki 5 senedir bu lanetin içine düşmüş çırpınir durir. ALLAH vere kağıt on lira ola. Sen gazan gardaş. Bizim kimsenin gazancında gözümüz yok aslanım. Sen genel gurula gelmedin olsun gelme bekle dur kağıt on lira olunca elindeki malı itilersin bende sene helal olsun derem gardaşım. Vesselam.
Yorum
-
-
Yorum
-
Yorum