Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bugün yarın spk bülteni gelir,şirkettende haberler düşer bunun üzerine diye düşünüyorum...onun için yapılacak tek şey,gelişmeleri bekleyip görmek...!!!
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
bugün yarın spk bülteni gelir,şirkettende haberler düşer bunun üzerine diye düşünüyorum...onun için yapılacak tek şey,gelişmeleri bekleyip görmek...!!!
MEMS1 için gönderdiğim iadeli taahhutlu posta teslim edilmiş. PTT'den bugün geri dönüş aldım.
Bu durumda, MEMS1 ederi kadar hisseyi 0,47'den vermeyeceğim. İlerleyen günlerde konu ile ilgili açılacak davaya ben de katılım sağlayacağım.
Karot hocam, sen dönüş alabildin mi?
Sevgili intelligent arkadaş,ben henüz bir dönüt alamadım...iade kağıdım bile dönmedi...)) bu konuda bende senin gibi düşünüyorum,bende mems1'leri vermeyeceğim ve dava sürecinde yer alacağım...!!!
Aslında, şüphe uyandıracak bir durum da var. Gümrük ve Ticaret bakanlığına gönderdiğimde alan memurun adı/soyadı, imza ve tarih alanlarının tümü eksiksiz olarak doldurulmuş fakat faik Ulutaş'a gönderdiğimde ise bu alanların tümü boş. Teslim alınmasaydı zarf geri gelir diye düşündüğüm için teslim alındı diye yorumladım.
İlk kez iadeli / taahhutlü gönderiyorum. PTT'yi arayıp emin olacağım. Bu alanlar boş olarak bana dönüş yapmamaları lazım. Bu şekilde teslim alarak birşey mi yapmaya çalışıyor acaba.
Sevgili intelligent arkadaş,ben henüz bir dönüt alamadım...iade kağıdım bile dönmedi...)) bu konuda bende senin gibi düşünüyorum,bende mems1'leri vermeyeceğim ve dava sürecinde yer alacağım...!!!
Aslında, şüphe uyandıracak bir durum da var. Gümrük ve Ticaret bakanlığına gönderdiğimde alan memurun adı/soyadı, imza ve tarih alanlarının tümü eksiksiz olarak doldurulmuş fakat faik Ulutaş'a gönderdiğimde ise bu alanların tümü boş. Teslim alınmasaydı zarf geri gelir diye düşündüğüm için teslim alındı diye yorumladım.
İlk kez iadeli / taahhutlü gönderiyorum. PTT'yi arayıp emin olacağım. Bu alanlar boş olarak bana dönüş yapmamaları lazım. Bu şekilde teslim alarak birşey mi yapmaya çalışıyor acaba.
böyle bir durumda ptt de riske girer,teslim ettiği kişinin adını ve imzasını alması gerekir...prosedür bu...
ben mems1 sahibi olan arkadaşların kağıtlarına sahip çıkmaları gerektiğini düşünüyorum...
fait belkide bu kaos ortamından yararlanarak mems1'leri 0,47'den toplama peşinde olabilirir...))
Ola Vietnam gardaş büldüğün yerede söylirsen bülmediğin yerede söylirsen. Bunların zamanı kısıtlı. Bugün yarın haber verme mecburiyetleri var. Artık spk dan karar çıktı. Spk mın yapacagı birşey yok. Spk dediki sene yıl sonuna gadar müsaade yaptın yaptın yapamadın gözaltına gidersin. Neyi spk onaylayacak neyi spk karara bağlayacak. Spk evrak istiyor döküman istiyor. Bu elemanlar ola bir gaç kişi buralardan dökülürmü derdinde. Dökülür dükülür ama nereye dökülür onu bilmem. Zaman eyce daraldı. Haberin gelmesi an meselesi. Yoksa yıl sonuna gelmeden gözaltına gider bu elemanlar. Vatandaş 5 senedir beklir. Daha neyin peşinde bu elemanlar. Az galdi az galdi. Hatta bedeli olduktan sonra bile gözaltın gidebilirler. Bunca usulsüzlük bunca dalalere yalan dolan varken bu kağıdı bu pazarda tutmazlar. Atarlar aşağıya get orada neyidirsen et. Vesselam.
bu günlerde birleri sinirimi bozuyor,bir kilis yolculuğu yaptıracak bana...!!!
Kilis'te Kefizli Ahmet'in oğullarının bir çayını içeceğim,ve bayramlaşacağım...!!!
can dostum mehmet çakmak, 2 yıl önce vuruldu,hem bir baş sağlığı dileyeceğim ailesine ve arkadaşlarına...çok ekmeklerini yedim...!!!kabak alacağım belki kilis'ten...))
bu arada adanada da fabrikaya bir uğrayayım bari/adana ikinci memleket sayılır...!!!gördüklerimi yazarım,gidersem bayram dönüşü...!!!
bende kilisliyim karot kardeş kilşsteydim bayram kefizli ahmetin kahfesi mi kaldı allah aşkına ne olacak bu memsa genel kurula gidemedik
Sayın KAROT spk bu bültende açıklar dye düşünmeyin Sebebi Ticaret md gk toplantı kararlarını spk iletmedi bu hafta veya önumuzdeki hafta ticaret md kararları imzalar spk gönderecek KASIM 21 e kadar spk tescil eder toplantı kararlarını (onaylarsa tabiki) Daha sonra faik aralık bası hesap açar hisseleri toplar aralık 26 da da bedelliyi yapar sürec 2 ayı bulur tahminim birazdaha sabır.BAYRAM beye selam eder şükranlarımı sunarım Saygılarımla...
ya vietnam,şu boş sallamalardan vazgeç, kimseye birşey kazandırmaz...bu işler 26 aralıka falan kalmaz...!!!
bende kilisliyim karot kardeş kilşsteydim bayram kefizli ahmetin kahfesi mi kaldı allah aşkına ne olacak bu memsa genel kurula gidemedik
sevgili crefty,kahvenin kalmadığını bende biliyorum...ama oradan tarif etmek daha kolay,kilis'te çok iyi bir çevrem var hala...!!!neyse,konumuz bu değil...))
memsa'ya gelince: olağanüstü genel kurula katılmamakla hiç iyi etmemişsin...memsa'dakaos ortamı sürüyor...bir süre daha bunu sürdüreceklerine inanıyorum...bu durumu ancak spk'dan gelecek ya da gelebilecek haberler bozar...bu olumlu ya da olumsuz olma potansiyeli taşıyor...şuan beklemek ve dilimizin döndüğünce dilekçelerle resmi ilgili kurumların dikkatini memsa'ya çekmek yararlı olacaktır...!!!
Ola gardaşlar boş yere canızi sıkmayın. Onun bunun lafına bakmayın. Bu elemanlar mecburen açıklama yapacak ve gerekli formları gönderecek. Genel gurula gelen kişiler ayrılma hakkından faydalanacak. Bugün en geç yArın haber düşer. TAsalanmayın. 0.46 0.47 den iteleyenler malı iteledi. İteleyemeyenler ise hiç kusura bakmasın mal ellerinde patladi. Size günler öncesinden dedimki genel gurula gelin gelemeyen şer ise vekaletini versin katılsın. Artık iş bitti. Dert yapmayın. Yanlız birdahada bele kağıtlara bulaşmayın. Bu günü hisselerden ve elemanlardan hayır gelmez. Aklızi başıza toplayın. Vesselam.
Ola gardaşlar boş yere canızi sıkmayın. Onun bunun lafına bakmayın. Bu elemanlar mecburen açıklama yapacak ve gerekli formları gönderecek. Genel gurula gelen kişiler ayrılma hakkından faydalanacak. Bugün en geç yArın haber düşer. TAsalanmayın. 0.46 0.47 den iteleyenler malı iteledi. İteleyemeyenler ise hiç kusura bakmasın mal ellerinde patladi. Size günler öncesinden dedimki genel gurula gelin gelemeyen şer ise vekaletini versin katılsın. Artık iş bitti. Dert yapmayın. Yanlız birdahada bele kağıtlara bulaşmayın. Bu günü hisselerden ve elemanlardan hayır gelmez. Aklızi başıza toplayın. Vesselam.
erzurumlu kardaş bak seni tanıyan az konuşuyon benim eskiden yaptığım gibi insanlar sana kızıyo burdan yapacakları bir şey yok gibi insanların zaten çıksalar tövbe etmiştir insanlar bir daha yüzüne bile bakmazlar inşallah herkez en az zararla kurtulur bu hiseden ve şunu diyim keğıdın 10 lira olacağını duysam en yetkili ağızdan genede bulaşmam böylelerine giderim adam gibi adamların hisesine ama bunun gibilere olmaz onlar dünya lezetlerine ahireti satmışlar şu hayata tek öğrendiğim hayatın kısa olduğu
bugün de spk bülteni açıklaması gelmedi...!!!
bu memsa'dan çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum...aslında zaten biliyordum,bildiklerim pekişiyor sadece...))
sistem tüm kurum ve kuruluşları ile çürümüş...herşey yoksul ve orta gelirlilerin ezilmesi üzerine kurulmuş,işletiliyor...!!!
memsa'da ky soymak serbest,baklava çalan çocuğa onlarca yıl hapis,çelişkiler keskin...!!!
zenginin fakiri soyup soğana çevirmesi için herkes elinden geleni kusursuz yapıyor...!!!
binbir zorlukla bir kenara ayırdığımız parayı da sistemin bir şekilde elimizden aldığını,sadece umut tacirliğine esir oluyoruz,sanırım...!!!
yaptığımız şikayet ve görüşmeler kurumlar tarafından oyalanıp geçiştiriliyor...25/07/2013 tarihinde spk'ya yaptığım dilekçeli başvuruma henüz yanıt alabilmiş değilim...oysa anayasaya göre azami 60 gün içinde bana yanıt vermek zorundalarmış,mış,mış...ortada bir anayasa suçu var,mutlaka bu konuda bir suç duyurusu yapacağım...ama umutsuzum,al birini vur ötekini...(
ben bu kağıda bulaşanların mutlaka işleyiş ve sistem hakkında düşüncesinde değişim olduğu,gözünün açıldığı kanısındayım...!!!
ne dersiniz dostlar...?!!?
Yorum