MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ACEMİ
    Katılımcı
    • 12 Eylül 2013
    • 153

işlemler kesinleşinceye kedar hısselerden alıp sattığımız genel kurul kararından çıkan hisselerle bir ilgisi olacakmı,yanı diyelm 20.000 hısse sattık 0,29 dan aldık 0,27 den sonra sattık ve almaya devam ettik. bu hısselerın sermaye artım ve eksiltılmesı ile ilgisi olacakmı.

Yorum

• anarat
      Katılımcı
      • 13 Eylül 2013
      • 86

ayrılma hakkı kullanacak arkadaşların yeni aldıkları hısseler ayrılma hakkına tabi degildir lakin bildirilen lot miktarı yada bildirilen lottan istedigi kadar hıssesi için ayrılma hakkı kullanabilir
      bu nedenle hısseleri satmayın ben böyle biliyorum

hayırlı bayramlar arkadaşlar

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

hakimbayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        arkadaşlar bu hisse analiz ve borsayorum sitelerinde genel kurula katılan biz arkadaşlarımızı töhmet altına alacak yazılar yazıyorlar gerekli şekilde düzgün üslup ile cevap verip bu kişileri ve bu sitelerde bu tür ithamlarda bulunmalarından dolayı kişileri spk ya ve diğer yetkili yerlere yazalım şikayet edelim ... klavyeden delikanlılık yapıp hem genel kurula gelme cesaretini göstermeyen hemde vekalet yollamayanlara hakkettiği cevabı verelim
        sevgili dostum,sen yapman gerekeni yapmışsın...şikayet bizim işimiz değil,herkes aynaya baksa yeter...!!!bana da biri lanet etti,arkadaş rahatını bozmasın,ben niye gidip bir önceki genel kurul için verdiği vekaleti kullanıp arkadaşa hizmet etmedim diye(ki arkadaşı uyardım,durumum karışık diye),var mı böyle bir şey,işte oluyor...))işte ülke ve insanlar bu konuma gelmiş,ama sistemde insanları çözmüş ona göre hareket ediyor...bugün,saçma sapan bir davadan 12,5 ay ceza aldım,bu insanları korkutmak için uygulanan klasik bir tarz...ama bana sökmez,çok korktum...))
        AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
        GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

sonuç:bu memsa topiğinden çok şey öğrendim/öğreneceğim...ülkemin insanları var birde ülkemin insancıkları...herşey para değil,şurada iyi dostlar edindim/iyi insanlar tanıdım,bu benim için kazanç...))ben takma isimlerle falan takılmıyorum,burada nickim belli...ama facebook ismim gerçek...mehmet altınkaynak,herkes ulaşabilir...ama ben gerçekten bazı kişileri gerçek isimleri ve yüzleri ile tanımak isterdim...!!!ankara,istanbul,antep,diyarbakır,bur sa...benim için farketmez,dikilir karşısına hesabimi sorarım..alacağım varsa alacağımı isterim,borcum varsa da borcumu öderim...ama ben borçlu yaşamayı sevmem...!!!
          nokta kadar çıkar için,soru işareti kadar eğilebilen insanlarla benim işim olmaz,ölmeyi yeğlerim...!!!
          yaşam bu,hepimizi bir şekilde karşı karşıya getirmesi olası...umarım,bu forumda gösterdiğimiz tavrı o zamanda gösteririz...!!!
          ben bu forumda kalacağım,bir çok arkadaşımında bu tavrı sürdüreceğinden eminim...!!!bizi bir araya bağlayan memsa ve insanlığımız...!!!aramızda en ufak ekonomik bir çıkar söz konusu değil,çıkarsal olan banal oluyor zaten...!!!
          biz onurlu bir insan olmak noktasında ısrarlı olacağız,mücadeleye devam...))

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

pazarcı,pinke,serdarşirin,drtuss,hakimbayram,gökal p80,anarat,mardin,çirkin,batık,siname,ademali,ahme t68,intelligentİST,horasanlı,inspector'ü tanıdım...ve kızgın olsamda blackeye ve taha06'yı tanıdım,bana yeter...adını anımsamadıklarımdan özür...( tabiki birde kirli yüzler var,onlar önemsiz...))

Yorum

• gokalp80
              Tecrübeli
              • 11 Eylül 2013
              • 522

karot hocam geçmiş olsun ne yazıkki ülkemizin adalet sistemi böyle suç işleyenler ağalar paşalar gibi gezerken ..... yazık çok yazık nereye kadar devam eder bu durum göreceğiz .

Yorum

• Erendiz
                Katılımcı
                • 12 Eylül 2013
                • 126

Zamanında herkesi genel kurula çağırdık genel kurula gelin diye; gelemiyorsanız vekaletle katılın diye. Ama herkes bir kulp buldu vekalet vermeye yanaşmadı. Vekaletin sadece genel kurula katılım amacı taşıdığını izah ettik onu da anlamadı. Sonra herkes genel kurulda menfaati olan yöne döndü. Şu aşamada yapılabilecek en iyi şey yapıldı. kimsenin ağlayıp sızlanmasına gerek yok. Eğer yapabileceğin şey vardıysa farklı düşünüyordunsa gelecektin genel kurula sesini duyuracaktın. Hem genel kurula gelme hem de forumlarda gelenlerin arkasından konuş ahkam kes yok öyle yağma. Akıllı olan yatırımcı burdan nasıl karlı çıkarımın hesabını yaptı tabi ki patron da. BUNDA DA BISTIN GÖZALTI KARARI ROL OYNADI. EĞER BIST, ŞU 3 MADDEYİ GERÇEKLEŞTİRMEZSEN SENİ GÖZALTINA ATARIM DEMESEYDİ ŞİMDİ ÇOK DAHA FARKLI YERDE OLURDUK. kesinlikle oraya 150 kişi gelirdi bu bir. Yönetim değişirdi bu iki, kararların hiçbiri geçmezdi bu üç. Ama şirket yönetiminin hatalarını küçük yatırımcıya ödeten bir kotasyon yönetmeliği varken BISTIN TAHTAYI İKİ GÜN KAPATMASI VARKEN, GÖZALTINA MI GİDİYORUZ ENDİŞESİ VARKEN YAPILACAK BAŞKA BİRŞEY YOKTU. BISTTE GÖZALTI HABERİNİ YAYINLAYAN VE TAHTAYI İKİ GÜN İŞLEME KAPATAN KİŞİYİ BULUN BERABER HESAP SORALIM. SONRA GENEL KURULUN HESABINI GÖRÜRÜZ. Facede bir arkadasimiz paylasmis, yuzde yuz dogru...

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  karot hocam geçmiş olsun ne yazıkki ülkemizin adalet sistemi böyle suç işleyenler ağalar paşalar gibi gezerken ..... yazık çok yazık nereye kadar devam eder bu durum göreceğiz .
                  sıkıntı yok dost,bu ülke gerçekliği...bizde bundan yılacak değiliz,nerede kalmıştık...

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

kusura bakmayın, ama iğdiş insanların erkeklik alanı birazda sanal alem...))kimse aynaya bakmıyor ve gerçekliğini görmeden konuşuyor işte...))kimisi farklı forumlarda farklı nickler alarak yazıp,sözüm ona kendini gizliyor...))

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      pazarcı,pinke,serdarşirin,drtuss,hakimbayram,gökal p80,anarat,mardin,çirkin,batık,siname,ademali,ahme t68,intelligentİST,horasanlı,inspector'ü tanıdım...ve kızgın olsamda blackeye ve taha06'yı tanıdım,bana yeter...adını anımsamadıklarımdan özür...( tabiki birde kirli yüzler var,onlar önemsiz...))
                      mmerbaş,neco65 ve Erendiz hocamdan özür...

Yorum

• Sıfır
                        Aktif
                        • 11 Eylül 2013
                        • 275

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Sizinle değil kimseyle tanışmadım....Ben kirli yüzdeğilim.... ben kirli yüz değilim... vallahi... Yüzümü sürekli yıkarım... ayrıca diğer sitelerde farklı nic kullanıyorum... Bilin bakalım ben kimim....

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Sizinle değil kimseyle tanışmadım....Ben kirli yüzdeğilim.... ben kirli yüz değilim... vallahi... Yüzümü sürekli yıkarım... ayrıca diğer sitelerde farklı nic kullanıyorum... Bilin bakalım ben kimim....
                          sen daha yeni düştün buralara,biliyorum...))

Yorum

• andiç75
                            Katılımcı
                            • 11 Eylül 2013
                            • 91

Ola gardaşlar ben size dedimki genel gurula gelin eliZdeki mali 0.47 ye iteleyin niye gelmediz gardaşlar şimdide orya burya düşirsiz. Gelen adamlar elindeki mallari 0.46 0.47 ye iteledi. Gelmeyen adamlarım mallaride ellerinde patladi. Yoktan yere orya burya düşmeyin. İş oldi bitti. Vesselam.

Yorum

• DOREMİ
                              Yeni Üye
                              • 17 Eylül 2013
                              • 16

yahu, bedelli yapılacak diye sevinenler var, hayret yahu. hangi akla hizmet eder bunlar. çok fazla paraları var sanırım. neden bedelsiz yapılsın denmiyor hiç.

Yorum

• efe-kral
                                Yeni Üye
                                • 13 Ekim 2013
                                • 26

Elimde 50.000 adet vardı.Genel kurulda vekalette 0.47 den sattım.Elime 23.500 TL geçecek.Abimden 17.500 TL bir aylığına borç aldım.ve şerh konulduğu gün 17.500 TL lik 0.29 dan yeniden 50 bin lot üzeri hisse aldım.Bu işlemden elime 23.500-17.500=6.000 TL geçmiş olacak.Elimde aynı miktarda hisse oldu.Üstelik Abime olan borcumu verdikten sonra elimde 6000 TL de para bana kalacak.Bununla da bedelli parası ödeyeceğim.
                                Evet, faik çıkma hakkı için ayrılan 2 milyon olan üst sınırı olağanüstü genel kurulde neden 7 milyona çıkardı sanıyorsunuz.İki tane 7 milyon 14 milyon yapar.Faikte benim yaptığımı yapacak, yada yaptı.Benim elime 6.000 lira geçti.Onun eline 10 milyon TL geçecek..Neden üst sınır değiştirildi.Faik kurnazın ta kendisidir.Bu 7 milyona çıkarma işine itiraz etmeliyiz.Üst sınır 2 milyonu geçmemelidir.Faik şirket parası ile para kazanmamalıdır.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information