Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
eyer spk mems 1 de pay sahiplerini 1liradan çıkarsaydı şimdi keğıdın 3liraları görmeleri muhtemaldi ama ne yaptı katakule birleştirdi hemde ne fiyatan tam bir soygunculuk burda suçlu spk nın içindeki yapılanma ve hükümetir diyeceksiniz bu adam niye bu hükümete takmış ben başbakan veya cumhurbaşkanı olsam böyle adamlarla adımın yanında bile anılmasından rahatsız olurum ama onlar rahatsız deyiler babacan ın bana gönderdiği maili saklıyorum zamanı gelince adalet önünde hesap verecekler inşallah o bile kanıtlıyor bunlara destek verdiklerini bir vicdan sahibi bunların yaptıklarını asla kabul edemez bir şeref sahibi bunlarla beraber aynı yolda yürümez bir helal süt emiş biride bunlarla beraber yürümez ben habersizlerdir sanıyordum ama durum öyle deyilmiş belki başım belaya girebilir ama tüm günahlarım bunların boynuna yüklenmiş olarak adalet isteyen yeryüzünde bozgunculuk yapmayın diyen biri olarak girecek ve Allah dan başka kimseden zere miktarı korkmam Allah bu halimi korur ve bilir inşallah
geyik yapmayı spor edindiniz, ciddi birşeyler yazsanız da okunsa. 0.47 den iteleyenlerin maliyetini merak ediyorum. 1.00 ve 2.00 üzeri maliyeti olanlar var. yazık günah değil mi.
Günaydın arkadaşlar...
Olağanüstü Genel Kurul gündemine" yönetim kurulu seçimi"maddesi ekleterek seçim yapılmasını sağlayalım ve en azından bir arkadaşımızı yönetim kuruluna sokalım...bu gerçek bir hesaplaşma yapmamızı sağlayacaktır...
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
pazar günü haber yollayanlar sabaha kadar daha neler yumurtlarlar bakalım
arkadaşlar bu ayrılma hakkını kullandık ne kadar süremiz olacak hani o süre zarfında hısse ayrılma fiyatını geçerse o fiyatlardan ayrılabiliyormuyuz yoksa hısseler blokemi oluyor
sevgili anarat.10-20 günlük bir süre konduğunu biliyorum...zaten ayrılma şerhi koydun diye ayrılacaksın diye bir kural yok...örneğin ben,ayrılma şerhi koyacağım,ama ayrılmayı pek düşünmüyorum...sürece bakacağım...
faitin sunacağı bütün maddelere red verelim,şerh düşelim arkadaşlar...bunların derdi iştirakler unutmayalım,cebine indirdiği 110,000,000TL'yi şirket kasasına koysun alçaklar...!!!bizi orada da panikletmeye çalışacaklardır,sakin sakin yapmamız gerekenleri yapalım...!!!
Hisseyi gündelikçilerin eline düşüren patron utansın.
Doktor, aslında gündelikçi değilimdir sonuna kadar bekleyecektim ama firma sahipleri güven vermiyor. Satmış olmam kenara çekilmiş olmam anlamına gelmiyor gönlüm sizinle umarım istediklerini alırsınız. Herşey gönlünüzce olsun.
geyik yapmayı spor edindiniz, ciddi birşeyler yazsanız da okunsa. 0.47 den iteleyenlerin maliyetini merak ediyorum. 1.00 ve 2.00 üzeri maliyeti olanlar var. yazık günah değil mi.
Sevgili arkadaşım haklısın, 0.47 den iteleyin diyen arkadaşın mağdur olduğunu sanmıyorum muhtemelen toplum mühendisliğine soyunmuş bir zat............... boşlukları siz doldurun.
Yarın iki kişi de biz katılıyoruz. Bir öncekinde tek bendim.Artış %100......Emel hanım biz bu genel kurulu yapacağız mekanı sorun etmeyin demişti....Gelip göreceğiz...
Yorum