Ola gardaşlar elizde nanca mal varsa getirin getirin faite iteleyin. Mecbur alacak. Hele bir almasın ben o zaman oni görürem. Siz torlayın toplayın getirin 5 milyon 10 milyon 20 milyon ne varsa getirin. Iteleyin. Gün bügündür gardaşlar. vesselam.
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Andıç75, ben sürüye uymayacağım. Bu borsanın mantığına da uymaz dimi
) Ben de iteleyeceğim ama bir kısmını, öyle üç beş kuruşa bırakmayacağım. Bunca zaman bekledim ve sonunda çok iyi itelemek istiyorum... Vessalam 
andiç75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOla exitüs123 gardaş elimde 100.000 tene mal var bende gelip faite 0.47 den iteleyecem gardaşım.
Yorum
-
Sen de yoktu hani?
Vurgun cumu oldun
andiç75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOla gardaşlar elizde nanca mal varsa getirin getirin faite iteleyin. Mecbur alacak. Hele bir almasın ben o zaman oni görürem. Siz torlayın toplayın getirin 5 milyon 10 milyon 20 milyon ne varsa getirin. Iteleyin. Gün bügündür gardaşlar. vesselam.
Yorum
-
Ayhan bey, kalbimiz sizinle. Umarım, bu hafta hem sizin hem de memsazelerin yüzü güler...
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaftaya gene memsa dedim bu defa kesin 1. yim
Yorum
-
SİZİN MALİYETİ BİLMEMIntelligent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAyhan bey, kalbimiz sizinle. Umarım, bu hafta hem sizin hem de memsazelerin yüzü güler...
AMA İÇİME DOĞUYO BU HAFTA BEN DERECE YAPACAM
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
hocam marj hayalmi gerçekmi satmak için degilexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHisse pazartesi serbest marj dan açılıyormuş!!! Hisse uçmuş!!!!
Bu çok nasıl hayalse, faiğ e malı vermek o kadar gercek
Yorum
-
Form sitelerinde ilk bu lot miktarını kim yazdı önce bunu hatırla???
Çok değer verdiğiniz birisi karşınıza çıkacaktır??? Sen orda gelenleri zan altında bırakıyorsun!!!
Yasaklı sayfaları tek tek okumak lazım!!!! İlk kim dillendirdi? Genel kurulda olmadığı halde???? Belki burda belli diğer 2 köy topiğinde yazmıştı birisi???
Genel kurulda ilk hedefimiz HAYIR demek, biz eğer faik yandaşlarını getirirse de ayrılacaklar şerhini koyar!!!
Faik elde ettiği gelir, iç ettiği alacaklar vereceği paranın yanında devede kulak kalır!!!
1) Kotayı açınca iptal ettim demez
2) o fiyattan kaç kişi ayrılır!!! Topiklerde bile 10-15 kişi var
3) genel kurula katılsnlarıda zan altında bırakmayı fazla düşünme
4) asılları SPK daydı!!! Biz desek spk da çaycı sızdırdı !!!
. Buna sende gülerdin
5) sızdıranı buldun diyelim, her şirketin birleştirmelerde sınırlama kotası var!!!
sermaye azaltımında yok: bunun için ne yaptın?????
6) bir deli kuyuya taş attı bin akıllı çıkartamaz!!! Fazla takma!!!
O deli birgün topik kapatır, topik açılmıyacak der, sen gidersin açılır, yokum dersin kapatınır!!! Sonra niye açıldı orda koptum zaten!!!
Her delinin sözüyle iş yapılmaz!!! Aklı olsa tek lot memsa hissesi olmadığı halde senden benden çoook memsazede ayağı yapmaz!! çıkar dünyası!!!!
Adamımada takıltın gece gece
neco65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselam exitus,
geriye dönük sayfalarda sormuştum cevap veren olmadı,geçen ki toplantıda bize liste yapalım diyen kimdi hatırlıyormusun.Bak listeye göre 6 milyon kotası geldi. Bana göre liste yapalım diyen kimse faik in adamı o olabilir.
Yorum
-
neco65 arkadaş,diyelim ki sen,diyelimki ben ne farkeder...bu neden bu kadar önemsendi/önemseniyor anlamadım gitti...neco65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselam exitus,
geriye dönük sayfalarda sormuştum cevap veren olmadı,geçen ki toplantıda bize liste yapalım diyen kimdi hatırlıyormusun.Bak listeye göre 6 milyon kotası geldi. Bana göre liste yapalım diyen kimse faik in adamı o olabilir.
))arkadaş,o gün gelenlerin lot sayısı bugün gelecekleri belirlemez...bunlar kafa karışıklığı yaratmaktan öteye çabalar değil,işimize bakalım ve genel kurula hazırlanalım arkadaş...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
Yorum