Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bu hizla bir aya kalmaz benim emsaj sayimi geçersin.
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Ola gardaşlar başi boş getmeyin. Sağlam gidin. Il sakat. Her türkü dümen olabilir gardaşım. Yanızada spk dam veyahut bist en bir gözlemci alın. Olan biteni kaydetsin. Sonra eliDeki mali 0.47 ye iteleyin. Haydi ALLAH selemet vere vesselam.
Ola gardaşlar başi boş getmeyin. Sağlam gidin. Il sakat. Her türkü dümen olabilir gardaşım. Yanızada spk dam veyahut bist en bir gözlemci alın. Olan biteni kaydetsin. Sonra eliDeki mali 0.47 ye iteleyin. Haydi ALLAH selemet vere vesselam.
Ola gardaş ben sene ne direm sen bene ne dirsen. Ilin gırgırındamısan gardaş. İş ciddi. Gette elindeki malın 0.47 ye itele. Yoksa onlar sene iteleyecek gardaşım. Aklızi başıza toplayın artık daa. Vesselam
Ola gardaş ben sene ne direm sen bene ne dirsen. Ilin gırgırındamısan gardaş. İş ciddi. Gette elindeki malın 0.47 ye itele. Yoksa onlar sene iteleyecek gardaşım. Aklızi başıza toplayın artık daa. Vesselam
O bizden beter durumda, hissesi sondan 3. Olmuştur yarışmada
haftaya gene memsa dedim bu defa kesin 1. yim
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Ola gardaş bu iteleme işi güzel oluyor. sence alırmı?
Yorum