MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Sıfır
    Aktif
    • 11 Eylül 2013
    • 275

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aralık 2013 kadar yapmak zorunda!!

Nikahlı yatırımcı zaten burda
    Kelime oyunu bu...

SIRKETIN 31/12/2013 TARIHINE KADAR SERMAYE ARTIRIMI ISLEMLERININ TAMAMLANMAMASI,

bu tamamlanacak sermaye artırımı şu anda başvurulan sermaye azaltımı ve bedelli artırımı olmak zorunda değil.... SPK sermaye artırımı türünü açıklamamış... ama yıl sonuna kadar Mali durumunu güçlendirecek bir sermaye artırımını zorunlu kılmış... Yanlışmı düşünüyorum cemaat...

Yorum

• lidaki
      Katılımcı
      • 12 Eylül 2013
      • 88

Genel kurula katılmayacak olan Patron yandaşıdır

Bunu rakamlar söylüyor!! Hayır oyu vermeyecek olan herkes patronun yandaşıdır
      Elinde hisse olupta hayır oyu vermeyen bencede patronla hemfikirdir.O tarihe kadar insanların beklentilerine cevap verebilirlerse hayır oyuna gerek kalmayabilir.

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

Şirket tüm resmi kurumları sermaye artırımıyla kurtulurum imajını kabullendirmiş:(

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Kelime oyunu bu...

SIRKETIN 31/12/2013 TARIHINE KADAR SERMAYE ARTIRIMI ISLEMLERININ TAMAMLANMAMASI,

bu tamamlanacak sermaye artırımı şu anda başvurulan sermaye azaltımı ve bedelli artırımı olmak zorunda değil.... SPK sermaye artırımı türünü açıklamamış... ama yıl sonuna kadar Mali durumunu güçlendirecek bir sermaye artırımını zorunlu kılmış... Yanlışmı düşünüyorum cemaat...

Yorum

• Sıfır
          Aktif
          • 11 Eylül 2013
          • 275

yahu arkadaşlar SPK burada oynanan oyunu görmüyormu zannediyorsunuz... Sacmalığa bak genel kurula katılamayanın ayrılma hakkı olmayacak böyle birşey olurmu ya... benim çevremde 10 bin 20 bin lotta beş altı kişi var bunların haberi bile yok bu işten. olsada gelmeleri imkansız ne olacaklar yani mağdurmu... eğer bir hak varsa genel kurula katılsada katılmasada o hakkı kullanır. SPK eğer bunu kastediyorsa kesinlikle davalık... Bu hissenin %97 si halka açık hepsi gelse İstanbulda kalacak otel bulunmaz...saçmalığa bak... bir hafta önce Aracı kurumuma ayrılma hakkımı kullanmak istiyorum diye dilekçe veririm o gereğini yapar. doğrusu bu böyle saçmalık olurmu yaaa. SEy SPK durum böyleyse size bu aklı kim verdi... veyahut hiç aklınız yokmuydu demezlermi... Konu DAVALIK....

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

Gemiyi terk etme hazırlığında olan tayfalarda var

Herkesin ayrılma için bir rakamı olur!!! Zarar çıkınca da burda kimseyi bulamayız!!

Ağırlıklı ortalaması 1.5 vb ..olup gelmeyenler ve genel kurula gelmiyecekler hala yazabiliyorsa....

SPK adam akıllı karar verirse, 0.46 altı ortalaması olanlar çıkar, onlarda genel kurula katılmak zorunda!!!

lidaki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Elinde hisse olupta hayır oyu vermeyen bencede patronla hemfikirdir.O tarihe kadar insanların beklentilerine cevap verebilirlerse hayır oyuna gerek kalmayabilir.

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

Tadil metni yanlış olduğu için onlarında ayrılma hakkı olmalı olduğunu SPK yazdık

yahu arkadaşlar SPK burada oynanan oyunu görmüyormu zannediyorsunuz... Sacmalığa bak genel kurula katılamayanın ayrılma hakkı olmayacak böyle birşey olurmu ya... benim çevremde 10 bin 20 bin lotta beş altı kişi var bunların haberi bile yok bu işten. olsada gelmeleri imkansız ne olacaklar yani mağdurmu... eğer bir hak varsa genel kurula katılsada katılmasada o hakkı kullanır. SPK eğer bunu kastediyorsa kesinlikle davalık... Bu hissenin %97 si halka açık hepsi gelse İstanbulda kalacak otel bulunmaz...saçmalığa bak... bir hafta önce Aracı kurumuma ayrılma hakkımı kullanmak istiyorum diye dilekçe veririm o gereğini yapar. doğrusu bu böyle saçmalık olurmu yaaa. SEy SPK durum böyleyse size bu aklı kim verdi... veyahut hiç aklınız yokmuydu demezlermi... Konu DAVALIK....

Yorum

• Sıfır
                Aktif
                • 11 Eylül 2013
                • 275

Tadil metni yanlış olduğu için onlarında ayrılma hakkı olmalı olduğunu SPK yazdık
                Bunu düşünüp yazdığına göre var sende bir hikmet...

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Dilekçeyi baş sayfalarda parça parça koydum!!!

SPK karar versin, bütünüyle yapıştırırız

Okuman lazım

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

Dilekçenin aslı bende, karotta, erendizde ve SPK da

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Reyting için orda burda adımızı niye kullanıyorlar

Açtıkları çukura kendileri gömüldü

Yorum

• Sıfır
                        Aktif
                        • 11 Eylül 2013
                        • 275

Dilekçenin aslı bende, karotta, erendizde ve SPK da

Genel kurulda faiki parçalayacak olan sabırsızlıkla bekleyipte genel kurula gitmeyen Erendiz değilmiydi.. Eğer dilekçe ondaysa... üzgünüm.

Neyse SPK da var demekki işleme alınmıştır.

Yorum

• horasanlı
                          Seyirci Üye
                          • 11 Eylül 2013
                          • 57

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ...HAK VERİLMEZ,ALINIR DİYENLER...Her olasılığa karşı bizde sesimizi duyurmak ve yaşanan hırsızlık ve yolsuzlukları kamuoyuna/yazılı ve görsel basına duyurmak için:
                          şu ana kadar şirket merkezi ve spk önünde gerekli eyleme/basın açıklamasına varım diyenler...
                          1-karot43
                          2-intelligent
                          3-exitus
                          4-hakimbayram
                          5-siname
                          6-gökalp80
                          7-estergon
                          8-Erendiz
                          9-Tarık
                          10-

anımsadıklarım bunlar,unuttuklarım varsa özür...
                          karot hocam neden bu kadar bu konuya diger topiktekiler gibi yok vekalet,yok spk,yok mahkeme,yok gazete ilanı görelim bakalım kaç kişiyiz diye diye usandırdılar beyim yapılacaksa bu iş 10 kişi on kişi yanında heresi beş kişi basın açıklamasına getirse elli kişi olur biter ben elazığtayım digeri kars,urfa vb uzak diyarlarda olanlar biliyorsunuz gelemezler şu basın işi ciddi iseniz formül budur g. kurula katılmak farklı her ne olursa olsun katılmak farzı kifaye inanın diger köyde ve buradaki forumda örnek dilekçeleri okuyarak uygun bulduğum dilekçeleri kendim ve çevreme defalarca geçen hafta vahdettin ertaş dikkatine gönderdim istanbul ve ankara civarı olanlar toplansanız bu basın işi halledilir esen kalınız

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Bakıyorum senin orda olmadığın belli oluyor

Ayın 8 de bekleriz

Bu sefer tanışırsınız
                            Genel kurulda faiki parçalayacak olan sabırsızlıkla bekleyipte genel kurula gitmeyen Erendiz değilmiydi.. Eğer dilekçe ondaysa... üzgünüm.

Neyse SPK da var demekki işleme alınmıştır.

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

İnsan der ki bende niye yok

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

Gelecek olsnlar kendi için gelecekler!!!

Vekalet işine ben karşıyım!!!

Ben geliyorsam, herkes gelir!!

Gelmiyosan da kemal sunal ,, şener şenin ağa olduğu filmî izle

horasanlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                karot hocam neden bu kadar bu konuya diger topiktekiler gibi yok vekalet,yok spk,yok mahkeme,yok gazete ilanı görelim bakalım kaç kişiyiz diye diye usandırdılar beyim yapılacaksa bu iş 10 kişi on kişi yanında heresi beş kişi basın açıklamasına getirse elli kişi olur biter ben elazığtayım digeri kars,urfa vb uzak diyarlarda olanlar biliyorsunuz gelemezler şu basın işi ciddi iseniz formül budur g. kurula katılmak farklı her ne olursa olsun katılmak farzı kifaye inanın diger köyde ve buradaki forumda örnek dilekçeleri okuyarak uygun bulduğum dilekçeleri kendim ve çevreme defalarca geçen hafta vahdettin ertaş dikkatine gönderdim istanbul ve ankara civarı olanlar toplansanız bu basın işi halledilir esen kalınız

Yorum

Working...
                                X

Debug Information