MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

Dikto , faşo yine yaptı yapacağını!!! Karot abi bak kimse sana inanmıyor du!!!

Önerim sana benim attığım mailleri tek tek bu gece oku!!!

0.26 önce bir çöz!!!!!

Sonra başkası için koca sitede 3 sayfa ayrıdım diye düşün memsa topiği mi drtusss karot topiğimî

Sonra da yanlış yaptım de!!! Millete düşman etme bizi!!!

Biz burdayız!! Genel kuruldayız

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Şu mübarek gece de , el haya, el vicdan!!!

Havale etmeyi zaten sizler iyi bilirsiniz!!!

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

Bugün de sapık olmadım, markofoniiii, akbank reklamı , otel reklamı geldi!!!

Şimdi ben mayolu kızlarsız ne yaparım

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

Kapanışın böyle olmamalıydı be !!!

Ben zamanında beni ATIN dedim!!! Kapanış böyle olur!!

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

Rüçan kupon değeri x lot adeti ile 1.2 x lot adeti : ikisinin toplam değeri sermaye azaltım öncesi piyasa değerini bulmuş olabilir!!
            Farkı rüçan kuponunun değerini artırarak kapatmıştırlar!!

atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            şu soruma cevab ver senin yorumunu onaylayacağım . 7-8 ay önce bremen sermaye azaltımı yaptı hisenin bölünmeden önceki işlem gördüğü fiayat 0,50kruştu sermaye azaltım miktarıda %69 idi yanılmıyorsam. bölünme günü neden hisse 1,50lerden işlem görmedide 1,20den işleme açıldı hatta ve hatta açın hisse grafiğini inceleyin bölündükten sonra 1,50fiayatınıda hiç görmedi bremende sermaye azaltımına yakalan varsa o burda bir yoorum yapsın

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

Günaydın arkadaşlar...))
              bu güne kadar bir çok konuyu kandimizce tartıştık,bir sonuca varmaya çalıştık...!!!
              artık herşey netleşecek,az kaldı...
              her geçen gün gözaltı riski artıyor,bunu lehimize çevirmek elimizde...!!!
              Yapılacak şirket ve spk önündeki eylem ve basın açıklamasına katkı sunalım...!!!
              bizden çok patron bedel ödeyecektir,biz yeterince ödedik...))
              herkese iyi günler...))
              AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
              GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Dikto , faşo yine yaptı yapacağını!!! Karot abi bak kimse sana inanmıyor du!!!

Önerim sana benim attığım mailleri tek tek bu gece oku!!!

0.26 önce bir çöz!!!!!

Sonra başkası için koca sitede 3 sayfa ayrıdım diye düşün memsa topiği mi drtusss karot topiğimî

Sonra da yanlış yaptım de!!! Millete düşman etme bizi!!!

Biz burdayız!! Genel kuruldayız
                sevgili exitus,yapılan ve yapılmak istenen herşeyin farkındayım...!!!sen,ben ve mardin yine bir araya geldi diye birileri sevinmiyor/sevinemiyor...!!!boşver takılmayalım,biz düzeyimizi koruyarak tartışmaya ve fikir alışverişine devam edelim...!!!
                ainesi iştir kişinin,lafa bakılmaz...!!!biz işimize bakalım,kimin ne yaptığından çok bizim ne yaptığımız daha önemli...))
                akıllı olmak lazım,akıllı olalım dostlar...))
                AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• anarat
                  Katılımcı
                  • 13 Eylül 2013
                  • 86

beyler burası gene kırmızıya dönmüş bırakın 0,26 muhabbetini gerçeklerle ugraşalım pazartesi son gün faik için biz genel kurula odaklanalım 8 ekimde genel kurula lütfen geliniz tabi genel kurul olursa yada genel kurulu gözaltında yaparız hepberaber lafın kısası hiç kimse bahane uydurmasın bir adamın cenazesi olur ölüm kalım meselesi olur ancak ozaman gelmez bunun haricinde ben kaybettim ancak gelemiyorum demek size çok şey kaybettirir vekalet işi sakat geleceksen sen gelecen arkadaş bu nedenle burda gevezelik yapmak 0,26 muhabbetlerini tekrar açmak ve insanları yanıltmak gereksiz yada manalı bir iş olsa gerek bu mailime üstüne alınan varsa cevap yazmasın genel kurulda görüşmek üzere

cumanız hayırlı olsun .tekrar bu cuma günü söylüyorum faik efendi senin tek unuttugun bizim unutmadıgımız tek şey allah c.c

Yorum

• İSTAKOZ
                    Yeni Üye
                    • 21 Eylül 2013
                    • 16

la iyice ortaligin amkym....nuz yeter la bize girdi cikarmaya calisiyoz e birileri ( sirtlanlar) firsati degerlendirecek trade bu normal birsey borsa bu kim kime goy goy amk...biz derdimize yaniyoz siz yok ben 026 yok sen 47 geliyoz isde 026 kisi kadar fiko skckmi oraya gelmeyi satirciyida alacam ekibe evde kiyma azalmis ne bu ya sikayet edildi yasal takip var eeeeee baris gibi on on vereyim yetermi adamin biri bana aldiran fiko gozaltina ugrasiyor diyordu demekki sistemi oturtmuslar borsa bu isde memlekette unutun gitsin bedelliye para da yok spk zaten olumlu gorus bildirmis eee daha ne bu ise biri dur derse olur bu adamlar namazli niyazli peygamber gibiler sabirla bizi imtihan ediyorlar ....allah allah bak dr ve atakan abi aranizda ki cekismeyi birakin cmtsi sayisali tuttururam memsa alacam bende skofiko ya caktigimi zannedecem telim var mardinlide derdiniz varsa gelin kliseden sonra raki icelim bendeki din bunlarinkiyle ayni sagolsunlar suryani klisesine gececem yol ayni iki reat namaz sonra sk kcga oturt bu din ii. Aman dininize sahip cikin sizin yuzunuzden Hb daki topige son yorum yaptim birlik var diye ibur koyde de erkek varmis yazamiyoz yada engellediler ilk hafta posta koydu zaten biri ben gunde 2 posta atiyom zaten pttye orayaa yazamiyoz amkm ha burfada engelleyin beni muslumanligimi soyedim diye bizimdin boyle ogrendik skle skle gayyserilii ii sky...

Yorum

• İSTAKOZ
                      Yeni Üye
                      • 21 Eylül 2013
                      • 16

Bizim imamin bu hafta ve ileryen gunlerde biz din kardeslerini hangi pzisyon vertical yada polarizasyon pozs.da skm...ni rica ediyorum cok zevkli oluyor arkafan spk...da dayandimi ohhhhh tadini cikar bak atarsaniz burdan cok agir sovcm sizi izledik dinledik bosalmam lazim birinn bagina bayan yok demi erkek varmi erkek son analiz ..31 cektirip arkadan 062 grdrcek gibi sttn sene bu senet..
                      .bizdeki maliyetlere gelmez adam bizleri skrk pardon ebmze gydrerek oyp leri danisikli cakti bunu musluman idareciler biliyor halkbank falan filan onlarida oder odemese bile ipotekde mallar yenidn degerlenir anmzin amn grrz ceketini bile alsa en 100 trilyonla abd ye dini ifa etmeye gider daha czmdnmi olayi amkym birileri azrail sikistirsa belki gt kaybetmemek icin 080..096 araligina getirir gelirse bilinki azrail. Skr en yakalandigi icindir .....
                      Bu arada icerden bilgi sahibiyim devasa projeleri vs var deyip 3 yil once aldiran mimar bas harfi ....olan pezi senin avr....i kerha....de gormusler kavt ana...ni sattin simdide avr ..i sattin maliyet dusurmek icin kahp cocugu manipulator pzvnk her gun av....an...dusunuyorum ha birde seni eserin bizi ne hale getirdi kac par aldin bu adamlarin ekibinden 2.--.3 olacak diye kimbilir kac kisiyi keklettin kahp...dolu bebende rahats demi .....tesekkurler bu imkani verdiginiz icin sayin ex...123. Ve atakan varmi analiz ustatlar bakin en mukemmelini yaptim azraillisini......

Yorum

• atakan
                        Katılımcı
                        • 31 Temmuz 2013
                        • 77

anarat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        beyler burası gene kırmızıya dönmüş bırakın 0,26 muhabbetini gerçeklerle ugraşalım pazartesi son gün faik için biz genel kurula odaklanalım 8 ekimde genel kurula lütfen geliniz tabi genel kurul olursa yada genel kurulu gözaltında yaparız hepberaber lafın kısası hiç kimse bahane uydurmasın bir adamın cenazesi olur ölüm kalım meselesi olur ancak ozaman gelmez bunun haricinde ben kaybettim ancak gelemiyorum demek size çok şey kaybettirir vekalet işi sakat geleceksen sen gelecen arkadaş bu nedenle burda gevezelik yapmak 0,26 muhabbetlerini tekrar açmak ve insanları yanıltmak gereksiz yada manalı bir iş olsa gerek bu mailime üstüne alınan varsa cevap yazmasın genel kurulda görüşmek üzere

cumanız hayırlı olsun .tekrar bu cuma günü söylüyorum faik efendi senin tek unuttugun bizim unutmadıgımız tek şey allah c.c
                        güzel yorum olmuş anrat genl kurula gider hakını ararsın . ben 5bin sayfan fazla yorum yaptım analiz yaptım ve sen gevezelik yaptığımı söylüyorsun ben bu gevezelikleri yazmazsam sen genel kurul toplantısın ne olduğunu sermaye azaltımartrımın ne olduğunu iştiraklerin şirkete dahil olmasının ne anlama geldiğini bilemzdin evinde oturur kaderine razı olurdun . herşeye eyvallah ta nakörlüğe tahamülüm yok kim üzerine alınıyorsa alınsın. son sözümüde söyleyip son noktayı koyacağım genel kurula gitsenizde gitmesenizde ayrılma hakını kulansanızda kulanmazsanızda. boy boy davada açsanız faik istediğini almadan hisse bir kademe bile yol almaz her şey k.y lehine işlesede tahtanın sahibi ne derse o olur başkada birşey demiyorum buda benim son gevezeliğim olsun okey anarat başarılar.

Yorum

• İSTAKOZ
                          Yeni Üye
                          • 21 Eylül 2013
                          • 16

Sn atakan ve sn ex....123 allah askina kusmeyin terketmeyiz kizipda kacmayin birilerine amac bu bilgilendirenleri uzaklastirmak dokundurmalar latifedir gercekde budur siz delikanlica su bu diyosunuz isde erkeklik bu ahada erkek isde kapi gibi s...edinsrfs tayfasini spek ayakcilarini devam devam.

Yorum

• anarat
                            Katılımcı
                            • 13 Eylül 2013
                            • 86

atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            güzel yorum olmuş anrat genl kurula gider hakını ararsın . ben 5bin sayfan fazla yorum yaptım analiz yaptım ve sen gevezelik yaptığımı söylüyorsun ben bu gevezelikleri yazmazsam sen genel kurul toplantısın ne olduğunu sermaye azaltımartrımın ne olduğunu iştiraklerin şirkete dahil olmasının ne anlama geldiğini bilemzdin evinde oturur kaderine razı olurdun . herşeye eyvallah ta nakörlüğe tahamülüm yok kim üzerine alınıyorsa alınsın. son sözümüde söyleyip son noktayı koyacağım genel kurula gitsenizde gitmesenizde ayrılma hakını kulansanızda kulanmazsanızda. boy boy davada açsanız faik istediğini almadan hisse bir kademe bile yol almaz her şey k.y lehine işlesede tahtanın sahibi ne derse o olur başkada birşey demiyorum buda benim son gevezeliğim olsun okey anarat başarılar.
                            ben yazımda atakan diye bir ibare kullanmadım bu bir ben borsada 13 senedir bulunuyorum ha bu demek degildirki ben herşeyi biliyorumdur çok bilseydik memsa almazdık bu 2 forumlarda yararlı ve açıklayıcı bilgi yazan ve bir amaç içinde olan herkeze saygım var emeklerini görmezlikten gelmek nankörlüktür bende bu forumlardan istifade ediyorum mesele birbirimizi kıemak degildir asla amma bazı gevezeler varki bu formu karıştırmak için ellerinden gelenleri yapmaktadırlar benim öfkem onlara saygılar

Yorum

• andiç75
                              Katılımcı
                              • 11 Eylül 2013
                              • 91

Ola gardaşlar bakın yine direm tae gardaş bu kağıttan heçbişe olacaği yok. Etmeyin eylemeyin ömrüzi boşa harcamayın. Gk a az galdi oraya gidin yapacagızi yapın. Bu kağıt ucAr gacar diye beklemeyin aklızi başıza devüşün vesselam.

Yorum

• Sıfır
                                Aktif
                                • 11 Eylül 2013
                                • 275

Bu işte bir gariplik var, SPK 0.47 ayrılma hakkı dedi... o akşam forumlarda tavan muhabbeti başlamıştı... dedilerki eğer faik 0.47 den geri alacaksa bu fiyatlardan kimseye vermez... bu ifade yanlışmı hayır doğru... peki o zaman niye bu kağıt gitmiyor ???? bana göre ya kağıt toplu, paket hazır yada kağıt dağınık gözaltı veya daha başka kötü senaryolar yapılarak bazılarının dillendirdiği seviyelere geleceğinin kesin gözüyle bakılması .. ya ne limana demir atmışım... arkadaş film içinde film... fırldağın en türlüsü...

BORSA İSTANBUL YÖNETİCİLERİ...eğer burayı okuyorsanız sizden ricam bu ve bunun gibi senetleri acil olarak ya kot dışına çıkartın yada Gözaltına alın hiç çıkarmayın... Çoluğumuzun evimizin rızkını buraya yatırdık... şimdi eve ekmek alırken düşünüyoruz... Faik biz helal alın teriyle kazandığımız parayı sayende yiyemezken... sen bizim parayı yiyeceğinimi zannediyorsun.... allah yedirmez...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information