ANSA Ansa Yatırım Holding

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • lestad
    Aktif
    • 10 Eylül 2009
    • 162

Kap : Infotrend b tipi menkul kiymetler yatirim ortakligi a.s. / ibtyo [] genel kurul toplantisi yapilmasina iliskin yonetim kurulu karari 11.03.2011 14:31:47

genel kurul toplantisi yapilmasina iliskin yonetim kurulu karari
    ---------------------------------------------------------------------------------------------

ortakligin adresi : Buyukdere caddesi no: 156 levent-besiktas/istanbul
    telefon ve faks no. : 212 324 46 24-212 324 84 40
    ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : 212 324 46 24-212 324 84 40
    yapilan aciklama guncelleme mi? : Evet
    yapilan aciklama duzeltme mi? : Hayir
    yapilan aciklama ertelenmis bir aciklama mi? : Hayir
    konuya iliskin daha once yapilan ozel durum aciklamasinin tarihi : Yok
    ozet bilgi : 2010 yili 2.olagan genel kurul bildirimi hakkinda

---------------------------------------------------------------------------------------------

yonetim kurulu karar tarihi : 11.03.2011
    genel kurul toplanti turu : Olagan
    olagan genel kurul toplantisi ise ait oldugu hesap donemi : 2,010
    tarihi : 31.03.2011
    saati : 10:00
    adresi : Buyukdere caddesi no: 156 levent-besiktas/istanbul

infotrend b tipi menkul kiymetler yatirim ortakligi a.s.
    2010 yilina ait ortaklar olagan genel kurul gundemi

1- acilis ve baskanlik divaninin secimi,
    2- baskanlik divanina genel kurul toplanti tutanaklarinin imzalanmasi icin yetki verilmesi,
    3- 2010 yilina ait yonetim kurulu faaliyet raporu, denetci raporu ve bagimsiz dis denetim kurulusu ac istanbul uluslararasi bagimsiz denetim a.s.` nce hazirlanan bagimsiz denetci raporunun ayri ayri okunmasi ve muzakere edilmesi,
    4- 2010 yili bilanco, kar/zarar tablolarinin okunmasi, muzakeresi ve tasdiki,
    5- 2010 yili kar/zararina iliskin durumun gorusulerek karara baglanmasi,
    6- yonetim kurulu uyelerinin 2010 yilli hesaplarindan dolayi ibra edilmeleri hususunda karar alinmasi hususunun gorusulmesi,
    7- 2010 yili faaliyetlerinden dolayi denetcinin ibra edilmesi hususunun gorusulmesi,
    8- yil icinde yapilan atamalarin onanmasi ve yeni yonetim kurulu uyelerinin secimi ve verilecek ucretin tespiti hususunda karar alinmasi,
    9- denetcinin secimi, gorev suresi ve verilecek ucret tespiti hususunda karar alinmasi,
    10- yonetim kurulu` nca 2011 yili bagimsiz denetimi icin secilen bagimsiz dis denetim sirketi ac istanbul uluslararasi bagimsiz denetim ve smmm a.s.` nin onaylanmasi,
    11- yonetim kurulu uyelerine, ttk 334. Ve 335. Maddede anilan hususlar hakkinda yetki verilmesi hususunun karara baglanmasi,
    12- sirketimiz genel mudurunun bu gorevinin yaninda, ayni zamanda info menkul kiymetler yatirim ortakligi a.s.` nin de genel mudurluk gorevini yurutebilmesi icin, ttk 335. Maddesi uyarinca genel kurulun iznine sunulmasi,
    13- sirketimizce acilmis veya acilacak davalarda ilgili yonetim kurulu` nun yetkili kilinmasinin genel kurul onayina sunulmasi,
    14- 21.02.2011 tarih ve 2011-10 sayili yonetim kurulu toplantisinda belirlenen `kar dagitim politikasi` nin genel kurul` un bilgisine sunulmasi,
    15- 15.02.2008 tarih 2008-3 sayili yonetim kurulu karari geregi, ocak 2008 tarihinden subat 2009 tarihine kadar b.s.m.v. Ne iliskin acilan davalar hakkinda genel kurulun bilgisine sunulmasina,
    16- dilekler, temenniler ve kapanis.

sirketimiz merkezinde yapilan yonetim kurulu toplantisinda;

11 mart 2011 tarihinde yapilacagi ortaklarimiza yasal cagri yoluyla duyurulmus olan ortaklar olagan genel kurul toplantimiz, ilk toplanti icin gerekli yasal toplanti nisabi saglanamadigindan sanayi ve ticaret bakanligi komiseri tarafindan ayni gundemle toplanmak uzere ikinci toplantiya ertelenmesi nedeniyle,

sirketimiz 2010 yili ortaklar olagan genel kurulu` nun 31 mart 2011 persembe gunu, saat 10.00` da sirket merkezi olan buyukdere caddesi no: 156 levent - besiktas / istanbul adresinde asagidaki gundemle yapilmasina,

oy birligi ile karar verilmistir.

Davet metni ektedir.

bu haberin kap `in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link`i tiklayiniz!

Yorum

• stockbroker
      Master
      • 28 Temmuz 2008
      • 4807

27/12/2011 - 10:19

***IBTYO***İNFOTREND B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : Büyükdere caddesi No:156 Levent/İstanbul
      Telefon ve Faks No. : 212 324 42 22 - 212 324 84 40
      Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 212 324 42 22 - 212 324 84 40
      Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
      Özet Bilgi : İmtiyazlı payların satışına ilişkin görüşmelere başlanması

AÇIKLAMA:
      Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimiz kurucusu ve İmtiyazlı paylarına sahip İnfo Yatırım A.Ş 'den 27/12/2011 (bugün) tarihinde gelen yazıya istinaden , şirketimizin imtiyazlı paylarının satışına ilişkin VBG Holding A.Ş ile görüşmelere başlanacağı bildirilmiştir.

Kamuoyuna duyurulur.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
        Master
        • 28 Temmuz 2008
        • 4807

**IBTYO***İNFOTREND B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 212 324 42 22 - 212 324 84 40
        Özet Bilgi : H.Murat Kayacan istifa Vahit Vardar ve Yusuf Ali Aydın atama

AÇIKLAMA:

31.03.2011 tarihli 2011 - 12 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile tanzim olunan imza Sirkülerimizde A Grubu imza yetkisi verilen Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Murat KAYACAN'ın 31.12.2011 tarihi itibari ile istifası nedeniyle A Grubu imza yetkisinin iptaline,

Boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığı 'na Vahit VARDAR 'ın atanmasına ,

Vahit VARDAR'dan boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine Yusuf Ali ALAN'ın atanmasına,

Yukarıda yer alan açıklamanın Ticaret Sicili 'nde ilan ettirilmesine,

Söz konusu atama ve değişikliklerle ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu 'nda yayınlanmasına ve Sermaye Piyasası Kurulu, MKK ve TSPAKB 'ne bilgi verilmesine,
        oy birliği ile karar verilmiştir.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
          Master
          • 28 Temmuz 2008
          • 4807

***IBTYO***İNFOTREND B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Özet Bilgi : Bağımsız Denetim Seçimi

AÇIKLAMA:

Şirketimiz merkezinde toplanan Yönetim Kurulumuz aşağıdaki kararları oy birliği ile almıştır.

1. Şirketimizin 2012 yılında bağımsız denetim hizmeti alacağı bağımsız denetim kuruluşu Şirketimizin 'Denetim Komitesi' tarafından belirlendiği şekli ile kabul edilerek 2012 yılı finansal tablolarımızın bağımsız denetimini gerçekleştirmesi için 'Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş' firması seçilmiştir.

2. Seçimi yapılan bağımsız denetim firmasıyla sözleşme imzalanmasına ve bu seçimin yapılacak ilk toplantıda Şirketimizin Genel Kurulunun onayına sunulmasına,

Oy birliğiyle karar verilmiştir.

IMKB

Yorum

• stockbroker
            Master
            • 28 Temmuz 2008
            • 4807

***ANSA***İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI( Hisse Alım Satım Bildirimi )

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 Sayılı Tebliği kapsamında VBG Holding A.Ş. tarafından Borsamıza gönderilen hisse senedi alış satış işlemlerine ilişkin açıklama ilişikte yer almaktadır.

Bildirimlerin Borsamız tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin Borsa tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
            Tablo Başlığı

IMKB

Yorum

Working...
            X

Debug Information