DARDL-Dardanel Önentaş Gıda

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • stockbroker
    Master
    • 28 Temmuz 2008
    • 4807

***DARDL***DARDANEL ÖNENTAŞ GIDA SANAYİ A.Ş.( Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı )

Ortaklığın Adresi : Kazlı Çeşme Mah.10.Yıl Caddesi Belgrad Kapı Karşısı No:41 Zeytinburnu-ISTANBUL
    Telefon ve Faks No. : 212 6648416-212 6648580
    Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 212 6648416-212 6648580
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : 16.01.2012
    Özet Bilgi : 06.02.2012 TARİHİNDE YAPILACAK OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULA İLİŞKİN 2012-02 NOLU YEÖNETİM KURULU KARARI

Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 16.01.2012
    Genel Kurul Toplantı Türü : Olağanüstü
    Olağan Genel Kurul Toplantısı ise Ait Olduğu Hesap Dönemi : 2,011.00
    Tarihi : 06.02.2012
    Saati : 11:00
    Adresi : Kazlı Çeşme Mah.10.Yıl Caddesi Belgrad Kapı Karşısı No:41 Zeytinburnu-İSTANBUL

GÜNDEM:
    Dardanel Önentaş Gıda Sanayi A.Ş. Olağanüstü Genel Kurul Gündemi

Şirketimizin, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nın aşağıdaki gündem ile 06 Şubat 2012 tarihinde saat 11:00'de, Kazlıçeşme Mah. 10.Yıl Cad. Belgradkapı Karşısı No:41 Zeytinburnu-İstanbul şube adresinde yapılmasına karar verilmiştir.

1-Açılış ve Başkanlık Divanı seçimi. Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Tutanağı'nı Genel Kurul adına imzalamak üzere Başkanlık Divanı'na yetki verilmesi.

2-85.000.000 TL kayıtlı sermaye tabanı içerisinde çıkarılmış sermayemizin 34.798.080 TL'den 85.000.000 TL'ye arttırılması ve mevcut ortakların rüçhan haklarının tamamen kısıtlanması suretiyle ihraç edilecek toplam 50.201.920 TL nominal değerindeki 5.020.192.000 adet payın 4.260.000.000 adetlik kısmının Asia Debt Management Hong Kong Ltd. (ADM) ve Yıldız Holding A.Ş.'nin (Yıldız Holding) iştirakleri vasıtasıyla kuracakları bir şirkete (Finance CO1), 760.192.000 adetlik kısmının ise çoğunluk hisselerinin ADM'ye ait olacağı diğer bir şirkete (Finance CO2) nominal değer üzerinden tahsis edilmesine onay verilmesi gündemi ile ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun 13.01.2012 tarihli bülteninde yer alan kararı doğrultusunda şirketimizin hakim hissedarı Niyazi Önen ile ilişkili tarafların katılmayacağı ve toplantı yeter sayısı aranmaksızın katlan hissedarlarımızın çoğunluğunun olumlu onayının aranacağı, satış fiyatı olarak 1 TL'nin kabul edilmesinin hissedarlarımızın onayına sunulacağı şirketimizin genel kurulu.

3-Dilekler ve kapanış

EK AÇIKLAMALAR:
    DARDANEL ÖNENTAŞ GIDA SANAYİ A.Ş.
    YÖNETİM KURULU KARARI

TOPLANTI TARİHİ : 16/01/2012
    TOPLANTI YERİ : Çanakkale
    TOPLANTI SAATİ : 17:00
    TOPLANTI NO : 2012/02
    TOPLANTIYA KATILANLAR : O.NİYAZİ ÖNEN, AŞKIN KURULTAK, ESRA TÜRKYILMAZ

GÜNDEM

Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı

AÇILIŞ

Yönetim Kurulu yukarıda belirtilen tarih, yer ve saatte toplandı. Toplantı ve karar yeter sayısının mevcut olduğu görülerek gündem üzerinde görüşmelere geçildi.

KARAR

85.000.000 TL kayıtlı sermaye tabanı içerisinde çıkarılmış sermayemizin 34.798.080 TL'den 85.000.000 TL'ye arttırılması ve mevcut ortakların rüçhan haklarının tamamen kısıtlanması suretiyle ihraç edilecek toplam 50.201.920 TL nominal değerindeki 5.020.192.000 adet payın 4.260.000.000 adetlik kısmının Asia Debt Management Hong Kong Ltd. (ADM) ve Yıldız Holding A.Ş.'nin (Yıldız Holding) iştirakleri vasıtasıyla kuracakları bir şirkete (Finance CO1), 760.192.000 adetlik kısmının ise çoğunluk hisselerinin ADM'ye ait olacağı diğer bir şirkete (Finance CO2) nominal değer üzerinden tahsis edilmesine onay verilmesi gündemi ile ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun 13.01.2012 tarihli bülteninde yer alan kararı doğrultusunda şirketimizin hakim hissedarı Niyazi Önen ile ilişkili tarafların katılmayacağı ve toplantı yeter sayısı aranmaksızın katlan hissedarlarımızın çoğunluğunun olumlu onayının aranacağı, satış fiyatı olarak 1 TL'nin kabul edilmesinin hissedarlarımızın onayına sunulacağı şirketimizin genel kurulunun 6 Şubat 2012 Pazartesi günü, Kazlıçeşme Mah. 10.Yıl Cad. Belgradkapı Karşısı No:41 Zeytinburnu adresinde saat 11:00'de toplanmasına karar verildi.

KAPANIŞ

Gündem üzerindeki görüşmeler tamamlandığından, toplantıya son verilerek düzenlenen tutanak imzalandı.

O.Niyazi ÖNEN Aşkın KURULTAK Esra TÜRKYILMAZ
    Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Bşk.Yrd. Yönetim Kurulu Üyesi

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
      Master
      • 28 Temmuz 2008
      • 4807

DARDANEL, İKİ GEMİSİYLE BİRLİKTE ORKİNOS AVCILIĞI İÇİN LİBYA'DAN İZİN BEKLİYOR-STAR

Bir süre önce Yıldız Holding tarafından satın alınan Dardanel
      iki gemisiyle birlikte orkinos avcılığı için Libya’dan izin bekliyor.
      Star Gazetesinin haberine göre, Dardanel Yönetim Kurulu Üyesi Esra
      Türkyılmaz yaptığı açıklamada “Buradan sadece biz yılda ortalama 12
      milyon dolarlık ticaret planlıyoruz. Libya’da orklinos avcılığı için
      Türkiye’ye uyguladığı 500 tonluk kota var. Biz bunun 200 bin tonuna
      talibiz. Bunun için gerekli izinleri bekliyoruz” dedi. İsmini vermek
      istemeyen Kayserili bir işadamı da, hidroelektrik santralini Libya’ya
      taşımak istediğini söyledi. Kayseri’deki santral projesiyle ilgili
      görüşmeler yapan işadamı, Türkiye’de elektrikten para kazanılmadığını
      belirterek, yatırım patlaması beklenen Libya’da yeni yatırım yapmak
      istediğini belirtti.

Foreks Haber Merkezi

Yorum

• stockbroker
        Master
        • 28 Temmuz 2008
        • 4807

***DARDL***DARDANEL ÖNENTAŞ GIDA SANAYİ A.Ş.( Aylik Bildirim )

DARDANEL ÖNENTAŞ GIDA SAN.A.Ş.'nin 31/12/2011 -30/11/2011 dönemine ilişkin Aylık Bildirim ilişikte verilmiştir.

IMKB

Yorum

• stockbroker
          Master
          • 28 Temmuz 2008
          • 4807

**DARDL***DARDANEL ÖNENTAŞ GIDA SANAYİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : İZMİR YOLU 4.KM ÇANAKKALE
          Telefon ve Faks No. : 286 2636666-286 2636686
          Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 286 2636666-286 2636686
          Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
          Özet Bilgi : ALACAKLI BANKALARIMIZLA GÖRÜŞMELER

AÇIKLAMA:
          Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Bilindiği üzere ,alacaklı bankalarımızla borçlarımızın ödenmesi konusunda müzakerelerimiz sürmekte idi.Yapı Kredi Bankası ile anlaşmaya varılmıştır.Anlaşmaya göre borç karşılığı toplam 3 milyon TL ödeme yapılacak,üstü tutardan alacaklı vazgeçecektir.Söz konusu ödeme 25.05.2014 tarihine kadar tamamlanacaktır.
          En son açıklanan 30.09.2012 tarihli bilançomuzda toplam banka borçlarımız içerisinde Yapı Kredi Bankası'na olan borcumuzun oranı %3,20'dir.
          Bu anlaşma ile Yapı Kredi Bankası'na olan borcumuzun 3 milyon TL'ye inmesi,30.09.2012 tarihi itibariyle 6.209.371,21 TL özkaynaklarımızı arttırmıştır.
          Diğer alacaklı bankalarımız ile müzakerelerimiz halen devam etmektedir.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
            Master
            • 28 Temmuz 2008
            • 4807

***DARDL***DARDANEL ÖNENTAŞ GIDA SANAYİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : İZMİR YOLU 4.KM ÇANAKKALE
            Telefon ve Faks No. : 286 2636666-286 2636686
            Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 286 2636666-286 2636686
            Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
            Özet Bilgi : YÖNETİM KURULU KARARI

AÇIKLAMA:
            Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
            DARDANEL ÖNENTAŞ GIDA SANAYİ A.Ş.
            YÖNETİM KURULU KARARI

TOPLANTI TARİHİ : 13/02/2013
            TOPLANTI YERİ : Çanakkale
            TOPLANTI SAATİ : 17:00
            TOPLANTI NO : 2013 /03
            TOPLANTIYA KATILANLAR :O.NİYAZİ ÖNEN,AŞKIN KURULTAK,ESRA TÜRKYILMAZ, OSMAN SAFFET AROLAT, MEHMET MURAT ÖKTEM

GÜNDEM

Gemi Alınması

AÇILIŞ

Yönetim Kurulu yukarıda belirtilen tarih,yer ve saatte toplandı.Toplantı ve karar yeter sayısının mevcut olduğu görülerek gündem üzerinde görüşmelere geçildi.

KARAR

1-Dardanel Su ürünleri A.Ş' den DYEM 1 isimli Servis Motorunun 150.000 TL bedelle,
            DARDANEL 1 isimli Balık avlama-taşıma gemisinin ise 1.100.000 TL bedelle satın alınmasına,
            2-Bu işlemle ilgili teknelerin kayıtlı olduğu Liman Başkanlıkları'na başvurulmasına ve taktir komisyonu tarafından belirlenecek değerleme rakamlarına uyulmasına
            Oybirliği ile karar verilmiştir.

KAPANIŞ

Gündem üzerindeki görüşmeler tamamlandığından, toplantıya son verilerek düzenlenen tutanak imzalandı.

O.Niyazi ÖNEN Aşkın KURULTAK Esra TÜRKYILMAZ
            Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Bşk.Yrd. Yönetim Kurulu Üyesi

Osman Saffet AROLAT Mehmet Murat ÖKTEM
            Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi

IMKB

Yorum

• ayhan53
              Rallici Başkan
              • 27 Nisan 2009
              • 2657

DARDANEL ÖNENTAŞ GIDA SANAYİ A.Ş. / DARDL, 2013/9 Aylık [] 11.11.2013 17:40:18

30.09.2013 konsolide net zarar : -3.213.500tl ( 31.12.2012 konsolide net kar : 7.151.070tl)
              [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
              M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• vahhun
                Çalışkan
                • 12 Ağustos 2013
                • 2846

"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus

Yorum

• vahhun
                  Çalışkan
                  • 12 Ağustos 2013
                  • 2846

"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus

Yorum

• vahhun
                    Çalışkan
                    • 12 Ağustos 2013
                    • 2846

Yorum

• vahhun
                      Çalışkan
                      • 12 Ağustos 2013
                      • 2846

Yorum

• vahhun
                        Çalışkan
                        • 12 Ağustos 2013
                        • 2846

Yorum

• ayhan53
                          Rallici Başkan
                          • 27 Nisan 2009
                          • 2657

[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                          M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

Working...
                          X

Debug Information