................
ERBOS-Erbosan
Collapse
X
-
Etiketler: hiçbiri
-
merhaba arkadaşlar sizlere paranın satın alabileceği en iyi hisse ERBOSAN diyorum mükemmel performans süper bir bilanço kısaca her yönüyle harika bir kağıt bütün bunlar bir araya gelince en az 35 ytl belkide 85 tyl yapacak saygılarımla bir bilen bunlar kendi düşüncemdir son karar yatırımcılara aittir
-
Uçacak kaçacak yerine temel ve tekniz analiz yaparak düşüncelerinizi yazarsanız eminim daha inadırıcı olacaktır.rumbeyi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar erbosan kar topluyor yakında olacakları görürsünüz
Yorum
-
değerli arkadaşlar erbosanda uçacak kaçacak diye yazmıyorum kendimce geliştirdiğim bir tekniğe dayanarak yazıyorum emin olun tüm teknikleri en ince ayrıntısına kadar inceledim bütün incelemelerim olumlu en az 35ytl olacağını biliyorum hatta belkide 85 ytl yaparsa kimse şaşırmasın bunu yakın bir zamanda görürsünüz...yazdıgım hisse kendi şahsi düşüncemdir.sorumluluk yatırımcıya aittir.
Yorum
-
Sn. rumbeyi millete yardımcı olmak istiyor musun? İstiyorsan inceldekilerini paylaş diyoruz size. Bunu beklemek herkesin hakkı sanırım. Başarılar..rumbeyi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdeğerli arkadaşlar erbosanda uçacak kaçacak diye yazmıyorum kendimce geliştirdiğim bir tekniğe dayanarak yazıyorum emin olun tüm teknikleri en ince ayrıntısına kadar inceledim bütün incelemelerim olumlu en az 35ytl olacağını biliyorum hatta belkide 85 ytl yaparsa kimse şaşırmasın bunu yakın bir zamanda görürsünüz...yazdıgım hisse kendi şahsi düşüncemdir.sorumluluk yatırımcıya aittir.
Yorum
-
***ERBOS*** Erbosan Erciyas Boru Sanayii ve Ticaret A.S.'nin 30.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Yonetim Kurulumuzun 30.03.2009 tarihinde aldigi karara gore 2008 yili Olagan Genel Kurul Toplantisinin 25.04.2009 gunu saat 10:00'da Ambarkoyu Bogazkopru Mevkii, Kayseri adresindeki sirket merkezimiz toplanti salonunda yapilmasina, asagidaki gundem maddelerinin gorusulmesine karar verilmistir." Genel Kurul toplanti gundemi Gunluk Bulten ekinde ve ve internet sitemizin (www.imkb.gov.tr) "Gunluk Bulten" bolumunde "Sirket Haberleri Ekleri" basligi altinda yayinlanacaktir. ***ERBOS*** (30/03/2009 - 15:32:25)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
Erbosan'ın kârı yüzde 78 azaldı
Erbosan Erciyas Boru Sanayii'nin 2007 yılında 10 milyon 226 bin lira olan net kârı, 2008'de yüzde 77,7 oranında azalarak 2 milyon 277 bin liraya geriledi. Erbosan'ın toplam satış gelirleri yüzde 16,1'lik artışla 106 milyon 559 bin liraya çıkarken, brüt kârı yüzde 100 artarak 4 milyon 636 bin lira oldu. Faaliyet zararı 2 milyon 87 bin lira olan şirketin finansal gelirleri 8.7 milyon liradan 32.1 milyon liraya çıkarken, finansal giderleri ise 4.6 milyon liradan 28.3 milyon liraya yükseldi. Erbosan'ın kur farkı giderleri yüzde 547 oranında artarak 27.4 milyon liraya fırladı.
Erbosan Erciyas Boru Sanayii'nin 2007 yılında 10 milyon 226 bin lira olan net kârı, 2008'de yüzde 77,7 oranında azalarak 2 milyon 277 bin liraya...#content { ); }#content li { margin-left:25px; }
Yorum
-
***ERBOS*** Erbosan Erciyas Boru Sanayii ve Ticaret A.S.'nin 02.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Yonetim Kurulumuzun 27.03.2009 tarihinde aldigi karara gore, Sermaye Piyasasi Kurulu'nun 27/01/2006 tarih ve 4/67 sayili ilke karari ile 2009 ve izleyen yillara iliskin kar dagitim politikasinin, Turk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasasi Kanunu ve ilgili mevzuat cercevesinde, sirketin mali yapisi ve karlilik durumu goz onunde bulundurularak 2009 yili ve izleyen yillarda olusacak bilanco karindan, en az Sermaye Piyasasi Kurulu'nun belirleyecegi oranda nakit kar payi ve/veya bedelsiz hisse senedi dagitimi yapilacak sekilde kar dagitim karari alinarak genel kurulun bilgisine sunulmasi seklinde olusturulmasina oy birligi ile karar verildi." ***ERBOS*** (02/04/2009 - 11:52:46)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
***ERBOS*** Erbosan Erciyas Boru Sanayii ve Ticaret A.S.'nin 02.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Yonetim Kurulumuzun 02.04.2009 tarihinde aldigi karara gore, Sirketimizin 2008 yili hesap donemine ait SPK Seri:XI, No:29 sayili Tebligi'ne gore hazirlanmis gelir tablosundaki donem karindan birinci tertip yasal yedek akce ayrildiktan sonra kalan 2.208.705,82 TL dagitilabilir donem karindan yasal kayitlarda yer alan kardan karsilanmak uzere toplam 1.163.031,79 TL dagitilmasinin genel kurul'a teklif edilmesine oybirligi ile karar verilmistir. " Gunluk Bulten ekinde ve internet sitemizin "Sirketler" bolumunde yayinlanacak olan kar dagitim tablosunda 1 TL nominal degerli hisseye isabet eden temettu tutarinin A grubu hisse senetleri icin brut 1.264,36357 TL, net 1.074,70903 TL; C grubu icin brut 0,20052 TL, net 0,17044 TL oldugu bilgisi de yer almaktadir. ***ERBOS*** (02/04/2009 - 11:57:46)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
***ERBOS*** Erbosan Erciyas Boru Sanayii ve Ticaret A.S.'nin 02.04.2009 tarihli ek aciklamasi asagiya cikarilmistir. "Ek Aciklamadir. Sirketimiz Yonetim Kurulunun Olagan Genel Kurul'da teklif edecegi kar payi tutari 02.04.2009 tarih 11:32 itibariyle aciklanmis olup, Sirketimiz A Grubu hisse senetleri Borsada islem gormemektedir." ***ERBOS*** (02/04/2009 - 12:22:46)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
***ERBOS*** Erbosan Erciyas Boru Sanayii ve Ticaret A.S.'nin 03.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimiz Yonetim Kurulu'nun 25.04.2009 tarihinde yapilacak olan Olagan Genel Kurula teklif edecegi kar dagitim teklifi ile ilgili olarak 02.04.2009 tarihinde aldigi karar ekinde yayinlanan 2008 yilina ait Kar Dagitim Tablosunda 19 nolu maddede yer alan olaganustu yedekler kismi sehven sifir olarak belirtilmis olup olaganustu yedekler kismina 906.879,30 TL ilave edilerek ekte yeniden sunulmustur." Duzeltilmis kar dagitim tablosu Gunluk Bulten ekinde ve internet sitemizin "Sirketler" bolumunde yayinlanacaktir. ***ERBOS*** (03/04/2009 - 10:11:07)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
***ERBOS*** Erbosan Erciyas Boru Sanayii ve Ticaret A.S.'nin 25.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimizin 25.04.2009 tarihinde yapilan Olagan Genel Kurul toplantisinda, a. Sirketimizin 2008 yili hesap donemine ait SPK Seri:XI, No:29 sayili Tebligi'ne gore hazirlanmis gelir tablosundaki donem karindan birinci tertip yasal yedek akce ayrildiktan sonra kalan 2.208.705,82 TL dagitilabilir donem karindan yasal kayitlarda yer alan kardan karsilanmak uzere 1.046.710,35 TL'nin imtiyazsiz hisselere brut, 116.321,45 TL'nin ise imtiyazli hisselere brut olmak uzere toplam 1.163.031,80 TL'nin dagitilmasina, kanuni yedek akceler ayrildiktan sonra kalan bakiyenin olaganustu yedek akce olarak ayrilmasina, b. Idare Meclisi Uyeliklerine Ibrahim Ozbiyik, Yalcin Besceli, Husamettin Cetinbulut, Mahmut Ozbiyik ve Saban Altunbag, Murakip uyeliklere ise Yilmaz Ozbakan ve Mahmut Ozkan'in secilmelerine, karar verilmistir." ***ERBOS*** (27/04/2009 - 09:16:39)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
Yorum