..........................
DESA-Desa Deri
Collapse
X
-
-
yatırım finansman 410 bin lot mal almış cuma günü. Böylece 3. aracı kurumun malı da 1.500 milyon lotun üzerine çıktı. Bu arada dikkatimi çeken 2 ayda garanti 874 bin mal çıkarken garanti bankasının 1.100 bin üzerinde lot yükselişi. Büyük ihtimalle granti yatırımdaki malları garanti bankasına virman yaptılar.
Yorum
-
Yorum
-
simurg arkadaşıma isabetli tavsiyeleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Tahminde bulunduğu hisselerin hemen hemen hepsi çok iyi gitti. Güzel tahminlerin devamını diliyorum.
Bol kazançlar
Yorum
-
Ben teşekkür ederim. Bol kazançlar.mehmet küçük Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg arkadaşıma isabetli tavsiyeleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Tahminde bulunduğu hisselerin hemen hemen hepsi çok iyi gitti. Güzel tahminlerin devamını diliyorum.
Bol kazançlar
Yorum
-
-
Desa'nın yarın 1.26 yı kırmayı deneyeceğini düşünüyorum. Hacimli kırarsak yola devam ederiz aksi taktir de haftalık düzeltme yapacaktır. Bu da en kötü ihtimalle 1.06 ya kadar iniş olacaktır.
Yorum
-
Düşündüğüm gibi olacak ....simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aylık usd graiğine baktığımda macd yukarı kesmiş. ve 2 aylık alımların boyu bariz belli. Bence kısa vadede 1.1o cent sınırını test edebilir.
Yorum
-
Hissesi olanlar için güzel haber :
Desa ,Samsonite ile ortaklık kuruyor
Yorum
-
***desa*** Desa.e Hisse Senedinin Sirasi, Sirketle Ilgili Olarak Basinda Yer Alan Habere Istinaden Sirketten Aciklama I
Stenilmesi Nedeniyle Gecici Olarak Isleme Kapatilmistir.***
Yorum
-
***desa*** Desa Deri Sanayi Ve Ticaret A.s.'nden Gelen Yazi:
Sirketimiz Ile Samsonite Arasinda Muhtemel Isbirligi Olasiliklarinin
Arastirilmasi Ve Bu Hususla Ilgili Olarak Gorusmelerin Baslatilmasi Konusunda
Yonetim Kurulu Baskani Melih Celet, Sirket Yonetim Kurulumuzun 06.03.2007 Tarih
Ve 54/2007 Sayili Karari Ile Yetkili Kilinmis Ve Bu Durum Kamuya Duyurulmustu.
Sirketimiz Ile Samsonite Arasinda Muhtemel Isbirligi Arayislari Kapsaminda
Cesitli Olasiliklar Uzerinden Yapilan Gorusmeler Devam Etmekte Olup Su Ana
Kadar Herhangi Bir Olumsuzluk Yasanmamistir. Gorusmelerin Devam Ettigini Ve
Somut Bir Anlasmaya Varildigi Takdirde Derhal Aciklama Yapilacagini
Saygilarimizla Bildiririz. ***desa***
Yorum
-
Karar ve sorumluluk herkesin kendine aittir.zekican9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKardeş Desa Aliyimi
Yorum

Yorum