Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
eczyt yorum analizi : Hisse 3 yıllık düşüş trend direncini kırdı . . . . . . hisse pek çok hisse de olduğu gibi,uzun vadeli düşüş trendlerinin sonlandığını gösteren '' Alçalan Takoz '' formasyonunu bitirdi . . . ve artık yeni trend çiziyor . . . bu trend dönüşümünün en güzel işaretlerindendir . . . uzun vade için yatırım yapılabileceğinin göstergelerindendir . . .
Hissenin kısa vadeli desteği 2.12 noktasında bulunuyor . . . bu desteğin altına sarkmadığı sürece . . . bu çıkışın kısa vadeli hedeflerinin 2.37,ardından 2.65,ardından 2.78 ve nihai hedefinin 3.04-3.08 aralığı olduğunu düşünüyorum
Hisse . . . dün itibarıyla . . . hisse başı net 0.06 kuruş temettü dağıttı
Al veya sat demek istemem ama hisse,de şuan itibarıyla farklı bir durum oluşmuş durumda düz mantık ile düşündügünüzde ilaca satış gelecek ona gelirse buda düşer mantıgı agır basıyor bence hissenin spekülatörü bu mantık ile açmış agzını bekleyen timsah gibi bekliyor ters düşünmekte fayda görüyorum.............
Yorum