ECYAP-Eczacıbaşı Yapı

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

ECYAP-Eczacıbaşı Yapı

.........................
    https://twitter.com/keyborsa_simurg
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

***ecyap*** Eczacibasi Yapi Gerecleri Sanayi Ve Ticaret A.s. Ile Ilgili Olarak Access Turkey Opportunites Fund Llc
    Adina Turkiye Daimi Temsilcisi Anadolu Danismanlik Ltd. Sirketi'nden Gelen
    Yazi: 30 Temmuz 2007 Tarihinde Eczacibasi Yapi Gerecleri Sanayi Ve Ticaret A.s.
    Hisse Senetleri Ile Ilgili Olarak 3,08 Ytl Ortalama Fiyattan 7.000 Adet Alis
    Islemi Ortakilgimizca Gerceklestirilmistir. ***ecyap***

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

28.03.2008 ***ecyap*** Eczacibasi Yapi Gerecleri Sanayi Ve Ticaret A.s.`nin 28.03.2008 Tarihinde Yapilan Olagan Genel Kurul
      ***ecyap*** Eczacibasi Yapi Gerecleri Sanayi Ve Ticaret A.s.'nin 28.03.2008 Tarihinde Yapilan Olagan Genel Kurul
      Toplantisinda; Yonetim Kurulu Uyeliklerine 1 Yil Sureyle Gorev Yapmak Uzere
      Ferit Bulent Eczacibasi, Osman Erdal Karamercan, Husamettin Onanc, Haluk
      Bayraktar, Ahmet Tahsin Yamaner, Atalay Muharrem Gumrah Ve Mustafa Sacit
      Basmaci'nin Secilmelerine Karar Verildigi, Denetcilige 1 Yil Sureyle Gorev
      Yapmak Uzere Tayfun Icten Ve Bulent Avci'nin Secilmelerine Karar Verildigi,
      Yonetim Kurulunca Belirlenen Basaran Nas Bagimsiz Denetim Ve Serbest Muhasebeci
      Mali Musavirlik A.s. Bagimsiz Denetim Sirketinin 1 Yil Icin Bagimsiz Denetleme
      Kurulusu Olarak Gorevlendirilmesine Karar Verildigi, Bildirilmistir. Toplanti
      Tutanagi Gunluk Bulten Ekinde Yayinlanacaktir. ***ecyap***

Yorum

• MÜHENDİS

sağlam hisse her halinden belli oluyor.. 22 mayısta görmüşüz iyi olacağını....

Yorum

• MAGGGMA
          ...................
          • 12 Haziran 2007
          • 1375

***ecyap*** Eczacibasi Yapi Gerecleri Sanayi Ve Ticaret A.s.`nin 02.06.2008 Tarihli Olaganustu Genel Kurul
          Toplnatisinda Yonetim Kurulu`nun Alman `burgbad Ag` Firmasina Ait Hisse
          Senetlerinin Satin Alinmasi Ve Alman Yasalarina Gore Ayni Hisse Birim Fiyati
          Uzerinden Alman Borsasinda Halka Cagri Yapilmasi Hususundaki Kararinin
          Onaylanmasina, Sirketin Faaliyet Alanlari Icerisinde Yer Alan Armatur, Aksesuar
          Ve Gomme Rezervuar Isletmelerinin Sirket Bunyesi Disinda Ayri Bir Yapiya
          Kavusturulmasina Iliskin Olarak Gelisebilecek Her Turlu Stratejik Ortaklik Ve
          Icabinda Bu Isletmelerin Sermaye Piyasasi Mevzuatinca Yapilan Degerlemeler Ve
          Mahkemece Tespit Edilecek Ayni Sermaye Degerlerinden Asagi Olmamak Uzere Kismen
          Veya Tamamen Devri Hususunda Yonetim Kuruluna Yetki Verilmesine, Karar
          Verildigi Bildirilmistir. Toplanti Tutanagi Gunluk Bulten Ekinde
          Yayinlanacaktir. ***ecyap***|

Yorum

• Timur
            Tecrübeli
            • 22 Mayıs 2007
            • 352

***ECYAP*** Eczacibasi Yapi Gerecleri San. ve Tic. A.S.'nden gelen yazi; Bugun toplanan yonetim kurulumuz; Almanya, Bucknerstrasse 43, 56566 Neuwied adresinde, Orta Avrupa ulkelerine yonelik Vitra markali urunlerimizin satis ve pazarlama faaliyetlerinde bulunmak amaciyla kurulmus bulunan "Vitra Bad GmbH" unvanli, mevcut sermayesi 255.645,94 Euro olan ve gerceklestirilecek sermaye artirimi sonrasi sermayesi 955.650 Euro olacak olan sirkete, 700.000 Euro ile %73,24 oraninda istirak edilmesine ve istirak tutarinin nakden taahhut edilerek odenmesine; Haziran 2007 sonu itibariyle Vitrifiye uretim faaliyetlerine son verilen Kartal'daki tesislerimizde bulunan, makina ve tesislerin bir kismi Bozuyuk tesislerimize tasinmis olup, kalan 31.12.2007 itibariy le net defter degerleri 2.310.000 YTL tutarindaki sabit kiymetlerin, oncelikle yurtdisindaki uretici kuruluslara acik artirma yoluyla satilmasina, mumkun olmadigi takdirde yerli uretici firmalara teklif edilerek satisinin gerceklestirilmesi yonunde calismalarin baslatilmasina; oy coklugu ile karar vermistir. ***ECYAP*** (05/06/2008 - 16:24:24)

Yorum

• financer
              Bağımlı
              • 08 Mayıs 2008
              • 128

ECZACIBASI HOLDING, BALIKESIR'IN BALYA ILÇESINE TÜRKIYE'NIN ILK KAPALI SISTEM MADEN OCAGI KURACAK

Eczacibasi Holding, Balikesir'in Balya ilçesine 100 milyon YTL
              harcamayla Türkiye'nin ilk kapali sistem maden ocagi kuracak.
              Ilk icraat olarak ilçenin su meselesini halletmekle ise baslayan
              Eczacibasi Holding yetkilileri, Türkiye'de ilk kapali sistem kursun
              madeni isletmeciligine Balya'da baslamayi planliyor. Su an 150 isçi
              ile yer alti çalismalarinin sürdügünü belirten bir yetkili, "Açilacak
              kuyularda 250 metreye kadar inilecek. Bu bölgede 25 adet kuyu açmayi
              hedefliyoruz. Çikarilan madenleri de yer altinda açilacak galerilerde
              insa edecegimiz yerde isleyecegiz. Balya ilçesinin de açilacak olan
              fabrikada 2 bin isçinin çalismasi ile birlikte bölgede ekonomik açidan
              bir canlanma olacak.
              Ayrica kapali sistem maden ocaginin olmasi sebebiyle de bölge zarar
              görmeyecek" dedi.
              [B]POZİTİF DÜŞÜN, [I]HEDEFLERİN OLSUN[/I], [I]BAŞARIRSIN[/I]![/B]

Yorum

• demirci
                Bağımlı
                • 15 Mayıs 2008
                • 1182

31.07.2008 16:26:53, ***ecyap*** Eczacibasi Yapi Gerecleri San. Ve Tic. A.s.`nden Gelen Yazi:
                ***ecyap*** Eczacibasi Yapi Gerecleri San. Ve Tic. A.s.`nden Gelen Yazi:
                Daha Once Yapilan 02.07.2008 Tarihli Ozeldurum Aciklamamizda Belirtildigi
                Uzere Sirketimiz, Uluslararasi Pazarlarda Buyume Stratejimiz Dogrultusunda Luks
                Banyo Mobilyalari Pazarinda Avrupa Lideri Alman Burgbad Ag Firmasinin % 47.16
                Oranindaki Hissesi Ni Satin Almis, Sozkonusu Sirketin Almanya Frankfurt Ve
                Dusseldorf Menkul Kiymetler Borsalarinda Halka Acik Olmasi Nedeniyle Bu
                Hisseler Icin Alman Kanunlarina Gore Ayni Hisse Birim Fiyati (beher Hisse
                Bedeli 20,12 Euro) Uzerinden Yapilmasi Gereken Cagri Mukellefiyetini De Yerine
                Getirmis Bulnumaktadir. 28 Temmuz 2008 Tarihinde Sona Eren Bu Mukellefiyetimiz
                Kapsaminda Ilave Olarak Alinan 1.470.042 Payla Birlikte Daha Evvel % 47.16 Olan
                Hisse Oranimiz % 88.92`ye, Sermayedeki Payimiz Da 62.976.465,16 Euro`ya
                Ulasmistir. ***ecyap***

Yorum

• demirci
                  Bağımlı
                  • 15 Mayıs 2008
                  • 1182

Eczacıbası Yapı'nın Vergı Daıresıne Sunulan 2008/6 Aylık Donem Net Zararı 1,822,209 Ytl

Yorum

• tractact
                    TOBOma
                    • 19 Kasım 2007
                    • 560

haftalık usd grafiğine bakıldığında buralarda tutunması gerektiğini görüyoruz... tutunamazsa pek iyi olmayacak gibi :(
                    ...

Yorum

• MAGGGMA
                      ...................
                      • 12 Haziran 2007
                      • 1375

tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

haftalık usd grafiğine bakıldığında buralarda tutunması gerektiğini görüyoruz... tutunamazsa pek iyi olmayacak gibi :(
                      ...
                      Bilançoya baktınızmı, zarar nereden geliyor...

Yorum

• tractact
                        TOBOma
                        • 19 Kasım 2007
                        • 560

MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Bilançoya baktınızmı, zarar nereden geliyor...
                        temel olarak incelemedim, sadece grafiğine baktım... durum tehlikeli... dikkatli olmak lazım... şu anda usd grafiğinde de görüldüğü üzre sağlam bir destekte... aşağı kırarsa yeni diplerini arayacaktır kanımca...

tabi bunlar çiziktirdiğim 2 çizgi ile benim uydurmalarımdır... kimse etkilenmesin ;)

Yorum

• MAGGGMA
                          ...................
                          • 12 Haziran 2007
                          • 1375

temel olarak incelemedim, sadece grafiğine baktım... durum tehlikeli... dikkatli olmak lazım... şu anda usd grafiğinde de görüldüğü üzre sağlam bir destekte... aşağı kırarsa yeni diplerini arayacaktır kanımca...

tabi bunlar çiziktirdiğim 2 çizgi ile benim uydurmalarımdır... kimse etkilenmesin ;)

Birde buradan dönersesi var mı olayın...

Yorum

• tractact
                            TOBOma
                            • 19 Kasım 2007
                            • 560

MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Birde buradan dönersesi var mı olayın...
                            yumruğu yapıştırdı yatırımcısının gözüne

Yorum

• MAGGGMA
                              ...................
                              • 12 Haziran 2007
                              • 1375

yumruğu yapıştırdı yatırımcısının gözüne

Yorum

Working...
                              X

Debug Information