DITAS-Ditaş Doğan

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

DITAS-Ditaş Doğan

.....................
    https://twitter.com/keyborsa_simurg
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

***ditas*** Ditas Dogan Yedek Parca Imalat Ve Teknik A.s.'nin 22.05.2007 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.
    'sirketimizin 09 Mayis 2007 Tarihinde Gerceklestirilen 2006 Yili Ortaklar
    Olagan Genel Kurulu Toplantisinda; 25.04.2007 Tarih Ve 648 Sayili Yonetim
    Kurulu Karari Ile Teklif Edilmis Olan 2006 Yili Hesap Donemine Iliskin Olarak
    1.080.294,99 Bedelsiz Hisse Senedi Verilmesi Biciminde Kar Payi Dagitimi
    Yapilmasi Oy Birligi Ile Onaylanmisti. Bedelsiz Kar Payi Olarak Dagitilmasina
    Karar Verilen Tutara, Yonetim Kurulumuzun 25.04.2007 Tarih Ve 648 Sayili
    Karariya 3.879.705,01 Ytl Ic Kaynagin Ilave Edilmesi Ile Cikarilmis
    Sermayemizin Toplam 4.960.000 Ytl Artirilarak, Kayitli Sermaye Tavani Icinde
    Sirket Sermayemizin 5.040.000 Ytl'den 10.000.000 Ytl'ye Cikarilmasi Izni Icin
    Bugun Sermaye Piyasasi Kurulu'na Muracaat Edilmistir.' ***ditas***

Yorum

• MORPHEUS
      Yeni üye
      • 22 Haziran 2007
      • 29

terkedilmiş, nabız atmıyor.

Yorum

• simurg
        Administrator
        • 10 Mart 2007
        • 9248

***ditas******dohol*** Ditas Dogan Yedek Parca Imalat Ve Teknik A.s.
        Ile Ilgili Olarak Dogan Sirketler Grubu Holding A.s.'nden Gelen Yazi;
        09.10.2007 Tarihinde Ditas Dogan Yedek Parca Imalat Ve Teknik A.s. Hisse
        Senetleri Ile Ilgili Olarak 2,82/2,84 Ytl Fiyat Araligindan 30.436 Adet Alis
        Islemi Ortakligimizca Gerceklestirilmistir. ***ditas******dohol***

Yorum

• simurg
          Administrator
          • 10 Mart 2007
          • 9248

***duzeltme*** ***ditas******dohol*** Ditas Dogan Yedek Parca Imalat Ve Teknik A.s.
          24.10.2007 Tarihinde Ditas Dogan Yedek Parca Imalat Ve Teknik A.s. Hisse
          Senetleri Ile Ilgili Olarak 3,42/3,44 Ytl Fiyat Araligindan 74.568 Adet Alis

Yorum

• simurg
            Administrator
            • 10 Mart 2007
            • 9248

***ditas******dohol*** Ditas Dogan Yedek Parca Imalat Ve Teknik A.s.
            03.01.2008 Tarihinde Ditas Dogan Yedek Parca Imalat Ve Teknik A.s. Hisse
            Senetleri Ile Ilgili Olarak 3,04/3,08 Ytl Fiyat Araligindan 16.005 Adet Alis

Yorum

• demirci
              Bağımlı
              • 15 Mayıs 2008
              • 1182

DITAS******DOHOL*** Ditas Dogan Imalat ve Teknik A.S. ile ilgili olarak Dogan Sirketler Grubu Holding A.S.'nden gelen yazi; 24.07.2008 tarihinde Ditas Dogan Imalat ve Teknik A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 2,82/2,86 YTL fiyat araligindan 20.396 adet alis islemi ortakligimizca gerceklestirilmistir. ***DITAS******DOHOL***

Yorum

• celme
                Katılımcı
                • 31 Temmuz 2008
                • 152

üstadlar yardım edcek kimse yok mu 3,00 dan maliyetlendim geçen 2-3 gün önce borsa 7000 puan arttı ben hep zarar yazdım ne olacka bu kagıdın hali???
                kuzufun

Yorum

• dravşa
                  Yeni üye
                  • 31 Temmuz 2008
                  • 3

ditaş

bu kagıt 05.2006 da 5.240 gördukten sonra bu tarihe kadar duşme egiliminde ayrıca 2008 1 ceyrek -576 dönem zararı bildiklerim bu kadar.

Yorum

• celme
                    Katılımcı
                    • 31 Temmuz 2008
                    • 152

teşekkür edrim bilgi için...sanırım sakt bu kagıt ya maliyeti kurtarsam cıkacam ama sürekli kafası aşgıda kagıdın
                    kuzufun

Yorum

• PEHLİVAN
                      Çalışkan
                      • 13 Şubat 2009
                      • 1138

*ditaş'in Vergi Dairesine Sunduğu 12 Aylik Dönem Zarari 1.177.228 Tl

(17/02/2009 - 07:35:49)

Yorum

• PEHLİVAN
                        Çalışkan
                        • 13 Şubat 2009
                        • 1138

DİTAŞ DOĞAN'DA YENİ TUZAK
                        Kısa bir süre önce 1.30 liradan 2.40'a kadar yükseldikten sonra çakılan hisse yeniden tavan seviyede işlem görüyor!!! Kulislerde ilginç söylentiler dolaşıyor

Ditaş Doğan hisselerinde son dönemde oldukça sert hareketler yaşanıyor. Doğan Grubu ile ilgili gelen haberlerden etkilenen hissede ismi Keriz Silkeleme operasyonuna karışan bir oyuncunun operasyon yaptığı konuşuluyor. Şirkete yakın bazı isimlerin de operasyondan haberdar olduğu kileslere sızan söylentiler arasında.
                        İsmi hisseyle anılan oyuncunun genellikle hisseleri sert bir şekilde yukarı çektiği ve sonra da satışa geçtiği biliniyor. Son hareketin de bir önceki çıkışa benzeyeceği söylentisi kulislerde hızla yayılıyor. Bu yüzden yatırımcıların dikkatli olması öneriliyor..
                        Bu arada, yaptığı sert işlemler nedeniyle devaflarca yasak yiyen oyuncunun diğer bir önemli özelliği ise patron malını komisyon karşılığında piyasaya sürmesi...

Yorum

• yagmur
                          Kıdemli
                          • 29 Nisan 2008
                          • 4717

***DITAS*** Ditas Dogan Yedek Parca Imalat ve Teknik A.S.'nin 19.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Yonetim Kurulumuzun 19.03.2009 tarihli toplantisinda 2008 yilina ait Olagan Genel Kuruluna sunulacak kar dagitimi teklifinin Sirketimizin vergi ve SPK mevzuatina gore duzenlenen 2008 yilina ait mali tablolarinda dagitilabilir donem kari olusmadigi icin kar dagitimi yapilmamasina ve olusan domem zararinin gelecek yil karina mahsup edilmek uzere gecmis yillar zarari hesabina aktarilmasi" seklinde belirlenmesine, karar verilmistir." Kar dagitim tablosu Gunluk Bulten ekinde ve internet sitemizin "Sirketler" bolumunde yayinlanacaktir. ***DITAS*** (19/03/2009 - 10:03:29)
                          Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
                            Kıdemli
                            • 29 Nisan 2008
                            • 4717

***DITAS*** Ditas Dogan Yedek Parca Imalat ve Teknik A.S.'nin 19.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Yonetim Kurulumuzun 19.03.2009 tarihli toplantisinda; 1. Genel Kurul'a sunulmak uzere hazirlanan 2008 yili hesap donemi'ne ait Yonetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun tasvibine, 2. 2008 yili hesap donemine ait Ortaklar Olagan Genel Kurulu'nun asagidaki gundemi Nisan gorusmek ve karara baglamak uzere 7 Nisan 2009, Sali gunu saat 10:00'da toplantiya davet edilmesine, toplantinin Kayseri Yolu 3. km. Nigde adresindeki Sirket Merkezi'nde yapilmasina ve toplantiya ait ilanlarin T. Ticaret Sicil Gazetesi ve Ulusal Gazetelerden Referans Yerel Gazetelerden Hamle, Nigde Haber Gazetesi'nde yayinlanmasina ve ilgili tum islemlerin takibi ve sonuclandirilmasi hususunda Genel Mudurluge yetki verilmesine, Karar verilmistir. Toplantiya iliskin davet ilaninin bir ornegi ekte sunulmustur. 2008 Hesap Donemi'ne ait Bilanco ve Gelir Tablosu, Yonetim Kurulu Faaliyet Rapori ile donem kari/zarari hakkindaki teklifi, Denetim Kurulu ve Bagimsiz Denetim Raporlari 20.03.2009 tarihinden itibaren Sirket Merkezimizde ve www.ditas.com.tr adresindeki web sitemizde ortaklarimizin incelemelerine acik bulundurulacaktir." Genel Kurul toplanti gundemi ve vekaletname ornegi ekte ve internet sitemizin (www.imkb.gov.tr) "Gunluk Bulten" bolumunde "Sirket Haberleri Ekleri" basligi altinda yayinlanacaktir. ***DITAS*** (19/03/2009 - 10:13:27)
                            Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
                              Kıdemli
                              • 29 Nisan 2008
                              • 4717

***DITAS*** Ditas Dogan Yedek Parca Imalat ve Teknik A.S.'nin 07.04.2009 tarihli gunluk bultende yeralan haberinde Olagan Genel Kurul Toplantisinda, denetcilige secilen Zeynep Bengu Altinok'un adi sehven Zeynep Bengu Altiok'un olarak yeralmistir. ***DITAS*** (08/04/2009 - 09:05:15)

Yorum

Working...
                              X

Debug Information