kağıt çok toplu
DMSAS-Demisaş Döküm
Collapse
X
-
doğrudurmanisalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkağıt çok toplu
takas lideri YAPI KREDİ YATıRIM MENKUL
SON 1 AYDA TAKASINI % 66.26 DAN 67.35 E YÜKSELTMİŞ
YANİ
TAKAS LİDERİ NE DERSE O OLCEK
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
http://forum.keyborsa.com/showpost.p...5&postcount=15
son kapanış 105
2 ayda % 34 getiri eder
sabrı olan kazandı
gerçi benim yoktu ama :040::040:DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
**DMSAS***İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI( Hisse Alım Satım Bildirimi )
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 Sayılı Tebliği kapsamında Fuat Sucu tarafından Borsamıza gönderilen hisse senedi alış satış işlemlerine ilişkin açıklama ilişikte yer almaktadır.
Bildirimlerin Borsamız tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin Borsa tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
Tablo Başlığı
IMKB
Yorum
-
geldik...dinleneceğiz biraz..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFAVORİ kaatlarımdan..
6,95 üzerinde 7,20 ilk hedef olmaya aday..YÖN YUKARI
sonra 740 lar neden olmasın ?DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
dinlenme bitmek üzere...sabırlar koruk üzüm olur derler..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeldik...dinleneceğiz biraz..
sonra 740 lar neden olmasın ?
bir yamukluk olmazsa yeni hedef neden 750 ler olmasın ?DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
785/810 gibi rakamlara ulaşmak lazımki trend yukarı dönsün..
tahta sahibinin ne zaman ne yapacağı belli olmaz.. bakarsın yarın tavan açar, millete mal kakalar, bakarsin piyasaya mal verir milletin malını elnden alır.
gözünüz ekranda olsun
üzerinde % 13,5 NET TEMETTÜ ve 56,47 BEDELSİZ var..
BİR KENARA NOT EDİNDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
8,61 DEN GİTTİ.. ABVradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryeniden görüş alanıma girdi ve 8,11 den POZ aldım..
yüzümü kara çıkartmadı bir kez dahaDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum