CARFA-CARFB-Carrefour

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • TİTANYUM
    Yeni üye
    • 04 Eylül 2009
    • 5

Carrefour,un türkiye,den çekilecegi söyleniyor dogrumu acaba bir bilgisi olan varmıdır acaba?...........

Yorum

• BEDESTENLİ
      Aktif
      • 01 Haziran 2008
      • 276

TİTANYUM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Carrefour,un türkiye,den çekilecegi söyleniyor dogrumu acaba bir bilgisi olan varmıdır acaba?...........
      çekilmiyor...aksine büyüyor....

Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma

****BABA YORGUN !!!!

Yorum

• Dragon
        Bağımlı
        • 09 Haziran 2007
        • 941

28,25'den gelen düşüş 18,40 ta tamamlayan hisse haftalıkta çıkış trendine girdi.Orta vade düşünülecek hisse 21,60 ve 22,70 seviyelerini test edebilir.

al,sat tavsiyesi değildir..
        Ben ben değilim,Sen olmayınca
        Sen sen değilsin,Ben olmayınca

Yorum

• radyolog
          OKURYAZAR
          • 03 Ağustos 2008
          • 23946

selamlar sn dragon

kullandığınız indikatörler anlaşılmıyor

açıklarsanız sevinirim

teşekkürler
          DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• stockbroker
            Master
            • 28 Temmuz 2008
            • 4807

***CARFA******CARFB***CARREFOURSA CARREFOUR SABANCI TİCARET MERKEZİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : Küçükbakkalköy Mah. Dudullu Asfaltı No:1 Ataşehir İstanbul
            Telefon ve Faks No. : 0216 655 00 00 - 0216 655 00 60
            Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0216 655 15 03
            Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
            Özet Bilgi : Yönetim Kurulu Üyesi Değişikliği

AÇIKLAMA:

Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Gillet Reginald Lambert Gabriel Marc Marie'nin Yönetim Kurulu Üyeliği görevinden ayrılması sebebiyle, yerine 730 sayılı ve 03.01.2012 tarihli Yönetim Kurulu Kararı uyarınca Türk Ticaret Kanunu madde 315 kapsamında selefinin görev süresi sonuna kadar görev yapmak üzere Sayın Bernard Carrel Billiard'ın Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandığını bilgilerinize sunarız.

İlgili atama toplanacak ilk Genel Kurul'un tasvibine sunulacak olup şirket imza sirkülerinde herhangi bir değişikliğe neden olmamaktadır.

Yönetim Kurulu Üyesi değişikliğini kamuoyunun bilgisine sunarız.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
              Master
              • 28 Temmuz 2008
              • 4807

CARREFOUR'UN 2011'DE TÜRKİYE'DE SATIŞLARI 1.17 MİLYAR AVRO OLDU

Dünya'nın ikinci büyük perakende zinciri Carrefour, 2011
              yılındda KDV dahil olarak satışlarını yüzde 0.5 artırarak 91.5 milyar
              Avro'ya çıkardığını bildirdi. 4. çeyrekte ise satışlar kötüleşen
              ortamın etkisi ile yüzde 0.8 düşüşle 24.2 milyar Avro seviyesine
              geriledi.
              2011 yılında Türkiye'de ise satışlar sabit kurla yüzde 0.1
              azalarak 1 milyar 177 milyon Avro oldu. 4. çeyrekte ise satışlar
              yüzde 2.1 artarak 291 milyon Avro olarak gerçekleşti.

Foreks Haber Merkezi

Yorum

• stockbroker
                Master
                • 28 Temmuz 2008
                • 4807

***CARFA******CARFB***CARREFOURSA CARREFOUR SABANCI TİCARET MERKEZİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : Dudullu Asfaltı Küçükbakkalköy Mah. No:1 Ataşehir/Istanbul
                Telefon ve Faks No. : Tel: 216 655 00 00 Faks: 655 00 60
                Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel: 216 655 14 10 / 216 655 15 03 Faks: 655 00 60
                Özet Bilgi : YK ve İcra Kurulu Üyesi Ataması

AÇIKLAMA:
                "Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Pierre Bouchut'nun Yönetim Kurulu Üyeliği görevinden ayrılması sebebiyle, yerine 731 sayılı ve 03.02.2012 tarihli Yönetim Kurulu Kararı uyarınca Sayın Pierre Jean Sivignon'un Türk Ticaret Kanunu madde 315 kapsamında selefinin görev süresi sonuna kadar görev yapmak üzere atandığını bilgilerinize sunarız. İlgili atama toplanacak ilk Genel Kurul'un tasvibine sunulacak olup, mevcut şirket imza sirkülerinde herhangi bir değişikliğe neden olmamıştır.

Ayrıca, Sayın Yasemin Akad 06.02.2012 tarihinden itibaren görev yapmak üzere Şirketimiz İnsan Kaynakları Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi olarak atanmıştır.

Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu değişikliklerini kamuoyunun bilgisine sunarız."

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• tumer1960
                  Tecrübeli
                  • 01 Ağustos 2011
                  • 710

Yorum

• stockbroker
                    Master
                    • 28 Temmuz 2008
                    • 4807

***SAHOL******CARFB***HACI ÖMER SABANCI HOLDİNG A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : SABANCI CENTER KULE II 34330 4. LEVENT/İSTANBUL
                    Telefon ve Faks No. : (212) 385 81 64 - 280 66 15
                    Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : (212) 385 81 88 -281 21 96
                    Özet Bilgi : Carrefoursa A.Ş. hakkında

AÇIKLAMA:
                    Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

09.12.2011 tarihinde yapılan Özel Durum Açıklamasında belirtildiği üzere " Şirketimiz portföyünde yer alan Carrefoursa A.Ş. hisse senetlerine ilişkin stratejik opsiyonların değerlendirilmesi amacıyla finansal kuruluş danışman olarak görevlendirilmiştir." açıklaması yapılmıştır. Bu konuda çalışmalar devam etmekte olup, henüz alınmış bir karar bulunmamaktadır. Gelişmeler kamuya duyurulacaktır.

IMKB

Yorum

Working...
                    X

Debug Information