CRDFA -Creditwest Faktoring Hizmetleri A.s.

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

CRDFA -Creditwest Faktoring Hizmetleri A.s.

kod değişikliği (FACFA - Factotürk Faktoring Hizmetleri)
    https://twitter.com/keyborsa_simurg
  • DUVAR USTASI
    KOMUTAN
    • 26 Mayıs 2007
    • 79

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

***crdfa*** Creditwest Faktoring Hizmetleri A.s.'nden Gelen Yazi:
      Ukrayna'da Kurulu Istirakimiz West Finance And Credit Bank'in Yeni Acilacak
      Olan 2 Subesi 04.01.2008 Tarihinde '5 Spaska Street-podol' Ve '3 Scholudenko
      Street-avenue Pabedia' Adreslerinde Hizmet Vermeye Baslayacaktir. ***crdfa***
      -imkb-
      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• demirci
        Bağımlı
        • 15 Mayıs 2008
        • 1182

14.08.2008

***CRDFA*** Creditwest Faktoring Hizmetleri A.S.'nin 14.08.2008 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimizin 2007 yili karinin sermayeye eklenmesi suretiyle sermayemiz 20.000.000 YTL'den 30.000.000 YTL'ye cikarilmis olup, SPK tarafindan soz konusu artirim onaylanmistir. Sermaye artirimina iliskin %50 bedelsiz pay alma haklari 20.08.2008 tarihinden itibaren baslayacaktir. Bedelsiz pay alma icin sure sinirlamasi bulunmamaktadir. " ***CRDFA***

Yorum

• PEHLİVAN
          Çalışkan
          • 13 Şubat 2009
          • 1138

10.02.2009 - 12:56 - Ulusal Pazar

Creditwest Faktoring

Creditwest, Sermaye Tavanını Yükseltecek
          Soru: Creditwest Faktoring’in sermaye artırımı bedelli mi yoksa bedelsiz mi olacak?

Cevap: Kayıtlı sermaye tavanı bir şirketin genel kurul kararına gerek kalmaksızın yönetim kurulu kararı ile çıkarılmış sermayesini yükseltebilmesine imkan tanır. Kimi şirketler kayıtlı sermaye sistemini kabul ederek zaman ve masraftan tasarruf yoluna gitmekte.

Kayıtlı sermaye tavanının yükseltilmesi bir şirketin çıkarılmış sermayesinin yükseltilmesi anlamına gelmediğinden böylesi bir durumda bedelli yada bedelsiz sermaye artırımından bahsetmek mümkün değil.

Creditwest Faktoring’in kayıtlı sermaye tavanı 30 milyon TL. Şirket Yönetim Kurulu 12 Ocak 2009 tarihinde kayıtlı sermaye tavanını 100 milyon TL’ye çıkarmak için karar aldı.

Şirketin kayıtlı sermaye tavanını yükseltebilmesi için ana sözleşmesinde yer alan sermaye başlıklı 6. maddesini değiştirmesi gerekiyor. Bu amaçla genel kurulunu toplayarak karar alacak ve kayıtlı sermaye tavanını bu şekilde yükseltecek.

Mevcut durumda Şirketin kayıtlı sermaye tavanı dışında çıkarılmış sermayesini arttıracağına dair alınmış bir karar bulunmuyor. Bu nedenle Creditwest Faktoring ile ilgili olarak bedelli yada bedelsiz sermaye artırımından bahsetmek şimdilik mümkün değil.

Yorum

• yagmur
            Kıdemli
            • 29 Nisan 2008
            • 4717

***CRDFA*** Creditwest Faktoring Hizmetleri A.S.'nin 14.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Yonetim Kurulumuz 14.04.2009 tarihli toplantisinda 2008 yilinda olusan konsolide net kar'in 8.484.494,33 TL'lik kisminin anasozlesmemizin 20. maddesi uyarinca ekte belirtildigi sekilde bedelsiz olarak dagitilmasina, sirket sermayesinin 30 Milyon TL'den 40 Milyon TL'ye artirilmasina ve kar dagitim teklifinin Genel Kurul'un onayina sunulmasina buna gore, 1- 8.484.494,33 TL tutarindaki temettunun sermayeye eklenmek suretiyle yeni pay olarak ihracina ve ortaklarimiza %28.28 oraninda bedelsiz temettu dagitilmasina, 2- Sermaye artisinin 8.484.494,33 TL'lik kisminin 2008 yili karindan 292.175,82 TL'lik kisminin Enflasyon Gore Duzeltme Farklari Hesabindan 1.223.329,85 TL'lik kisminin ise Olaganustu Yedekler Hesabindan karsilanmasina, 3- Kar dagitim isleminin Genel Kurulumuzun onayina muteakip 30 Haziran 2009 tarihine kadar tamamlanmasina, karar vermistir." Kar dagitim tablosu Gunluk Bulten ekinde ve internet sitemizin "Sirketler" bolumunde yayinlanacaktir. ***CRDFA*** (14/04/2009 - 12:18:44)
            Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
              Kıdemli
              • 29 Nisan 2008
              • 4717

***CRDFA*** Creditwest Faktoring Hizmetleri A.S.'nin 14.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Yonetim Kurulumuz, 14.04.2009 tarihli toplantisinda, sirketimizin 2008 yili Olagan Genel Kurulu'nun 12 Mayis 2009 Sali gunu saat 10:00'da "Creditwest Faktoring Hizmetleri A.S. Buyukdere Cad. No:108 Enka Binasi Kat:3 34394 Esentepe, Istanbul" adresinde, 2008 yili A Grubu Imtiyazli Pay Sahipleri Genel Kurul toplantisinin ise 12 Mayis 2009 Sali gunu 2008 yili Olagan Genel Kurulunu muteakiben "Creditwest Faktoring Hizmetleri A.S. Buyukdere Cad. No:108 Enka Binasi Kat:3 34394 Eseptepe, Istanbul" adresinde ekte belirtilen gundem dahilinde yapilmasina ve toplantiya Sanayi ve Ticaret Bakanligi'ni temsilen bir temsilcinin bulunmasi icin Bolge Ticaret Mudurlugu'ne muracat edilmesine karar vermistir. Olagan Gundem Maddelerinin yani sira ana sozlesmenin 3. ve 6. maddelerinin tadili hususunun da yer aldigi Olagan Genel Kurul Toplanti Gundemi, ayni kounun gorusulecegi A grubu Imtiyazli Pay Sahipleri Toplanti Gundemi, vekaletname ornegi ve toplantilara ilskin ilan metni Gunluk Bulten ekinde ve internet sitemizin (www.imkb.gov.tr) "Gunluk Bulten" bolumunde "Sirket Haberleri Ekleri" basligi altinda yayinlanmaktadir. ***CRDFA*** (14/04/2009 - 12:22:48)
              Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• Dragon
                Bağımlı
                • 09 Haziran 2007
                • 941

3,32 den gelen düşüş tamamlandı gibi,2,82 ilk hedef.

al,sat,tut tavsiyesi değildir..
                Ben ben değilim,Sen olmayınca
                Sen sen değilsin,Ben olmayınca

Yorum

• Dragon
                  Bağımlı
                  • 09 Haziran 2007
                  • 941

2,70 stop olmak kaydıyla hisseyi bu hafta dikkatle izlemekte fayda var.

al,sat tavsiyesi değildir.

Yorum

• Dragon
                    Bağımlı
                    • 09 Haziran 2007
                    • 941

dün stopun altında kapanış yaptı.önümüzdeki 4 işlem gününde 2,72 üzerinde kapanış yapmadığı süre alım yapılmamalı.hissede beklenti devam ediyor.

al,sat tavsiyesi değildir.

Yorum

• stockbroker
                      Master
                      • 28 Temmuz 2008
                      • 4807

***CRDFA***CREDITWEST FAKTORİNG HİZMETLERİ A.Ş.( Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi )

Mali Tablonun Hesap Dönemi : 01.01.2011-31.12.2011
                      Mali Tablonun Verildiği Otorite : BDDK
                      Mali Tablonun Verilme Nedeni : Yasal Zorunluluk
                      Mali Tablonun Verilme Tarihi : 27.01.2012

EK AÇIKLAMALAR:

IMKB

Yorum

• stockbroker
                        Master
                        • 28 Temmuz 2008
                        • 4807

27/01/2012 - 10:55

*CREDITWEST FAKTORiNG'İN BDDK'YA SUNULAN TABLODA 2011 YILI KARI 25.478.000 TL

Yorum

• stockbroker
                          Master
                          • 28 Temmuz 2008
                          • 4807

***CRDFA***MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( İTFA/KUPON ÖDEME )
                          CREDİTWEST FAKTORİNG HİZMETLERİ A.Ş. tarafından ihraç edilen TRSTPFC71516 ISIN kodlu özel sektör tahviline ilişkin kupon ödeme işlemleri 15.01.2013 tarihinde gerçekleştirilmiş olup, ödeme tutarları ilgili üyelerin Takasbank A.Ş. nezdindeki serbest hesaplarına aktarılmıştır.

Tablo Başlığı

IMKB

Yorum

• stockbroker
                            Master
                            • 28 Temmuz 2008
                            • 4807

***CRDFA***CREDITWEST FAKTORİNG A.Ş.( Kupon Ödemesi )

Ortaklığın Adresi : Büyükdere Cad. No:108 Enka Binası Kat:2-3 Esentepe-İSTANBUL
                            Telefon ve Faks No. : 0212 356 19 10 - 0212 356 19 11
                            Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0212 356 19 10 - 0212 356 19 11
                            Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır
                            Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır
                            Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır
                            Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : --
                            Özet Bilgi : TRSTPFCK1419 ISIN Kodlu Tahvilin 2.Kupon Ödemesi Yapılmıştır.

Borçlanma Aracının ISIN Kodu : TRSTPFCK1419
                            Kupon Ödeme Tarihi : 25.01.2013
                            Kupon Faiz Oranı : %0,74
                            Kupon Ödeme Tutarı : 369.999,26-TL
                            Kaçıncı Kupon Ödemesi Olduğu : 2,00

EK AÇIKLAMALAR:
                            Şirketimiz tarafından ihraç edilen 50.000.000-TL tutarlı, TRSTPFCK1419 ISIN kodlu tahvilin 2. Kupon ödeme dönemine ilişkin olarak 369.999,26-TL' lik faiz ödemesi şirketimiz tarafından MKK'nın Takasbank nezdindeki hesaplarına EFT yapılmıştır.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
                              Master
                              • 28 Temmuz 2008
                              • 4807

*credİtwest factorİng'İn bddk'ya sunduĞu tabloda 2012 yili net kari 28.649.000 tl

Yorum

Working...
                              X

Debug Information