Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
satılma olasılıkları varmış diye duydum... ama tamamen dedikodu olabilir... kulaktan dolma anlayın işte
sizler daha iyi bilir siniz de bazen de bu dedi koduları maksatlı olarak çıkarta biliyorlar dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
***CELHA******DOHOL***DYHOL*** Celik Halat ve Tel Sanayii A.S.'nden gelen yazi: Ilgi: 18 Mart 2009 tarih ve IMKB/4-GDD-133.99-197-03025 sayili yaziniz. Dogan Sirketler Grubu Holding A.S.’nin bagli ortakliklarindan Dogan Yayin Holding A.S.’nin vergi borcu nedeniyle Maliye Bakanligi’nca Dogan Grubu Sirketleri aleyhine 6183 sayili Amme Alacaklarinin Tahsili Usulu Hakkinda Kanun cercevesinde varliklarina haciz islemleri baslatildigi ve grup sirketlerinin bankalardaki varligi ve gayrimenkullerine tedbir konuldugu yonunde basinda cikan haberler hakkinda ilgide kayitli yazinizla aciklama yapilmasi istenmistir. Anilan islemler Dogan Yayin Holding A.S.’nin daha onceki aciklamalarinda da belirtildigi uzere, Sirket nezdinde yurutulmekte olan bir surecle ilgili olup, bazi basin organlarinda yer alan haberlerde iddia edildigi gibi Sirketimizin bankalardaki varligi ve gayrimenkulleri uzerinde herhangi bir tedbir konulmasi veya islem yapilmasi sozkonusu degildir. Bu basin organlarinda yer alan yanlis ve yaniltici mahiyetteki haberler Sirket yatirimcilarimizin magduriyetine yol acmis olup, ilgilileri hakkinda Sermaye Piyasasi ve diger mevzuat cercevesinde gerekli yasal girisimlerde bulunulacaktir. ***CELHA******DOHOL***DYHOL*** (18/03/2009 - 14:17:30)
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Çelik Halat ve Tel Sanayii A.Ş.’nin 20.04.2009 tarihli yazısı
aşağıya çıkarılmıştır.
“Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 54 sayılı
Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.
Yönetim Kurulu’nun bugünkü toplantısında, Şirketimizin
organizasyon yapısında gerçekleştirilen değişiklik ile, yeni ihdas
edilen “Kurumsal Süreçler ve Bilgi Teknolojisi Genel Müdür
Yardımcılığı” görevine İbrahim Uğur Semerci’nin, Pazarlama Satış Genel
Müdür Yardımcılığı görevine A.Serdar Seylam’ın ve Mali İşler Genel
Müdür Yardımcılığı görevine Sait Özkan Gökdemir’in atanmasına karar
verilmiştir.”
İMKB
(21/04/2009 - 07:33:45)
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum