.....................
BURVA-Burçelik Vana Sanayii A.Ş.
Collapse
X
-
Etiketler: hiçbiri
-
Bence kısa vade yukarı yönlü hareket etmeye devam edebilir. Taşımanızda fayda olacağını düşünüyorum.sozcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterElimde 1,56 Maliyetli Burva Mevcut. Beklesem Toparlarmi Yoksa Malşyet Düşürmeye Mi çalişayim.öneriniz Varmi Acaba?
Yorum
-
Yorum
-
Bence acele karar vermeyin. hacim bir durulsun bakalım....sozcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,54-1,56 Uygun Bir Fiyat Araliğimidir. Yarin Tekrar şansimi Denemeyi Düşünüyorum??
Yorum
-

Bugün güzel bir hareket çekti..Macd olumlu..
1.75 i aşabilirse..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Dikkatleri üzerine çekti. ben Burce den daha fazla ümitliyim 33.00 görecek kısa zamanda...KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bugün güzel bir hareket çekti..Macd olumlu..
1.75 i aşabilirse..
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDikkatleri üzerine çekti. ben Burce den daha fazla ümitliyim 33.00 görecek kısa zamanda...
33.00 MÜ
Yorum
-
burva değil, burce (burçelik) görecek...;)MORPHEUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster33.00 MÜ
Yorum
-
***BURVA*** Burcelik Vana Sanayi ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi: Sirketimiz 4447 sayili Issizlik Sigortasi Kanunu'nun ek madde 2 hukumleri geregi yururluge girmis olan, Kisa Calisma Odenegi uygulamasindan faydalanmak uzere 12.02.2009 tarihinde T.C. Turkiye Is Kurumu'na basvuruda bulunmustur. Basvurumuz bugun tebellug edilen 27.03.2009 tarih ve 147553 sayili yazilari ile 20 isci icin 15.02.2009 tarihinden baslamak ve 15.08.2009 tarihinde sona ermek uzere uygun goruldugu tarafimiza bildirilmistir. ***BURVA*** (31/03/2009 - 15:34:56)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
SPK'nın haftalık bülteninde, Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. hisse senedinde 29.03.2006 – 28.06.2006 tarihleri arasında gerçekleştirilen işlemlerin incelenmesi sonucunda, Kurulun ilgili tebliği kapsamında İMKB'ye bildirim yapma yükümlülüğünün 12 kez yerine getirilmemesi nedeniyle, Ahmet Ceylan hakkında her bir aykırılık için 10 bin 980 lira olmak üzere toplam 131 bin 760 lira ve Uğur Sunucu hakkında da yine her bir aykırılık için 10 bin 980 lira olmak üzere toplam 131 bin 760 lira idari para cezası verilmesinin kararlaştırıldığı kaydedildi.
Yorum
Yorum