BFREN-Bosch Fren Sistemleri

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

BFREN-Bosch Fren Sistemleri

........................
    https://twitter.com/keyborsa_simurg
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

Bosch Fren'in Olagan Genel Kurulu 23 Agustos Tarihinde Toplanacak.
    Sirketten Imkb'ye Yapilan Ve Imkb Gunluk Bulteninde Yayinlanan Aciklama
    Soyle:
    Bosch Fren Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.s.'nin 06.07.2007 Tarihli Yonetim
    Kurulu Karari Asagiya Cikarilmistir.
    "sirketimiz Yonetim Kurulu 06.07.2007 Tarihinde Saat 10:00'da Toplanarak
    Gundemdeki Konuya Muzakere Ile Neticede Asagidaki Kararlari Almistir;
    Sirketimizin 2006 Hesap Yili Olagan Genel Kurulu'nun 23.08.2007 Gunu, Saat
    12:30'da Yeni Yalova Yolu 12 Km. 16335 Ovaakca/bursa Adresindeki Sirket
    Merkezinde, Asagida Yazili Gundemde Yer Alan Konulari Gorusmek Ve Karara
    Baglamak Uzere Toplantiya Cagrilmasina Oy Birligi Ile Karar Verildi.
    Ayrica Olagan Genel Kurul Toplantisiyla Ayni Gun Ve Saat 11:30'da, Ana
    Sozlesmenin "sirketin Sermayesi" Baslikli 7. Maddesinin Degistirilmesi
    Konusunda Karar Almak Uzere Imtiyazli Pay Sahipleri Genel Kurul Toplantisinin
    Yapilmasina Oy Birligi Ile Karar Verildi."
    Olagan Gundem Maddelerinin Yanisira
    " Sermaye Piyasasi Kurulu Ile T.c. Sanayi Ve Ticaret Bakanligi, Ic Ticaret
    Genel Mudurlugu'nun Ana Sozlesmenin "sirketin Sermayesi" Baslikli 7. Maddesinin
    Degistirilmesine Iliskin On Izninin Hissedarlar Onayina Sunulmasi
    Hususunun Da Yer Aldigi Genel Kurul Toplanti Gundemi Ekte Yayinlanmaktadir.

-matriks-

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

Usd Haftalik Grafiği

Daha önce 170 den fortföyüme aldığım fakat vob yüzünden vedalaştığım bfrene 202 maliyetle yeniden sazanlamasına zıpladım. Bunu riskleri bilerek göze aldım diyebilirim. Çünkü bfren birden kopabilecek bir senet ve bence bir çok beklentisi var. Onlardan 1. si 6 aylık karı 6 trlyn açıklayarak gerçekleştirdi. Sermaye artırımı diğer bir önemli husus....

haftalık garfaiğe baktığımızda senet, yükselen kanal içinde hareket ediyor. dünkü yüzde 14 yükselişle üst kanalı zorlamasına rağmen başarılı olamadı. İlk ciddi desteğimiz 131 cent (174) direnç ise 145cent (194) olarak görünüyor. hala 14 günlük A.O. üstünde seyrediyor.

Yorum

• simurg
        Administrator
        • 10 Mart 2007
        • 9248

hafatalık usd

Yorum

• simurg
          Administrator
          • 10 Mart 2007
          • 9248

takas

Yorum

• simurg
            Administrator
            • 10 Mart 2007
            • 9248

iyi toparlandı. Öğleden sonraki kuruldan güzel haberler gelir inş.

Yorum

• simurg
              Administrator
              • 10 Mart 2007
              • 9248

***BFREN*** BOSCH FREN SISTEMLERI SANAYI VE TICARET A.S.'NIN 23.08.2007 TARIHINDE YAPILAN IMTIYAZLI PAY SAHIPLERI
              OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI'NDA, ANA SOZLESMENIN 'SIRKETIN SERMAYESI'
              BASLIKLI 7. MADDESININ TADILINE KARAR VERILDIGI BILDIRILMISTIR. ANA SOZLESMENIN
              SOZKONUSU MADDESININ YENI SEKLINI DE ICEREN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAGI
              GUNLUK BULTEN EKINDE YAYINLANACAKTIR. ***BFREN***

yine bir çakallık dönüyor. hadi hayırlısı.

Yorum

• İLKAY
                Seyirci Üye
                • 12 Mart 2007
                • 39

Bfren Hakkinda Yorumlarinizla Bizi Aydinlatacak Arkadaşlar Varsa Sevinirim.

Yorum

• simurg
                  Administrator
                  • 10 Mart 2007
                  • 9248

***bfren*** Bosch Fren Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.s.'nin 23.08.2007 Tarihinde Yapilan Olagan Genel Kurul
                  Toplantisi'nda; * Yonetim Kurulu Uye Adedinin Dort Olarak Tesbitine, Hermann
                  Butz, Peter Delhey, Wolfgang Gerhard Engels Ve Mehmed Erol Somersan'in Bir Yil
                  Icin Yonetim Kurulu Uyeligine Secilmelerine Karar Verildigi, * Sirket
                  Murakipligi'na Bir Yil Icin Secilecek Murakip Adedinin (bir) Olarak Tespitine
                  Ve Murakipliga Ismet Artam'in Secilmesine Karar Verildigi, * Bagimsiz Dis
                  Denetleme Kurulusu Olarak Basaran Nas Bagimsiz Denetim Ve Serbest Muhasebeci
                  Mali Musavirlik A.s. Secilerek Gorev Yapmasina Karar Verildigi , * 2006 Yili
                  Karindan Ilgili Kanunlar Ve Ana Sozlesme Esaslari Dahilinde Yapilacak
                  Kesintiler Sonucunda Tesbit Edilecek Net Karin Spk Kanun Ve Ilke Kararlari
                  Kapsaminda Gecmis Yillar Zararlarindan Dusulmesine Ve Gerekli Islemlerin
                  Yapilmasi Icin Yonetim Kurulu'na Yetki Verilmesine Karar Verildigi, * Ana
                  Sozlesmenin 'sirketin Sermayesi' Baslikli 7. Maddesinin Tadiline Karar
                  Verildigi Bildirilmistir. Ana Sozlesmenin Sozkonusu Maddesinin Yeni Seklini De
                  Iceren Genel Kurul Toplanti Tutanagi Gunluk Bulten Ekinde Yayinlanacak Olup,
                  Kar Payi Dagitim Politikasina Iliskin Gundemin 8. Maddesi Asagiya
                  Cikarilmistir. '2007 Yili Ve Muteakip Yillara Iliskin Yonetim Kurulunca
                  Hazirlanan Kar Dagitim Politikalari Ortaklarin Bilgisine Sunuldu. Buna Gore
                  Sirket Karina Katilim Konusunda Ana Sozlesmede Imtiyaz Bulunmamakta Ve Ana
                  Sozlesme'nin Sermaye Piyasasi Mevzuatina Uygun Olarak Duzenlenen 29. Ve 30.
                  Maddeleri Disindaki Hukumleri Disinda Baska Bir Hukum Bulunmamakta Olup, Sirket
                  Bunun Disinda Farkli Bir Kar Dagitim Politikasi Izlememektedir. Anilan Kar
                  Dagitim Palitikalarinin Onaylanmasina Mevcudun Oybirligi Ile Karar Verildi.' ***bfren***

Yorum

• simurg
                    Administrator
                    • 10 Mart 2007
                    • 9248

İLKAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Bfren Hakkinda Yorumlarinizla Bizi Aydinlatacak Arkadaşlar Varsa Sevinirim.
                    Hisse de agresif hareketler var. günlük bazda olumsuz görünmesine rağmen haftalık usd grafiği iyi durumda .

Yorum

• Timur
                      Tecrübeli
                      • 22 Mayıs 2007
                      • 352

***BFREN***BOSCH, 150 MİLYONUNCU FREN KONTROL SİSTEMİNE İMZASINI ATTI
                      İlk kez 1978 yılında ürettiği ABS, Antiblokaj sistemi, ile fren
                      kontrol sistemleri üretmeye başlayan Bosch, günümüzde 150 milyonuncu
                      sisteme imzasını attı.
                      Şirketten yapılan açıklamaya göre, Bosch, 1978 yılında piyasaya
                      çıkardığı ABS'den sonra 1986'da patinaj önleyici çekiş kontrol sistemi
                      ASR ve 1995'te de savrulmayı önleyen elektronik stabilite programı ESP®
                      sistemini sürücülerin kullanımına sundu. Bosch tarafından geliştirilen
                      tüm bu sistemler dünyanın altı noktasındaki Bosch tesislerinde üretiliyor.
                      2007 yılı içerisinde Brezilya'da bulunan Bosch tesisinin de fren
                      kontrol sistemleri üretmeye başlaması ile bu sayı yediye ulaşacak.
                      Açıklamada şu bilgiler verildi:
                      "Fren yapmayı daha güvenli hale getiren ve kazaların azalmasına büyük
                      katkı sağlayan ABS, başlangıçta üst sınıf araçlar için bir ek aksesuar
                      olarak düşünülürken günümüzde AB ülkelerinde trafiğe yeni kaydolan tüm
                      araçlarda standart bir donanım olarak bulunuyor. Diğer taraftan bugün
                      AB ülkelerinde trafiğe tescil edilen binek otomobillerin yüzde 42'lik
                      bir bölümünde ESP® donanımı bulunuyor.
                      Fren kontrol sistemleri, kritik durumlarda fren kuvvetini
                      tekerleklerin her birinde ayrı ayarlayarak sürücüye destek oluyor. Bu
                      sayede sürücü araç üzerindeki direksiyon hakimiyetini kaybetmiyor. ABS
                      frenleme sırasında tekerleklerin kilitlenmesini önlüyor. Böylelikle
                      otomobil fren pedalına sonuna kadar basıldığında dahi direksiyon ile
                      yönetilebilir kalıyor ve sürücü önündeki engellerden kaçınabiliyor.
                      Çekiş Kontrol Sistemi olan ASR buna ek olarak, kar ve buzla kaplı
                      veya ıslak yollarda kalkış ya da hızlanma sırasında tekerleklerin
                      patinaj yapmasını önlüyor. Elektronik Stabilite Programı ESP® ise ABS
                      ve ASR sistemlerinin fonksiyonlarını kapsıyor ve onlara ek olarak,
                      aracın savrulmasına karşı önlem alıyor. Sistem, aracın yoldan çıkma
                      tehlikesi oluştuğunu algıladığında, hızla motor gücünü azaltıyor ve
                      bir ya da birden fazla tekerleği kontrollü bir şekilde frenliyor."

(27/08/2007 - 16:05:32)

Yorum

• simurg
                        Administrator
                        • 10 Mart 2007
                        • 9248

bu uyuz kağıt , sürünecek bir süre buralarda sanırım.

Yorum

• MAGGGMA
                          ...................
                          • 12 Haziran 2007
                          • 1375

dün 172 yazmıştım gelmedi
                          bugünde 171 den gelmedi
                          yarına bakalım artık...

Yorum

• simurg
                            Administrator
                            • 10 Mart 2007
                            • 9248

MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            dün 172 yazmıştım gelmedi
                            bugünde 171 den gelmedi
                            yarına bakalım artık...
                            Ya bu hissede gerçekten uzun yatırımcı olmayı göze almasını bilenler iyi kazancak ama.... bakalım ben ne kadar sabredecem.

Yorum

• MAGGGMA
                              ...................
                              • 12 Haziran 2007
                              • 1375

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Ya bu hissede gerçekten uzun yatırımcı olmayı göze almasını bilenler iyi kazancak ama.... bakalım ben ne kadar sabredecem.
                              bedelsiz durumları vardı sanırım,bumuydu fmızp mi.onu bekliyordur...

Yorum

Working...
                              X

Debug Information