ANELT- Anel Telekomunikasyon
Collapse
X
-
Anel Elektrik Yurtdışı Operasyonlarını büyütecek
Anel Elektrik, hisse satışlarından elde edilecek gelirle yurt dışı operasyonlarını büyütmeyi ve güneş enerjisinden elektrik üretimi alanındaki yatırımlarını derinleştirmeyi hedefliyor.
Anel Elektrik, hisse satışlarından elde edilecek gelirle yurt dışı
operasyonlarını büyütmeyi ve güneş enerjisinden elektrik üretimi alanındaki
yatırımlarını derinleştirmeyi hedefliyor. 2009 yılını bin 227 çalışanı ve 229.7
milyon TL ciro ile tamamlayan şirket, satışlarını 2008'e göre yüzde 47 artırdı.
Anel Elektrik, bu satış gelirlerinin yüzde 81 'ini ise yurt dışındaki yatırımlarından elde etti.Anel Elektrik, özellikle Körfez ülkelerinde önemli kongre merkezleri, havalimanları ve sosyal tesislerin tüm altyapılarını projelendirerek, sektörün büyük firmalarıyla
çalışmalar yapıyor.
http://www.************.com/etiket/anel+elektrik
Yorum
-
Gedik Yatırım Aylık Hisse Önerisi (Haziran 2010)
Gedik Yatırım Anel'i Öneri Listesine Ekledi. Soru:Gedik Yatırım Anel'i neden öneri listesine ilave etti?
HEDEF :2.50

Bluehost - Top rated web hosting provider - Free 1 click installs For blogs, shopping carts, and more. Get a free domain name, real NON-outsourced 24/7 support, and superior speed. web hosting provider php hosting cheap web hosting, Web hosting, domain names, front page hosting, email hosting. We offer affordable hosting, web hosting provider business web hosting, ecommerce hosting, unix hosting. Phone support available, Free Domain, and Free Setup.
Yorum
-
**ANELT***ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
Ortaklığın Adresi : Saray Mahallesi,Site Yolu Sokak,Anel İş Merkezi,No:5 /4 Ümraniye, İstanbul
Telefon ve Faks No. : Tel:216 636 22 00 - Faks:216 636 25 00
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel:216 636 22 00 - Faks:216 636 25 00
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesinin istifası hakkında
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Şirketimiz Yönetim Kurulu, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Sn. Prof. Dr. Atilla Ataman'ın istifasının kabulüne karar vermiştir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
IMKB
Yorum
-
***ANELT***ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( ŞGBF-Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri )
Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri
Adı Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler Ortaklıktaki Sermaye Payı (%)
Rıdvan ÇELİKEL Yönetim Kurulu Başkanı Elektrik Mühendisi Yönetim Kurulu Başkanı Çeşitli Grup Şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı 23,27
A.Mukaddes ÇELİKEL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kimya Mühendisi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Çeşitli Grup Şirketlerinde Yönetim Kurulu BaşkanlığıYönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı 2,80
Merve şirin ÇELİEKEL Yönetim Kurulu Üyesi Elektrik Mühendisi Yönetim Kurulu Üyesi Çeşitli Grup Şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği 0,00
A.Bülent BATUKAN Yönetim Kurulu Üyesi Matematik ve Pazarlama Yönetimi Yönetim Kurulu Üyesi Çeşitli Grup Şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği 0,00
Turgut Alp ÇOLAKOĞLU Yönetim Kurulu Üyesi Elektrik Mühendisi Yönetim Kurulu Üyesi Çeşitli Grup Şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği 0,00
Mehmet GÜVEY Yönetim Kurulu Üyesi Elektrik Mühendisi Yönetim Kurulu Üyesi Aneles Elektronik Üretim ve Paz.San.ve Tic.A.Ş.'nde Genel Müdür 0,00
Hüseyin ORUÇ Denetçi İşletme Denetçi Doğuş Serbest Muhasebecilik ve Müşavirlik Ltd.'de Ortak ve Yönetici, Anel Grup Şirketlerinde Denetçilik 0,00
IMKB
Yorum
-
SPK, ANEL TELEKOM'UN HALKA ARZ EDİLECEK PAYLARINI KAYDA ALDI
Sermaye Piyasası Kurulu, Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri
Sanayi ve Ticaret'in ihraç başvurusunu kayda aldı.
SPK Haftalık Bülteni'nde yer alan karara göre, Şirket’in 50.000.000
TL olan sermayesinin 20.000.000 TL’ye azaltılması ve eşanlı olarak
tamamı nakden karşılanmak suretiyle 50.000.000 TL’ye artırılması
nedeniyle ihraç ve halka arz edilecek toplam 30.000.000 TL nominal
değerli paylar Kurul kaydına alındı.
Foreks Haber Merkezi
Yorum
-
***ANELT***ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
Ortaklığın Adresi : Saray Mahallesi,Site Yolu Sokak,Anel İş Merkezi,No:5 /4 Ümraniye, İstanbul
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel:216 636 22 00 - Faks:216 636 25 00
Özet Bilgi : Azerbaycanda Şube Açılması Hakkında.
AÇIKLAMA:
"Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 17.01.2012 tarihli kararıyla, Azerbaycan'da potansiyel projelerin değerlendirilmesi amacı ile bu ülkede şube açılmasına karar verilmiştir."
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
IMKB
Yorum
-
***ANELT******ANELE***ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
Özet Bilgi : Sermaye Avansı alınması hakkında
AÇIKLAMA:
Şirketimizin 50.000.000,-TL olan çıkarılmış sermayesinin, 30.000.000,- TL azaltılarak 20.000.000,-TL'ye indirilmesine ve eş zamanlı olarak çıkarılmış sermayemizin tamamı nakit karşılığı olmak üzere 30.000.000,- TL artırılarak tekrar 50.000.000,-TL 'ye çıkarılması hakkında Sermaye Piyasası Kurulunun 13.01.2012 tarih ve 2012/2 haftalık bülteninde kurul kaydına alındığını 16.01.2012 tarihli Özel Durum Açıklaması ile kamuoyuna duyurmuştuk.
Konu ile ilgili olarak şirketimiz sermayesinin %27,41'ine sahip Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş.'den 8.000.000,-TL tutarında sermaye avansı alınmıştır.
IMKB
Yorum
-
***ANELT***ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
Özet Bilgi : 2012 yılı Bağımsız Denetim Şirketinin seçilmesi hakkında
AÇIKLAMA:
Şirketimiz Yönetim Kurulu, Bugün (27.01.2012) 2012 mali yılı bağımsız denetimi firması olarak " AC İstanbul Uluslararası Bağımsız Denetim A.Ş."nin seçilmesine karar vermiştir.
IMKB
Yorum
-
Özet Bilgi : İş Geliştirme Bölüm Yöneticisinin işten ayrılması hakk.
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:"Şirketimizde İş Geliştirme Bölüm Yöneticisi olarak görev yapan Sn. İzlen Umut EGELİ 31.01.2012 itibari ile görevinden ayrılmıştır."
IMKB
Yorum
Yorum