garanti satmış 35 küsür artalamayla ama metro hakkında bildi edinemedim.yarın için 36 dan alış verdim ,risk oldu ama..
ALYAG-Altınyağ
Collapse
X
-
en sonki büyük operasyonda metro yatırımdan yapılan alışlar patronundu ondan sordumdatahaege Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergaranti satmış 35 küsür artalamayla ama metro hakkında bildi edinemedim.yarın için 36 dan alış verdim ,risk oldu ama..
Yorum
-
Arkadaşım grafiğini dikkatli incelersen düşüş trendinde iken bile ikibuçuk ay ile 4 ay arasında süren periyotlarda %25 - 35 civarında yukarı ani hareketler yapmış.
Son olarak 4,5 ayı bulan zamanda yukarı böyle bir hareket görünmüyor. Yani bu sefer uzun süren bir yatay hareket sözkonusu. Üstelik yaptığı ihracat bağlantılarından dolayı bir beklentide sözkonusu iken. Tuhaf bir durum var.
Dilerim yukarı çok ani bir yükseliş yaşarız. Ya da ?
Üç aylık bilanço sanırım açıklanmadı, Bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Yorum
-
Yukardaki linkte 3 aylık bilançonun son gönderilme tarihi 6 mart görünüyor ama ben görmedim açıklandığını.
Yorum
-
ben alyagdan bi şey anlamadım bana kalırsa ya zıplayan hisselere yönelir arada alır satarsın ya da sabredersin..ben 2.5 ay sabrettim dayanamadm sattım sattım bi daha da almam gibi görünüyor..sadece bu hisse değil zaman zaman hisseler ani hareketler yapıyr..yakalamak lazım..bu arada bazen okulda internet çekmiyor takip ettiğim hissenin fiyat bilgilerini anlık mesajlarla öğrenebileceğim üyelik var mı?bu konuda bilgisi olan yardım edebilir mi..
Yorum
-
Türkcell de vardı bir ara. Mesaj değil ama anlık olarak istediğin an kendin açıp bakıyordun. Ben 2004 te kullandım bir ara . Şu an varmı bilmiyorum
Yorum
-
Öğleden sonrada tavan olmazsa hatrım kalır. Yatay hareketi 5 aya yakın sürdü. Birde tavan yaptığı anda baktım Ağırlıklı ortalaması 0,41 di. Yani Tavana kadar olan işlemler çok küçük.PEHLİVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı olsun bakalım öğleden sonra devamı gelecekmi !
Şu an itibari 2,5 milyon lot işlem olmuş ve ortalama 0.41.
Bu kadar işlemi bu maliyetle alıp daha aşağı satmaları zaten mantıksız olur. Ben tavan bekliyorum.
------------------------
Yatırım tavsiyesi değildir
Yorum
-
genellikle 2. tavan olmaz ama kısmet bakalım , zaten açılır açılmaz tavan olursa ve kapanışa kadar bozulmazsa bir hareket var diye düşünebilirizmavimarti66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖğleden sonrada tavan olmazsa hatrım kalır. Yatay hareketi 5 aya yakın sürdü. Birde tavan yaptığı anda baktım Ağırlıklı ortalaması 0,41 di. Yani Tavana kadar olan işlemler çok küçük.
Şu an itibari 2,5 milyon lot işlem olmuş ve ortalama 0.41.
Bu kadar işlemi bu maliyetle alıp daha aşağı satmaları zaten mantıksız olur. Ben tavan bekliyorum.
------------------------
Yatırım tavsiyesi değildir
Yorum
-
şimdilik bir cacık yokPEHLİVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergenellikle 2. tavan olmaz ama kısmet bakalım , zaten açılır açılmaz tavan olursa ve kapanışa kadar bozulmazsa bir hareket var diye düşünebiliriz
eski günlerim aklıma geldide , andela olsada 2 laflasak
Yorum
-
***ALYAG*** Altinyag Kombinalari A.S.'nden gelen yazi: Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri:IV No: 41 sayili Tebligi'nin 7. maddesinde yer alan fonksiyonlar, Sirketimizin Pay Sahipleri Ile Iliskiler Birimi Sorumlusu Saide Mustafa tarafindan yurutulmekte olup, iletisim bilgileri asagida sunulmustur. Adi-Soyadi: Saide Mustafa Telefon No: 0232 328 06 71 Fax No: 0232 376 84 58 E-Posta: rabay@altinyag.com.tr ***ALYAG*** (20/03/2009 - 11:43:28)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum

Yorum