her seferinde satayım diyorum olmuyor, bir senedir portfoyumde, sanki nikah kıydık o kadar parayı bankaya koysam kazanırdım... borsada daha büyük düzeltmelere kadar bekleteceğim, o zamanda hareketlenmezse yapcak bişi yok artık....
ASELS-Aselsan
Collapse
X
-
***ASELS*** Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi: Uruguay Silahli Kuvvetleri ile sirketimiz arasinda, 9600 Frekans Atlamali Telsiz ve Ic
***ASELS*** Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi: Uruguay Silahli Kuvvetleri ile sirketimiz arasinda, 9600 Frekans Atlamali Telsiz ve Ic Konusma Sistemi ile Yazilim Tabanli Telsiz teslimati, kurulumu ve ilgili egitimi konusunda, 27 Temmuz 2007 tarihinde, 2.799.900 ABD Dolari tutarinda bir sozlesme imzalanmistir. Sozlesme kapsamindaki yukumlulukler 2008 yilinda tamamlanacaktir. ***ASELS***
Yorum
-
Sn Timur iki gündür güzel direniyor, üstelik işlem hacmide güzel, ancak sizde bilirsinizki aselsanın sagı solu belli olmaz, ne desek boş, bekleyip göreceğiz....Timur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterotokarla aselsanın aldığı ihaleler hep 2008-10 arası vadeli demek ki bunlar 2008-10 da patlama yapacak
şuan güçlü duruyor dicem ama piyasa çıkarken çıkmadıki şimdi düşmeye hakkı olsun
Yorum
-
06.09.2007 13:31:52, ASELSAN, CEZAYIR SAVUNMA BAKANLIGI`NIN ACTIGI TAKTIK HABERLESME CIHAZLARI IHALESINE TEKLIF VERDI
ASELSAN ELEKTRONIK SANAYI VE TICARET A.S.`NDEN GELEN YAZI:
SIRKETIMIZ TARAFINDAN CEZAYIR SAVUNMA BAKANLIGI`NIN ACTIGI TAKTIK HABERLESME
CIHAZLARI IHALESINE TOPLAM 189 MILYON ABD DOLARI TUTARINDA BIR TEKLIF
VERILMISTIR. TEKLIF, CEZAYIR SILAHLI KUVVETLERI IHTIYACI TAKTIK HABERLESME
CIHAZININ TEKNOLOJI TRANSFERI ILE DORT YILLIK SURE ZARFINDA URETIMINI
KAPSAMAKTADIR.
-IMKB-
haber yaramıyor bu kagıda, yine ekside kapadık......
Yorum
-
07.09.2007 14:46:40, Aselsan, Msb Ve Ana Yuklenici Tai Firmasi Arasinda 700 Milyon Dolarlik Bir Sozlesme Imzalandi
Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.s.`nden Gelen Yazi;
Atak Helikopter Projesi Kapsaminda, Aselsan Ile Savunma Sanayii Mustesarligi
Ve Ana Yuklenici Tai Firmasi Arasinda, 7 Eylul 2007 Tarihinde, 700.000.000
Abd Dolari Tutarinda Bir Sozlesme Imzalanmistir.
Bu Sozlesme Kapsaminda `aviyonik Ve Silah Sistemi Tedarigi Ve Entegrasyonu`
Aselsan Tarafindan Gerceklestirilecektir. Teslimatlar 2009 Yilinda
Baslayacaktir.
-imkb-
Yorum
-
-
-
32.00 e kadar gider ve burayı kırarsa eski zirveyi hedefleyebilir. Şimdilik 30.00 ilk ciddi direnç durumunda.
Yorum
-
ASELS son kapanışını 0.75 YTL Artışla 28 seviyesinden yaparken, işlem hacmi 90 günlük ortalamanın yüzde % 114 üstünde gerçekleşti.
Son bir yıldır kuvvetli boğa piyasası etkisinde olduğu görülen hisse senedi, 19.7206 seviyesinden başlatıığı çıkışını istikrarlı şekilde sürdürüyor. Olumlu beklentilerin sürdüğü hisse, direnç noktalarında satışla karşılaşmaması nedeniyle son kapanışını 300, 90, 30 ve 10 günlük hareketli ortalamalarının üstünde yapti.
3 günlük ortalama işlem hacminde, 5 günlük ortalama işlem hacmine oranla ortaya çıkan artış kısa vadeli yükseliş trendini destekliyor. İlk direnç noktası 30.60 seviyesinde. İşlem hacmindeki artışın sürmesi şartıyla direncin geçilmesi durumunda pozisyonlar artırılabilir.Kar satışlarının gelmesi durumunda ilk destek noktası 25.40 İkinci direnç noktası 31.64 seviyesinde olan hissede ikinci destek noktası ise 22.11 seviyesinde.
Hissede Bollinger Band normalden yüzde 34.93 daha geniş bir konuma girerken son kapanış bu bandın üst çizgisinin yüzde 8.32 altında oluştu.
Stochastic göstergesi son olarak 2.00 gün önce Sat sinyali vermişti.
Yorum
-
Bu gün sabaha karşı bir rüya gördüm. Aracı kurumumun müdürü beni arayarak dün aselsanları satmışsın, hemen geri alman gerekiyor dedi. Bende neden alayın ki dedim, oda ben öyle istiyorum dedi uyandım. Biryerlerimmi açıkta kaldı nedir,!!!
pek rüya görmememe ragmen rüya kısmı gercek...
Yorum
bu habere neden eksi yönünde tepki vermedi ki, alışmıştık iki senedir nasıl olsa......

Yorum