ASELS-Aselsan

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yagmur
    Kıdemli
    • 29 Nisan 2008
    • 4717

-*ASELS-Aselsan ile Şili Silahlı Kuvvetleri Askeri Fabrikası (FAMAE) arasında Şili Silahlı Kuvvetlerinin 100 adet Leopard tankının modernize edilmesi konusunda sürdürülen çalışmaların 2009 yılı sonuna kadar tamamlanması ve sözleşme koşullarını netleştirilerek anlaşma yapılmasına yönelik Mutabakat Muhtırası bugün IDEF 2009 Uluslararası Savunma Sanayii Fuarında düzenlenen tören ile imzalanmıştır. Proje bedelinin tahmini 150 Milyon ABD doları civarında olacağı öngörülmektedir. Yurtdışından alınan bu siparişler, Aselsan'ın Türkiye'nin savunma bütçesine bağımlılığını azaltacağı için ayrıca önem arz etmektedir.
    Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• lestad
      Aktif
      • 10 Eylül 2009
      • 162

Kap : Aselsan elektronik sanayi ve ticaret a.s. / asels [] sgbf-yonetim ve denetim kurulu uyeleri 14.04.2010 15:40:03

sgbf-yonetim ve denetim kurulu uyeleri
      ---------------------------------------------------------------------------------------------
      yonetim ve denetim kurulu uyeleri
      adi soyadi gorevi meslegi son 5 yilda ortaklikta ustlendigi son durum itibariyle ortaklik ortakliktaki sermaye payi
      gorevler disinda aldigi gorevler (%)
      mehmet cavdaroglu yonetim kurulu baskani e.korg. Yonetim kurulu baskani - 0
      necmettin baykul yonetim kurulu baskan yrd. E.tumg. - - 0
      ahmet senol yonetim kurulu uyesi e.tuga. Yonetim kurulu uyesi tskgv vakif hizmetleri grup baskani 0
      birol erdem yonetim kurulu uyesi e.tugg. - - 0
      mustafa ayhan gerceker yonetim kurulu uyesi yuk.muhendis yonetim kurulu uyesi odtu ogretim gorevlisi 0
      aslan kilicarslan yonetim kurulu uyesi e.tugg. Yonetim kurulu uyesi - 0
      osman kapani aktas yonetim kurulu uyesi e.hv.tugg. - - 0
      mehmet timur denetim kurulu uyesi ymmm denetim kurulu uyesi - 0
      ismail dikmen denetim kurulu uyesi e.tuga. - - 0
      atilla guler denetim kurulu uyesi e.alb. Denetim kurulu uyesi tskgv basin takip ve protokol uzmani 0

---------------------------------------------------------------------------------------------

bu haberin kap `in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link`i tiklayiniz!

Yorum

• Dragon
        Bağımlı
        • 09 Haziran 2007
        • 941

Yükselişin devamı halinde 10.40 deneyebilir..

al,sat tavsiyesi değildir.
        Ben ben değilim,Sen olmayınca
        Sen sen değilsin,Ben olmayınca

Yorum

• Ahmet Hakkı
          Bağımlı
          • 05 Mayıs 2008
          • 1121

Ziraat Yatırım ASELS incelemesi (6/4/2011)

Yorum

• stockbroker
            Master
            • 28 Temmuz 2008
            • 4807

Ders niteliğinde bir grafik... İkili tepe formasyonu ve muhtemel bir OBO aynı grafikte...

Aselsan - Haftalık -TL

Yorum

• stockbroker
              Master
              • 28 Temmuz 2008
              • 4807

27/12/2011 - 11:18

***ASELS***ASELSAN ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 296. Cadde No: 16 Yenimahalle / ANKARA
              Telefon ve Faks No. : (312) 592 10 00 / (312) 354 13 02
              Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : (312) 592 12 42 - 43 - 45 - 70 / (312) 592 12 49
              Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
              Özet Bilgi : Sipariş Alınması

AÇIKLAMA:
              Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

ASELSAN, Raytheon Network Centric Systems firmasından Hava Telsizleri'nin teminine yönelik olarak 1.154.125,- ABD Doları tutarında sipariş almıştır. Teslimatlar 2012 yılı içerisinde gerçekleştirilecektir.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
                Master
                • 28 Temmuz 2008
                • 4807

29/12/2011 - 14:12

***ASELS***ASELSAN ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Özet Bilgi : Sözleşme İmzalanması

AÇIKLAMA:

Savunma Sanayii Müsteşarlığı ile Şirketimiz arasında Zırhlı Araç Mürettebatı Kompozit Başlığı Projesi ile ilgili olarak toplam bedeli 49.700.000 USD ve 14.352.000 TL tutarında bir sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu sözleşme kapsamında teslimatlar 2012-2016 yıllarında gerçekleştirilecektir.

Bu açıklama Savunma Sanayii Müsteşarlığı'ndan alınan izne istinaden yapılmıştır.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
                  Master
                  • 28 Temmuz 2008
                  • 4807

Ortaklığın Adresi : Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 296. Cadde No: 16 Yenimahalle / ANKARA
                  Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : (312) 592 12 42 - 43 - 45 - 70 / (312) 592 12 49

AÇIKLAMA:

Şirketimiz ile HDW/MFI Business Partnership arasında Yeni Tip Denizaltı Projesi işi ile ilgili olarak 17 Ocak 2012 tarihinde, toplam bedeli 95.500.344,- EUR (KDV hariç) olan bir sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu sözleşme kapsamında teslimatlar 2015-2023 yılları arasında gerçekleştirilecektir.

IMKB

Yorum

• Ahmet Hakkı
                    Bağımlı
                    • 05 Mayıs 2008
                    • 1121

Finans Yatırım ASELS incelemesi... (03/02/2012)

Yorum

• Ahmet Hakkı
                      Bağımlı
                      • 05 Mayıs 2008
                      • 1121

Finans Online ASELS incelemesi... (04/03/2012)

Yorum

• Ahmet Hakkı
                        Bağımlı
                        • 05 Mayıs 2008
                        • 1121

Ziraat Yatırım ASELS şirket analizi... (12/04/2012)

Yorum

• stockbroker
                          Master
                          • 28 Temmuz 2008
                          • 4807

Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : (312) 592 12 42 - 45 - 46 - 70 / (312) 592 12 49

AÇIKLAMA:

Milli Savunma Bakanlığı ile ASELSAN arasında Barbaros Sınıfı Fırkateyn Seaguard Modernizasyonu için 20.12.2012 tarihinde 11.480.000,-Avro bedelli sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu sözleşme kapsamındaki teslimatlar 2014 ve 2015 yıllarında gerçekleştirilecektir.

Bu açıklama Milli Savunma Bakanlığı'ndan alınan 24.12.2012 tarihli izne istinaden yapılmıştır.

IMKB

Yorum

• stockbroker
                            Master
                            • 28 Temmuz 2008
                            • 4807

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İLE ASELSAN SÖZLEŞME İMZALADI

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) ve Askeri Elektronik Sanayii
                            (ASELSAN) arasında yapılan yeni proje anlaşmasının sözleşmesi törenle
                            imzalandı.
                            Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ile ASELSAN arasında
                            yapılan 'Mikrokanal Isı Değiştiricisinde Isı Aktarımının
                            Nanoakışkanlar Kullanılarak Artırılması' projesinin imza töreninde
                            konuşan Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Cumhuriyet Üniversitesi'nin
                            ulusal projeler anlamında çok ciddi bir ivme yakaladığını ifade etti.
                            Prof. Kocacık, "ASELSAN ile yapılan Mikrokanal Isı Değiştiricisinde
                            Isı Aktarımının Nanoakışkanlar Kullanılarak Artırılması' projesi
                            üniversitemize ve ülkemize hayırlı olsun. Bu tür projelerimizin
                            artarak devam etmesini temenni ediyorum. Emeği geçenlere teşekkür
                            ediyorum." dedi.
                            Törene CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Mühendislik Fakültesi
                            Dekanı Prof. Dr. Ahmet Demirci, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan
                            Buyruk, Sivas Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Halil İbrahim Acar,
                            Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kazım Görgülü ile
                            proje yürütücüsü Kimya Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr.
                            Kerim Yapıcı katıldı.

Yorum

• stockbroker
                              Master
                              • 28 Temmuz 2008
                              • 4807

***NETAS******ASELS***NETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : ALEMDAĞ CADDESİ NO 171 ÜMRANİYE İSTANBUL
                              Telefon ve Faks No. : 216-5222000 216-5222222
                              Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 216-5222025 216-5222222
                              Özet Bilgi : Dördüncü Nesil (4G/LTE) Haberleşme Sistemi Geliştirme (ULAK) Projesi Hakkında

AÇIKLAMA:

1. Şirketimiz ile Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında Savunma Sanayii Müsteşarlığı ile Aselsan arasında 13.02.2013 tarihinde imzalanan Dördüncü Nesil (4G/LTE) Haberleşme Sistemi Geliştirme (ULAK) Projesi Sözleşmesi'nde ("Ana Sözleşme") NETAŞ tarafından ifa edileceği belirtilen alt yüklenicilik faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla hüküm ve şartları Ana Sözleşme hüküm ve şartları kapsamında düzenlenecek ULAK Projesi Alt Sözleşmesinin ("Sözleşme") imzalanması konusunda bir mutabakat muhtırası imzalanmıştır.

Ayrıca yine

2. Şirketimiz ile Başakşehir Belediyesi, Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Argela Yazılım ve Bilişim Teknolojileri A.Ş arasında, Savunma Sanayii Müsteşarlığı nezdinde Aselsan yükleniciliğinde yürütülecek Dördüncü Nesil (4G/LTE) Haberleşme Sistemi Geliştirme (ULAK) Projesi kapsamında Projenin gerektirdiği test ve kapsama alanı maksatlı çalışmalarda yer tahsisi ve deneme altyapısı için gerekli kaynakların karşılanması amacıyla bir mutabakat metni imzalanmıştır.

IMKB

Yorum

• Ahmet Hakkı
                                Bağımlı
                                • 05 Mayıs 2008
                                • 1121

Yorum

Working...
                                X

Debug Information