ALKA-Alkim Kağıt
ALKA - Alkim Kağıt
Collapse
X
-
Etiketler: hiçbiri
-
Alka-alkim Kagit, Cirosunu 2oo7'nin Ilk 6 Ayinda Gecen Yila Oranla % 60 Artirarak
49 Milyon Ytl'ye Cikardi. Sirketten Yapilan Aciklamaya Gore; Yilin Ilk Alti Ayinda
Yuzde 100'e Yakin Kapasiteyle Calisan Alka, Alti Aylik Donemde 36 Bin Tonluk
Uretimin Tamaminin Satisini Gerceklestirdi.
Yurt Ici Satislarinin Yanisira Ihracatini Da Basariyla Surdurduklerini Belirten
Alka Yonetim Kurulu Baskan Baskan Yardimcisi Ferit Kora, ''turkiye'nin En Gelismis
Teknolojisiyle Uretim Yapan Ofset - Kuse Kagit Tesislerimizde Her Gecen Yil
Kapasite Kullanimimizi Ve Satislarimizi Arttirarak Ulke Ekonomisine Cok Onemli
Katkilar Sagliyoruz. Gecen Yilin 6 Aylik Donemine Gore Net Ciromuz 2007'nin Ayni
Doneminde Dolar Ve Euro'nun Tl Karsisinda Deger Kaybetmesine Ragmen Yaklasik Yuzde
60 Gibi Cok Onemli Miktarda Artmistir. Alti Aylik Donemde 36.000 Tonluk Uretimin
Tamami Satilarak Yuzde 100'e Yakin Kapasite Kullanimi Gerceklestirilmistir" Dedi
Yilin Ikinci Yarisi Icinde Uzun Donem Baglantili Siparisleri Oldugunu Aciklayan
Kora 2007 2.yarisinda Da Ayni Performansi Surdureceklerini Soyledi.
-matriks-
-
***alkim*** Alkim Alkali Kimya A.s. Ile Ilgili Olarak Huseyin A.kora'dan Gelen Yazi:
13.12.2007 Tarihinde Alkim Alkali Kimya A.s. Hisse Senetlerimden 1.300.000
Adeti Sardis Menkul Kiymetler A.s. Araciligiyla, 6,30 Ytl Fiyattan Yabanci
Kurumsal Yatirimcilara Satilmistir. ***alkim***
Yorum
-
Alka - Alkim Kağit
günlük ytl grafiği

haftalık usd grafiği

hisse yükselen kanal içinde hareket etmeye devam ediyor. 1.14 cent destek 1.45 -1.65 -1.78 cent dirençler olarak karşımızda duruyor. geçmişteki zirve ise 2.56 cent.
6 aylık takası

ilk 6 kurumdan 5 inin takası artıda. işyatırımın takası yüzde 38.71 den 61.55 e yükselmiş. Hissenin büyük ölçüde iş yatırım tarafından toplandığını söyleyebiliriz.
F/K 10.49
bilançoya baktığımızda geçen sene sürekli zarar açıklayan şirket 2007 de esas faaliyet karını artırdı. 2006 9 aylık bilançosu -3.211.512 iken 2007 nin aynı ayında + 5.968.293 olarak açıkladı. Son aylarda başlayan yükseliş trendi bu açıklıyor sanırım. Hissede orta vade içinde büyük getiriler olacağını düşünüyorum. Bol Kazançlar...
Yorum
-
ikizbeyin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBilgi için çok teşekkürler, dikkate alacağım.
Saygılar.Rica ederim, bol kazançlarazizaydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterverdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
Yorum
-
yanlış topiğe eklemişsiniz soruyu. Alkim kimya da satış oldu. sorunun cevabına gelince, bir çok açıklması olabilir. Şirketin yeni yaturumlar için nakite ihtiyacı olabilir ya da farklı amaçlar peşinde olabilirler. Bunu tam olarak bilemeyiz. Yabancıların maliyeti 6.300 den ise orta ve uzun vade de kağıt iyi yerlere gidebilir.manxxx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralkim hisse senetlerinin 1300 000 adedinin 6.300 satılmasını borsa yatırkcısı açısından yorumlarmısınız
Yorum
-
-
hafta başında listemize aldık.1.53 hedefi bugün görüldü..1.46 aşağı kırılmadıkça tutulabilir...
Yorum
-
***ALKA*** Alkim Kagit Sanayi ve Ticaret A.S. ile ilgili olarak Ozay Kora'dan gelen yazi: 18.02.2009 tarihleri arasinda Alkim Kagit San. ve Tic. A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 1.31 fiyat araligindan 30.000 adet alis islemi tarafimca/ortakligimizca gerceklestirilmistir. ***ALKA*** (18/02/2009 - 08:58:56)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
***ALKA*** Alkim Kagit Sanayi ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi: Konu: Pay Sahipleri ile Iliskiler Birimi. Sermaye Piyasasi Kurulunun Seri: IV, No: 41 sayili Tebligin 7'nci maddesi kapsaminda Sirketimiz bunyesinde gorev yapmakta olan, pay sahipleri ile iliskiler birimi yoneticisi Mustafa Nafiz Guresti ve Murat Balpinar'in iletisim bilgileri asagidaki gibidir. Adres: Kemalpasa Organize Sanayi Bolgesi Kirovasi Mevkii, Kemalpasa, Izmir Telefon: 0232 877 06 06 Faks: 0232 877 06 05 ***ALKA*** (27/03/2009 - 15:57:24)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
***ALKA*** Alkim Kagit Sanayi ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi: Konu:Yonetim Kurulu Uyelerinin gorev bolumu ve Sirketin temsil ve ilzaminin tespiti Sirketimiz Yonetim Kurulu 02.04.2009 tarihinde toplanarak 2009/09 numarali karar geregi bir yillik bir sure icin secilmis bulunan yonetim kurulu uyeleri toplanarak asagidaki sekilde gorev bolumu yapmislardir. 1)Alkim Kagit Sanayi ve Ticaret A.S.'nin 01.04.2009 tarihindeki Ola- gan Genel Kurul toplantisinda bir yillik sure icin secilmis bulunan yonetim kurulu uyeleri toplanarak asagidaki sekilde gorev bolumu yapmislardir.:Sirketin Yonetim Kurulu Baskanligi'na M.Reha Kora, Baskan Yardimciliklarina A.Haluk Kora, Ferit Kora ve Arkin Kora secilmislerdir. 2)Baskan, Yardimcilari ve tum Uyeler genel anlamda tum islerin usulune uygun bir bicimde yasalar ve mevzuat cercevesinde yonetilmesinden sorumlu olmakla birlikte, kendi aralarindaki gorev bolumu acisindan: Baskan M.Reha Kora genel stratejilerin belirlenmesi, Baskan Yardimcilarindan A.Haluk Kora sirketimizin yurtdisi iliskileri ve yeni projelerle, teknik konularda, Ferit Kora ticari ve mali konularda, Arkin Kora denetim isleriyle ilgili olarak baskana gorevlerinde yardimci olacaklardir. Ozay Kora, denetim komitesi uyesi olarak, Emine Hale Kosif Kurumsal Iletisim mevzuunda, Tulay Onel halkla iliskiler, Nihat Erkan Idari ve mali konular, M.Faruk Yuksel ise muhasebe, mali mevzuat, SPK, MKK ve IMKB konularinda olmak uzere aralarinda is bolumu yapmislardir. ***ALKA*** (02/04/2009 - 15:40:20)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum

Yorum