AKBNK-Akbank

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

AKBNK-Akbank

AKBNK-Akbank
    https://twitter.com/keyborsa_simurg
  • yavru_kus
    Yeni üye
    • 10 Temmuz 2007
    • 5

akbankın son durumu nedir? bu dönem ddirenç noktasını öğrenebilir miyim? elimdekilerden artık kurtulmak istiyorum...

Yorum

• ilker
      Tecrübeli
      • 02 Haziran 2007
      • 196

yavru_kus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      akbankın son durumu nedir? bu dönem ddirenç noktasını öğrenebilir miyim? elimdekilerden artık kurtulmak istiyorum...
      Sirket Adi Hisse Kodu Alt Destek Destek KAPANIS Direnç Üst Direnç

Akbank AKBNK 8,25 8,55 8,85 9,00 -

Yorum

• yavru_kus
        Yeni üye
        • 10 Temmuz 2007
        • 5

bgn 9,00 a ulaşmış durumda burayı geçerse yönü ne olur?

Yorum

• ilker
          Tecrübeli
          • 02 Haziran 2007
          • 196

sordugunuz soru müneccimlerin cevap verebileceği türden :=)))
          Akbank ın direnci kırması durumunda yükseliş hızlanarak devam edebilir(piyasanın olumlu olması durumunda)
          Endeksin yatay seyretmesi halinde küçük bir kar satışı normaldir...
          Bu gün Yapı Kredinin başını çektiği sektör olumlu, endekside bunlar taşıyor zaten.
          Bende Vakıfbank var direnci olan.4.02 yi gecemedi, normalde 4 den vermem lazım ama ben beklemeye devam ediyorum

Yorum

• simurg
            Administrator
            • 10 Mart 2007
            • 9248

yavru_kus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            bgn 9,00 a ulaşmış durumda burayı geçerse yönü ne olur?
            Endeks gittikçe akbank da gidecektir.Kararınızı ona göre verin.

Yorum

• yavru_kus
              Yeni üye
              • 10 Temmuz 2007
              • 5

garantinin teknik analiz sayfasını fln inceliom bi yandan. çok bişi anlamıom ama grafikler yükseliş yönünde sanki.. dağıttığı temettüden sonra biraz toplaması gerekmez mi?

Yorum

• yavru_kus
                Yeni üye
                • 10 Temmuz 2007
                • 5

bedelsizden bahsediom kafa bi dünya oldu..

Yorum

• simurg
                  Administrator
                  • 10 Mart 2007
                  • 9248

Akbank T.a.s.'nden Gelen Yazi:
                  Akbank'in European Investment Bank'tan (eib) Sagladigi 150 Milyon Avro
                  Tutarindaki Kredi Ile Ilgili Aciklamamiz Asagida Yer Almaktadir.
                  Akbank, European Investment Bank'tan (eib) 12 Yil Vadeli, 150 Milyon Avro
                  Tutarinda Bir Kredi Saglamistir.
                  Sozkonusu Kredi Kobi'lerin Yatirim Finansmani Ihtiyacini Karsilamak Amaciyla
                  Alinmistir.

-imkb-

Yorum

• sozcelik
                    Katılımcı
                    • 22 Haziran 2007
                    • 66

Akbank, 2007'de 2 milyar 41 milyon YTL net kar açıkladı. Akbank'tan, 2007 yıl sonu mali sonuçlara ilişkin yapılan açıklamada, bankanın 2 milyar 525 milyon YTL brüt kâr elde ettiği, brüt kâr üzerinden 484 milyon YTL vergi karşılığı ayrıldığı ve net karın 2006'ya göre yüzde 29'luk artışla 2 milyar 41 milyon YTL olduğu bildirildi. Akbank Genel Müdürü Zafer Kurtul, bankanın kredilerinin geçen yıl sonuna göre yüzde 32'lik artışla 40 milyar YTL'ye ulaştığını, bunun sonucunda toplam krediler pazar payının yüzde 13.4'e yükseldiğini, kredilerin yüzde 32'sinin bireysel, yüzde 34'ünün KOBİ ve yüzde 34'ünün de kurumsal kredilerden oluştuğunu belirtti. Geçen yıl sonuna göre bankanın tüketici kredilerindeki artışının ise yüzde 43 olduğu, bu alandaki pazar payının yüzde 13.2 olduğunu aktaran Kurtul, "Tüketici kredilerindeki artış özellikle ihtiyaç kredilerinden kaynaklanmaktadır. Bu dönemde ihtiyaç kredilerinde bankamız yüzde 83'lük bir artış kaydederken, aynı dönemde sektörün artış oranı yüzde 67 olarak gerçekleşmiştir'' dedi. Kurtul, şunları kaydetti: "2007'de ekonomimizdeki olumlu gelişmelere paralel olarak ülkemizde gerçekleşen yatırımların finansmanına bankamız önemli ölçüde katkıda bulunmuştur. Bu dönemde kurumsal ve ticari müşterilerimize kullandırdığımız döviz kredilerimizdeki artış dolar bazında yüzde 63 olarak gerçekleşmiştir."
                    :cool:

Yorum

• akyazi
                      Seyirci Üye
                      • 02 Mart 2008
                      • 55

akbank tavan bugun 6.90

Yorum

• simurg
                        Administrator
                        • 10 Mart 2007
                        • 9248

28.03.2008 ***akbnk*** Akbank T.a.s.`nin 28.03.2008 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.
                        ***akbnk*** Akbank T.a.s.'nin 28.03.2008 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.
                        '28 Mart 2008 Tarihinde Yapilan Bankamiz Ortaklar Olagan Genel Kurul
                        Toplantisi'nda Alinan Kararlar Asagida Belirtilmistir. 1- Yonetim Kurulu,
                        Denetciler Ve Bagimsiz Denetim Kurulusu Raporlarinin Kabul Edilmesine, 2- 2007
                        Yili Bilancosu Ile Kar Ve Zarar Hesaplarinin Tasdikine Ve Bu Yila Ait Muamele
                        Ve Hesaplardan Dolayi Yonetim Kurulu Ve Denetcilerin Ayri Ayri Ibralarina, 3-
                        2007 Yili Karinin Yonetim Kurulu'nun Teklifine Uygun Olarak Ve Verilen Takrir
                        Geregince Asagidaki Sekilde Dagitilmasina, - Bankanin 2007 Yili
                        Faaliyetlerinden Saglanan 1.994.294.332,74 Ytl'lik Net Kardan Bankamizin Ana
                        Sozlesmesi'nin 82. Maddesi Geregince, - Ortaklarimiza 31 Aralik 2007 Tarihi
                        Itabiriyle Bankamizin Odenmis Sermayesi Olan 3.000.000.000 Ytl'nin %5'ine
                        Tekabul Eden 150.000.000 Ytl Birinci Nakit Brut Temettu 570.000.000 Ytl, Ikinci
                        Nakit Brut Temettu Olmak Uzere Toplamda Odenmis Sermayenin %24'u Olan
                        720.000.000 Ytl Nakit Brut Temettu Dagitilmasina, - Yine Ana Sozlesme Geregince
                        Yonetim Kurulu Baskan Ve Uyelerine 510.821,92 Ytl Nakit Brut Temettu
                        Dagitilmasina, - Nakit Temettu Odemelerine 31.03.2008 Tarihinden Itibaren
                        Baslanilmasina, - Istirak Ve Bagli Ortakli Hisseleri Satis Kazanclari Olarak
                        Elde Edilen Toplam 8.024.798,51 Ytl'nin 'sermaye Yedekleri'ne Aktarilmasina Ve
                        'kanuni Yedek Akceler' Olarak Toplam 156.765.798,83 Ytl Ayrildiktan Sonra Kalan
                        Karin 'olaganustu Yedekler'e Tahsis Edilmesine, 4. Bosalan Yonetim Kurulu
                        Uyeliklerine Kalan Sure Icerisinde Gorev Yapmak Uzere Secilen Bulent Adanir Ve
                        William Joseph Mills'in Yonetim Kurulu Uyeliklerinin Onaylanmasina, 5. Banka
                        Yonetim Kurulu'nun Teklifi Dogrultusunda Ve Yetkili Mercilerden Alinan Izinlere
                        Istinaden, Banka Ana Sozlesmesi'nin 24'uncu Maddesinde Degisiklik Yapilmasina,
                        6. Bankanin 2008 Ve 2009 Yillari Bagimsiz Denetimini Yapmak Uzere Secilen
                        Basaran Nas Bagimsiz Denetim Ve Serbest Muhasebeci Mali Musavirlik A.s.
                        Bagimsiz Denetim Kurulusu'nun Seciminin Onaylanmasina, 7. Yonetim Kurulu
                        Uyelerinin Turk Ticaret Kanunu'nun 334 Ve 335'inci Maddeleri Kapsamina Giren
                        Hususlarda Mezun Kilinmalari Hakkinda Yonetim Kurulu'na Yetki Verilmesine,
                        Karar Verilmistir. Gundemin 8'inci Maddesi Geregince, 2007 Yili Icerisinde
                        Dernek, Vakif Ve Benzeri Kurumlara 447.604,05 Ytl Bagista Bulunuldugu Hakkinda
                        Bilgi Verilmistir. Banka Ana Sozlesmesi'nin Degisen 24'uncu Maddesinin 'eski'
                        Ve 'yeni' Sekli Ekte Yer Almaktadir.' Toplanti Tutanaginda Ana Sozlesmenin
                        24.maddesi Tadilinin Kabul Edildigi Hususu Da Yeralmaktadir. Ana Sozlesme
                        Maddesinin Eski Ve Yeni Sekli, Genel Kurul Toplanti Tutanagi Ve Kar Dagitim
                        Tablosu Gunluk Bulten Ekinde Yayinlanacak Olup, Kar Dagitim Tablosu Internet
                        Sitemizin 'sirketler' Bolumunde De Yayinlanacaktir. ***akbnk***

Yorum

• demirci
                          Bağımlı
                          • 15 Mayıs 2008
                          • 1182

AKBNK*** Akbank T.A.S. ile ilgili olarak Resit Toygar'dan gelen yazi: 30.07.2008 tarihinde Akbank T.A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 6,50/8,75 YTL fiyat araliginda 80.000 adet satis islemi tarafimca gerceklestirilmistir. ***AKBNK***

Yorum

• demirci
                            Bağımlı
                            • 15 Mayıs 2008
                            • 1182

AKBNK*** Akbank T.A.S.'nen gelen yazi: Bankamiz uluslararasi bankalardan olusan konsorsiyuma 1 yil vadeli, EUR 1 Milyar tutarinda sendikasyon kredisi alinmasi icin yetki vermistir. ***AKBNK***

Yorum

• demirci
                              Bağımlı
                              • 15 Mayıs 2008
                              • 1182

AKBNK***YENILEME-AKBANK, 1 MILYAR EUROLUK SENDIKASYON KREDISI IÇIN YETKI VERDI

Akbank'in, vadesi dolan 1 milyar avro tutarindaki sendikasyon kredisini yenilemek üzere uluslararasi bankalardan olusan konsorsiyuma yetki verdigi bildirildi.
                              Akbank'tan yapilan yazili açiklamada, söz konusu sendikasyon kredisine 20 ülkeden, 53 uluslararasi bankanin katilacagi belirtildi.
                              Açiklamada, dün saglanan 393,5 milyon dolarlik kredi hakkinda da bilgi verilerek, bu krediye Avrupa Yatirim Bankasinin (EIB) da yatirimci olarak katildigi kaydedildi.
                              Kredinin, reel sektörün yatirimlarinin finansmaninda kullanilacagi ifade edilen açiklamada, Avrupa, Orta Dogu ve Afrika bölgesinden 2008 yilinda gerçeklestirilen ilk nakit akimlarina dayali seküritizasyon kredisi olma özelligi tasiyan bu kredinin, ayni zamanda EIB'in yatirim yaptigi ilk nakit akimlarina dayali seküritizasyon kredisi oldugu kaydedildi.
                              Verilen bilgiye göre, Akbank, her iki islemin sonucunda yaklasik 2 milyar dolar tutarinda dis kredi saglamis olacak.

Yorum

Working...
                              X

Debug Information