ALKIM-Alkim Kimya

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • balıkçıdoktor
    Yasaklı
    • 23 Mayıs 2008
    • 318

allahım yanlız değilim demekki çok şükür...........folvoda anlamadıysa gariplik alçakal abimde demektir...........

Yorum

• VOLVO
      indikatör
      • 30 Nisan 2009
      • 1448

balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      allahım yanlız değilim demekki çok şükür...........folvoda anlamadıysa gariplik alçakal abimde demektir...........
      Ben sanırım anladım. tek şüphe duyduğum nokta rus noktası. orayı yanlış anlamış olabilirim

Yorum

• balıkçıdoktor
        Yasaklı
        • 23 Mayıs 2008
        • 318

canım oraya kadar herkes anladı.........gel bakalım yamacımıza sende bizdensin yırtınma boşuna..................bu arada hazırmısın..................

Yorum

• VOLVO
          indikatör
          • 30 Nisan 2009
          • 1448

canım oraya kadar herkes anladı.........gel bakalım yamacımıza sende bizdensin yırtınma boşuna..................bu arada hazırmısın..................
          hazırım hazırım toktor.hemde uzun zamandır hazırım. ya sen

Yorum

• balıkçıdoktor
            Yasaklı
            • 23 Mayıs 2008
            • 318

beni hiç sorma zaten..........çoktan aldım bile uçak biletlerini ........

Yorum

• VOLVO
              indikatör
              • 30 Nisan 2009
              • 1448

Aslında bu sıralar seyahat yapmak riskli. domuz gribi falan filan olmayalım:040:

Yorum

• stockbroker
                Master
                • 28 Temmuz 2008
                • 4807

ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Tahtada önceleri bir yabancı vardı.pasife durmadan mal yazan fiyatı aşağı basmaya çalışnaxxxxxxxxxxxxxxxxxquote]
                1 saatte zor anladım.
                Haftalardır üst kademeleri doldurup, alt kademeye küçük lotlar satıp fiyatı düşük gösterenlere ne denilebilir? Az bile...

Yorum

• balıkçıdoktor
                  Yasaklı
                  • 23 Mayıs 2008
                  • 318

üstad bunu ciddimi yazdın bize şimdi.........teessüf vb herşeyi ederim sana..............bu kadarını folvo bile anladı zaten...............daha doğrusu az biraz renliğimizin verdiği bir huy olarak geyiğe döndü olaay...........eyvallah yinede...........

Yorum

• stockbroker
                    Master
                    • 28 Temmuz 2008
                    • 4807

üstad bunu ciddimi yazdın bize şimdi.........teessüf vb herşeyi ederim sana..............bu kadarını folvo bile anladı zaten...............daha doğrusu az biraz renliğimizin verdiği bir huy olarak geyiğe döndü olaay...........eyvallah yinede...........

Ben size bir şey yazmadım.İşin doğrusu neden bahsettiğinizi dahi anlayamadım.

Mesajımı okuduktan sonra aşağıdaki satış kademelerine ve işlemlere bakarsanız belki yazdığım anlaşılır.

Yorum

• zamanlama
                      Speedy Trader
                      • 24 Mayıs 2007
                      • 109

İnsan bir kağıda hergün neden baskı yapar niye düşürmek isterki..Birilerini dökmek ister mesela, dökme kardeşim yukarı çıkardığında zaten satacak adam,bana satar diye zaten korkun yoktur,çünkü yukarı çıktığında başka alıcı gelecek..Hissen var ama belki yukarı yapacak paran yoktur..Paran yoksa neyine kağıt yapmak..Ne çok seviyolar küfür ve beddua yemeyi..k24
                      Çakal nerde onda para vardır çizsin yukarı Kendi kendimimi çizeyim derse onu zorlunun eline veririm ha

Yorum

• ÇAKAL
                        Ağa'nın Adamı
                        • 27 Haziran 2007
                        • 2545

zamanlama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        İnsan bir kağıda hergün neden baskı yapar niye düşürmek isterki..Birilerini dökmek ister mesela, dökme kardeşim yukarı çıkardığında zaten satacak adam,bana satar diye zaten korkun yoktur,çünkü yukarı çıktığında başka alıcı gelecek..Hissen var ama belki yukarı yapacak paran yoktur..Paran yoksa neyine kağıt yapmak..Ne çok seviyolar küfür ve beddua yemeyi..k24
                        Çakal nerde onda para vardır çizsin yukarı Kendi kendimimi çizeyim derse onu zorlunun eline veririm ha
                        Hele bi ortalık güneşlensin.Çöküyor muyum çökmüyor muyum tepesine görürsün.
                        Yaşadığını farketmek için bastım kafana.
                        Senin ne işin var burada varyolar,memsalar dururken.
                        Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
                        Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

Yorum

• zamanlama
                          Speedy Trader
                          • 24 Mayıs 2007
                          • 109

ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Hele bi ortalık güneşlensin.Çöküyor muyum çökmüyor muyum tepesine görürsün.
                          Yaşadığını farketmek için bastım kafana.
                          Senin ne işin var burada varyolar,memsalar dururken.
                          Benim bunda da işim olmaz,tercümanlık yapıyorum
                          Sürekli baskı yapılan hisseye para bağlayıp beklemem ama gözüm sürekli üstünde,bir sinyal görürsem sülük gibi yapışıcam
                          Küçükken o hisselerle uğraşıyoduk,büyüdük, yaşlandık artık büyük hisselerle uğraşıyoruz

Yorum

• TİTANYUM
                            Yeni üye
                            • 04 Eylül 2009
                            • 5

Ne olacak bu hisse,nin hali bir türlü anlamıyorum çakıldık kaldık......

Yorum

• kimo
                              Yeni Üye
                              • 17 Kasım 2009
                              • 12

TİTANYUM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Ne olacak bu hisse,nin hali bir türlü anlamıyorum çakıldık kaldık......
                              Anlayacak bir durum yok malesef.Alıcısız tahtahda 3,5 bin lotla kademelere basıp tepkiye alan olmasın diye düşürdüklere kademelere mal yığan bir kısım mahlukat var.:ka24:Gördükçe kulaklarını çınlatmak dışında elden bir şey gelmiyor.

Yorum

• jakhall01
                                Çalışkan
                                • 18 Aralık 2008
                                • 893

Alkim'den ankara'da 40 milyon tl'lik yatirim- sabah

sabah gazetesinin internet sitesinde konuyla ilgili olarak 10 nisan'da
                                yayinlanan haber asagida bulunuyor:
                                " ankara cayirhan beldesinde, alkim
                                alkali kimya tarafindan yapimi suren yillik 150 bin ton kapasiteli sodyum
                                sulfat tesislerinde ilk uretimin yil sonunda planlandigi bildirildi. Firma
                                genel muduru ismail ceylan, halki bilgilendirmek uzere bir toplanti duzenledi.
                                Bolgede, glauberit madeninin mta tarafindan kesin olarak hesaplanmis rezervinin
                                190 milyon ton oldugunu anlatan ceylan, "bu yaklasik 65 milyon ton saf sodyum
                                sulfata esdegerdir ve dunyanin sayili rezervleri arasindadir. Tesisler
                                tamamlandiginda 40 milyon liralik yatirim gerceklesmis olacak" dedi. Tesislerin
                                yillik 150 bin ton kapasiteli olacagini ve ilk uretimin yil sonunda
                                hedeflendigini belirten ceylan, sodyum sulfat madeninin deterjan basta olmak
                                uzere kagit, cam, tekstil ve cesitli kimyasallarin hammaddesi olarak
                                kullanildigin "

-matriks-
                                ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information