5.60 direnci sağlam kırılması lazım sonra ilk hedef 8.9 lar.
ALKIM-Alkim Kimya
Collapse
X
-
EFSANE hocam bu ALTINYILDIZ NE olacak acaba burda sorması ayıpEFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5.60 direnci sağlam kırılması lazım sonra ilk hedef 8.9 lar.

Yorum
-
aha yakalandıkhırs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEFSANE hocam bu ALTINYILDIZ NE olacak acaba burda sorması ayıp

valla bekliyoruz hocam... aldık duruyor.. bakalım onunda zamanı gelecek bir ara fena saldılar ama k24 şuan iyi 4 kademe kardayım ... ;)NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersağlam duruyor... 6.60 geçilirse film kopar...
kapanış 6.75

bayramdan sonra... olan olacak...NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
-
kopmadı.............EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersağlam duruyor... 6.60 geçilirse film kopar...itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
bana yasak mı...............az bir şey aldı bizde..................orh2008 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergemici abi de burdaymış
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
dogru yerdeymışım onu anladım :081::081:gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbana yasak mı...............az bir şey aldı bizde..................ALLAH'TAN BAŞKA TÜM OTORİTE SAHİPLERİNİ VETO EDİYORUM.
Yorum
-
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkopmadı.............
kopacak abi merak etme....hemde öyle böyle değil.... ;)NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
-
ne tarafa kopacak..................EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkopacak abi merak etme....hemde öyle böyle değil.... ;)itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
nerden biliyorsun.. patron alışları var diye...
patronun kasası senmisin yoksa

gerçi ekranımda yok.. hiç incelemedim.....!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
olmadığı için bilmiyorsun............yanında patron yazıyor işlemlerin...............guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternerden biliyorsun.. patron alışları var diye...

gerçi ekranımda yok.. hiç incelemedim.....itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
hisse alım satımlarına bakmıyormusun abi ; sureklı borsaya dusuyor ,,, kora lar alım yapıyorguneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternerden biliyorsun.. patron alışları var diye...

gerçi ekranımda yok.. hiç incelemedim.....ALLAH'TAN BAŞKA TÜM OTORİTE SAHİPLERİNİ VETO EDİYORUM.
Yorum
Yorum