Elimde 20 gün kadar evvel 52 lot vardı şu kararı agustos ayında alsalar en az 100.000 tl kazanacaktım.....k24k24k24
AFYON-Afyon Çimento
Collapse
X
-
-
Nasibüke yusibüke velev kane tahtel cebel...Üzülme ;)AUDİ+ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİçim yanıyor içim.............Hayatımın fırsatı kaçtı her geçen gün üzüntüm daha,da artıyor...............Minnet ile kokma gülü, al eline sûseni,
Geçme namert köprüsünden, ko aparsın su seni.
Yatma tilki yatağında, ko yesin aslan seni.
Yorum
-
Kap : Istanbul menkul kiymetler borsasi / [afyon] hisse alim satim bildirimi 01.04.2010 17:39:50
kap : Istanbul menkul kiymetler borsasi / [afyon] hisse alim satim bildirimi 01.04.2010 17:39:50
sermaye piyasasi kurulu'nun seri:viii, no:54 sayili tebligi kapsaminda set group holding a.s. Tarafindan borsamiza gonderilen hisse senedi alis satis islemlerine iliskin aciklama ilisikte yer almaktadir.
Bildirimlerin borsamiz tarafindan kap'a aktarilarak kamuya duyurulmus olmasi, iceriginin borsa tarafindan incelendigi, teyit ya da tekefful edildigi anlamina gelmez.
---------------------------------------------------------------------------------------------
bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!
ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
-
Kap : Afyon cimento sanayi t.a.s. / afyon [] genel kurul toplantisi sonucu 05.04.2010 14:12:11
kap : Afyon cimento sanayi t.a.s. / afyon [] genel kurul toplantisi sonucu 05.04.2010 14:12:11
genel kurul toplantisi sonucu
---------------------------------------------------------------------------------------------
ortakligin adresi : Pakpen plaza halk sok no 40-44 sahrayicedid kadikoy 34734 istanbul
telefon ve faks no. : Tel 0 216 468 00 00 faks 0 216 468 00 79
ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : Erol gokdagli tel 0 216 468 00 00/1194 faks 0 216 468 00 79
yapilan aciklama guncelleme mi? : Hayir
yapilan aciklama duzeltme mi? : Hayir
yapilan aciklama ertelenmis bir aciklama mi? : Hayir
konuya iliskin daha once yapilan ozel durum aciklamasinin tarihi : Yoktur
ozet bilgi : Olagan genel kurul sonucu
genel kurul toplanti turu : Olagan
olagan genel kurul toplantisi ise ait oldugu hesap donemi : 2,009
genel kurul tarihi : 05.04.2010
afyon cimento sanayi turk anonim sirketi'nin05 nisan 2010 tarihinde yapilan olagan genel kurul
toplanti tutanagi
afyon cimento sanayi turk a.s.'nin 2009 yilina ait olagan genel kurul toplantisi 05 nisan 2010 tarihinde, saat 09:30'da sirket merkez adresi olan pakpen plaza, halk sokak, no:40-44 sahrayicedid / kadikoy - istanbul adresinde, istanbul sanayi ve ticaret mudurlugu'nun 02/04/2010 tarih ve 19157 sayili yazilariyla gorevlendirilen t.c. Sanayi ve ticaret bakanligi komiseri sayin handan tatar'in gozetiminde yapilmistir.
Toplantiya davet kanun ve ana sozlesmede ongoruldugu gibi ve gundemi de ihtiva edecek sekilde turk ticaret sicili gazetesinin 15.03.2010 tarih ve 7521 sayili nushasinda ile referans gazetesinin 11.03.2010 tarihli ve hurses gazetesinin 11.03.2010 tarihli sayisinda ilan edilmek suretiyle ve ayrica onceden hisse senetlerini tevdi ederek adreslerini bildiren hamiline yazili pay sahiplerine taahhutlu mektupla, toplanti gun ve gundeminin bildirilmesi suretiyle suresi icerisinde yapilmistir.
Hazirun cetvelinin tetkikinden sirketin toplam 3.000.000.-turk liralik sermayesine tekabul eden 300.0000.000 adet hisseden 30.000 tl.'lik sermayeye karsilik 3.000.000 adet hissenin asaleten,2.324.042,40 tl.'lik sermayeye karsilik 232.404.240 adet hissenin de vekaleten olmak uzere, toplam 235.404.240 adet hissenin toplantida temsil edildiginin ve boylece gerek kanun ve gerekse ana sozlesmede ongorulen asgari toplanti nisabinin mevcut oldugunun anlasilmasi uzerine toplanti yonetim kurulu baskani tarafindan acilarak gundemin gorusulmesine gecilmistir.
1. Divan baskanligina sn.adnan adil ignebekcili'nin, oy toplayiciligina sn.dilek topkaya'nin, katiplige ise sn.umit gungordu'nun secilmelerine oybirligi ile karar verildi.
2. Genel kurul tutanaklarinin imzalanmasi icin divan heyetine yetki verilmesine oybirligi ile karar verildi.
3. Yonetim kurulu faaliyet raporu ile bagimsiz denetim sirketinin raporu okundu.murakiplardan tohlantida hazir bulunan denetci ayda unal tarafindan murakip raporu okundu.
4. Donem icerisinde yapilan bagis ve yardimlar hissedarlarin bilgisine sunuldu.
5. Bilanco ve kar-zarar hesaplari okundu ve muzakereye acildi, soz alan olmadi.yapilan oylama sonucunda bilanco ve kar-zarar hesaplari oybirligi ile tasdik edildi.
Tasdiki muteakiben yonetim kurulu tarafindan verilen teklif vechile ;
sermaye piyasasi kurulu'nun 25 subat 2005 tarih 7/242 sayili ve 27.01.2006 tarih ve 4 / 67 sayili ve 05.05.2006 tarih ve 21/537 sayili kurul ilke kararlari ve 27.01.2010 tarih 02/51 sayili yazilari ile spk'na tabi ortakliklarda 2009 yili sonu itibariyle yapilacak kar dagitimina iliskin duzenlenen hususlar dogrultusunda ,
31 aralik 2009 tarihi itibariyle sirketin spk mevzuatina gore hazirlanan mali tablolarinda (709,891.00) tl ve yasal kayitlarinda ise (678,204.01) tl net donem zarari bulundugundan, 2009 yili faaliyetlerinden kar payi olusmadigindan birinci yedek akce ayrilmamasina,
ancak, yonetim kurulunun teklifi uzerine, sirketimizin, yasal kayitlarinda olaganustu yedek akceler hesabinda yer alan ve 2008 yilina ait olan dagitilmamis karin 744,000.00 tl tutarindaki kisminin 2009 yili icin ortaklara brut nakit kar payi olarak dagitilmasina, dagitilacak bu kar payi ile ilgili olarak 73,800.00 tl tutarinda ikinci tertip yedek akce ayrilmasina,
31 mayis 2010 tarihini asmamak sartiyla kar dagitim tarihinin tesbiti icin sirket yonetim kurulu'na yetki verilmesine ve sirketimizin 2009 yili icin dagitilacak olan kar payi orani, 1.00 tl nominal bedelli her bir hisse basina nakit brut 6.20 tl, nakit net 5.27 tl olarak odenmesine,
6. Yonetim kurulu ibralarinda sahibi olduklari paylardan dogan oy haklarini kullanmayarak yapilan oylama sonucunda yonetim kurulu uyeleri ile denetciler oybirligi ile ve tek tek ibra edildiler.
7. 2010 yili icin, yonetim kurulu uyelerine ve murakiplara ucret odenmemesine oybirligi ile karar verildi.
8. Onerilen adaylar arasindan , sirketin yonetim kurulu uyeliklerine 1 (bir) yil sure ile gorev yapmak uzere;
* adnan adil ignebekcili ( set group holding a.s.'i temsilen )
* francesco carantani ( ciments francais s.a.'i temsilen )
* abdulkadir bayburtlu ( set beton madencilik san.ve tic.a.s.'i temsilen)
* frederic robert colley ( ciments francais s.a.'i temsilen )
* basri utku ( set beton madencilik san.ve tic.a.s.'i temsilen) ve
* umit gungordu'nun ( set group holding a.s'i temsilen )
secilmelerine oybirligi ile karar verildi.
Onerilen adaylar arasindan, denetci olarak 1 (bir) yil sure ile gorev yapmak uzere ;
* ayda unal
* soydan cigsar ve
* tamer okyayuz'un secilmesine oybirligi ile karar verildi.
8. Yonetim kurulu uyelerine turk ticaret kanunu'nun 334. Ve 335. Maddelerinde ongorulen islemleri yapma hususunda izin verilmesine oybirligi ile karar verildi.
9. Sirketin 2010 yili hesaplarinin incelenmesi icin, bagimsiz denetim sirketinin secimi konusunda yonetim kuruluna tam yetki verilmesine oy birligi ile karar verildi.
10. Toplanti gundeminde gorusulmesi gereken baska bir husus olmadiginin anlasilmasi uzerine toplanti divan heyeti baskani tarafindan kapatildi.
bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!
-kap-ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
-
Kap : Afyon cimento sanayi t.a.s. / afyon [] nakit kar payi dagitim tarihi 27.04.2010 15:50:39
nakit kar payi dagitim tarihi
ortakligin adresi : Pakpen plaza halk sok. No 40-44 sahrayicedid kadikoy 34734 istanbul
telefon ve faks no. : Tel 0 216 468 00 00 faks 0 216 468 00 79
ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : Erol gokdagli tel 0 216 468 00 00 /1194 faks 0 216 468 00 79
yapilan aciklama guncelleme mi? : Hayir
yapilan aciklama duzeltme mi? : Hayir
yapilan aciklama ertelenmis bir aciklama mi? : Hayir
konuya iliskin daha once yapilan ozel durum aciklamasinin tarihi : Yoktur
ozet bilgi : Kar payi dagitim tarihi
nakit olarak dagitilacak toplam brut kar payi (tl) : 744,000
borsa`da islem goren 1 tl nominal degerli beher hisseye dagitilacak nakit kar payi
brut (tl) : 6,20
net (tl) : 5,27
nakit kar payi dagitim tarihi : 30.04.2010
afyon cimento sanayi t.a.s.
Yonetim kurulu karari
baskan : Adnan adil ignebekcili
uyeler : Frederic robert colley, basri utku, umit gungordu,
karar no : 07
karar tarihi : 27.04.2010
konu : Kar payi odeme tarihleri konusunda karar alinmasi
karar : Yapilan gorusmeler sonucunda ;
sirketimizin 2009 faaliyet yilina iliskin olaganustu yedek akceler hesabindan dagitilan kar payi odemelerinin, 30.04.2010 - 31.05.2010 tarihleri arasinda, paylari merkezi kayit kurulusu (mkk) tarafindan sermaye piyasasi mevzuatinin kaydi sisteme iliskin duzenlemeleri cercevesinde izlenmeye baslanan pay sahipleri icin sermaye piyasasi mevzuati cercevesinde kayden odenmesine,
henuz kaydilestirilmemis hisse senetlerine ait ve 31 aralik 2007 tarihinden sonra tahakkuk eden temettulerin ise, sermaye piyasasi kanunu`nun gecici 6. Maddesi ve mkk`nin 30 ocak 2008 tarih ve 294 no.lu genel mektubu cercevesinde, bu senetler kaydilestirilinceye kadar hak sahiplerine odenmemesine, sirketimiz uhdesinde tutulacak olan bu haklarin odemesinin, kaydilestirme islemleri tamamlandiktan sonra yapilmasina,
sirketimizin 2009 yili faaliyetlerinden dolayi olaganustu yedek akceler hesabindan dagitilacak olan kar payinin, 05 nisan 2010 tarihinde yapilan olagan genel kurul toplantisinda da kararlastirildigi uzere, 1.00-tl nominal bedelli her bir hisse basina nakit brut 6,20 tl, nakit net 5,27 tl olarak odenmesine,
keyfiyetin hissedarlarimiza duyurulmasi bakimindan gazetede ilan edilmesine karar verildi.
Adnan adil ignebekcili frederic robert colley
baskan uye
basri utku umit gungordu
uye uye
bu haberin kap `in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link`i tiklayiniz!
Yorum
-
MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. [] 29.04.2010 18:11:15
Afyon Çimento Hisse Senedinde Brüt Takas Uygulamasının Kaldırılması
Sermaye Piyasası Kurulu (Kurul) tarafından, daha önceden alınan kararla Afyon Çimento Sanayi A.Ş.'nin (Afyon Çimento) Eski ve Yeni hisse senedi sıraları birleştirilinceye kadar geçecek süre içerisinde Afyon Çimento hisse senedinde 11.03.2010 tarihinden itibaren gerçekleştirilen işlemlerden başlamak üzere;
a. Brüt takas uygulamasına geçilmesi,
b. Aracı kurum ve yatırımcı bazında takas alacaklarının takas süresinden sonra dağıtılması,
kararları alınmış olduğu belirtilerek, Afyon Çimento Eski ve Yeni sıralı hisse senetlerinin sıralarının 30.04.2010 tarihinde birleşeceği dikkate alınarak belirtilen tedbirlerin kaldırıldığı bildirilmiştir.
Bilgi edinilmesini ve gereğini rica ederiz.Saygılarımızla,
xxx
Yorum
-
Sabah gazetesinden alıntı... (20.08.2011)
Göçmen: Afyon Çimento ile ilgileniyoruz
20.08.2011
Sabancı Holding Çimento Grup Başkanı Mehmet Göçmen, bağlayıcı olmayan teklifleri önümüzdeki hafta verilecek Afyon Çimento'nun satışıyla ilgilendiklerini söyledi. Mehmet Göçmen, yurtdışı satın alma planlarının ise dünyadaki çalkantılar ve bölgesel hareketlerden etkileneceğini, ancak yıl sonunda bir satın almanın olabileceğini söyledi.
xxx
Yorum
-
Bu da 18/08/2011 tarihli Sabah gazetesinden alıntı...
Limak, Afyon'u yakın takibe aldı
18.08.2011
Limak Çimento Grubu, Ergani Çimento Fabrikası'na 10 milyon dolarlık yatırım yaptı. Holding, çimentoda 2012 sonuna kadar 100 milyon dolarlık daha yatırım yapmayı planlıyor. Nihat Özdemir, satış sürecinde olan Afyon Çimento'yu takibe aldıklarını söyledi
İnşaat, turizm, enerji, çimento, gıda ve havacılık sektörlerinde faaliyet gösteren Limak Holding, Türkiye'nin üçüncü büyük üreticisi konumunda olduğu çimento grubundaki yatırımlarına hız verdi. 2006'da TMSF'den satın aldığı Ergani Çimento'ya yatırım yaparak kapasite artırımına giden grup, 12 olan üretim merkezi sayısını 2012 sonuna kadar 18'e çıkarmayı hedefliyor. Limak Çimento Grubu'nun 2011 cirosunun 770-800 milyon dolar olacağını tahmin ettiğini söyleyen Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, "Bu da bizi İSO 500'de ilk 100 şirket arasına sokacaktır" dedi. İki üç aya kadar satışı tamamlanacak olan Afyon Çimento ile de ilgilendiklerini söyleyen Özdemir, "Kötü bir fabrika ama pazarı iyi. Burayı almak istiyoruz" dedi. Yıllık 640 bin ton klinker üretimine sahip olan Ergani Çimento'ya 2006'dan beri yapılan 50 milyon dolarlık yatırımla kapasitesi 860 bin tona çıkarıldı. Tesisin 2006 yılında 500 bin ton çimento satışı, 2010 sonunda 1 milyon tona ulaştı. Özdemir, Ergani'deki yatırımlar sonucunda, klinker üretim kapasitesini yüzde 35, çimento satışını ise yüzde 100 artırdıklarını belirtti. Özdemir ayrıca 2010 yılında, Kuzey Irak'a 310 bin ton çimento ihracatı gerçekleştirdiklerini böylece Türkiye ihracatına 25 milyon dolar katkıda bulunduklarını söyledi.
xxx
Yorum
-
23/12/2011 - 09:14
***AFYON* *CIMSA***İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş ve Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret T.A.Ş ile ilgili olarak Ciments Français Italcementi Group'dan gelen yazı ekte yer almaktadır.
Bildirimlerin Borsamız tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin Borsa tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
Tablo Başlığı
IMKB
Yorum
-
***AFYON***AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
Ortaklığın Adresi : Kısıklı Cad.No:4 Sarkuysan-Ak İş Merkezi S Blok Kat: 3 Altunizade, Üsküdar-İSTANBUL
Telefon ve Faks No. : 0(216) 651 53 00, 651 14 15
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0(272)214 72 00, 214 72 09
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : Toplu iş sözleşmesi görüşmeleri
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
İşyerimizde uygulanmakta olan toplu iş sözleşmesi 31.12.2012 tarihinde sona ermiştir. Üyesi bulunduğumuz Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile T. Çimse-İş Sendikası arasında düzenlenecek yeni dönem toplu iş sözleşmesi görüşmelerine 7 Şubat 2013 tarihinde başlanacaktır.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
IMKB
Yorum
Yataydan ne zaman kurtuldun hedefin 12,70 mi?

Yorum