AKSUE-Aksu Enerji
AKSUE-Aksu Enerji
Collapse
X
-
Etiketler: hiçbiri
-
Her hissenin analizini kendi topiğine eklemeye çalışacağım.ertanay59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersitede yeni olduğum için kusurlarımı afedin. ayen, aksu ve zorenin teknikleri akkındaki fikirlerinizi paylaşırmısınız
Yorum
-
-
haftalık usd grafiğinde tüm indikatörler 4. aydan itibaren al vermiş. Ve henüz sat sinyali ürememiş. Orta vade içinde iyi pirim potansiyeli mevcut. Bence orta ve uzun vade için fazla yoruma bile gerek taşımya devam
Yorum
-
Yorum
-
6,35 den 4,20 ye kadar gevşedi dün 4,40 4,50 aralıgındayken bugün son anda ki alımlarla 5,12 tavan görüldü ve 5,04 kapanış oldu finans ın alışları YTF nin satşları nı karşılıya bilecek mi????? bakalım yarın ve P.tesi önemli
Yorum
-
Sahiplerine geri vermişler.Hisse eski günlerine dönebilir.Takip etmekte fayda var.
Suyla üretim,DUY'la satım.
Bu sene su da bol.Elektrik pahalı.
Ufak ufak limana yaklaşayım.

Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSahiplerine geri vermişler.Hisse eski günlerine dönebilir.Takip etmekte fayda var.

Yorum
-
Üzerine kristal bardakta kola gider bunun.;)ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSahiplerine geri vermişler.Hisse eski günlerine dönebilir.Takip etmekte fayda var.

Emine hanımın tatlısı gibi oldu maşşallah.
Yorum
-
Ucu tekrar Aksu'ya dokunur mu ki?!!
Murat Demirel’e 12 yıl 6 ay hapis
Özden ATİK/İSTANBUL
Egebank’ın eski sahibi Yahya Murat Demirel, Halk Bankası’ndan kendi şirketlerine usulsüz kredi aktarılmasıyla ilgili olarak iki kez beraat ettiği, ancak Yargıtay’ın cezasını bozması nedeniyle yeniden yargılandığı davada bu kez hapis cezası aldı.
İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesi, zimmet suçundan Yahya Murat Demirel ile Hüsnü Barbaros Olcay ve Gökalp Baştürk, 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı. Diğer sanıklar Şaban Ayhan Tatlıgil ile Emine Mehtap Ceylan’a ise 9 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası verildi. İddianamede, Halk Bankası’ndan Yahya Murat Demirel’in bazı şirketlerine talep ettiğinden daha yüksek krediler çıkarıldığı, Demirel’in şirketlerine sağlanan kredilerin bir kısmının geri döndüğü, buna rağmen bankanın 159 milyon dolar zarara uğradığı belirtiliyordu. İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesi 28 Kasım 2001’de bankayı dolandırmak gibi kasıtlarının bulunmadığını belirterek aralarında Demirel’in de bulunduğu 8 sanığın beraatına karar vermişti.Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Aksu Enerji Ve Ticaret A.s.'nden Gelen Yazi:
Elektrik Uretim A.s. (euas) Genel Mudurlugu, Malzeme Yonetimi Ve Ticaret
Dairesi Baskanligi'nca 26.09.2008 Saat 14:00'de Yapilacak Kovada I/ii
Hidroelektrik Santralinin Hizmet Alimi Yolu Ile 3 Yil Sure Ile Islettirilmesi
Ihalesine Katilmaya Karar Verilmistir. Ihale Icin Turkiye Halk Bankasi Isparta
Subesinden 50.000 Ytl'lik 31.01.2009 Vadeli Gecici Teminat Mektubu Alinmistir.
-imkb-
Yorum

Yorum