Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sanırım biraz takdir istiyorsunuz sn mühendis
yapmayın ama bizede haksızlık oluyor
biz üstadlarımızı herzaman takdir ediyoruz zaten
dostum kastım topik yazarlarının taktir edilmesi değil topikte yazan diğer üye arkadaşları motive etmek onları topikte onurlandırmak için talep ettim. kendim için istediysem namerdim hesabı...yoksa apoletimizde ve göğsümüzde madalya takacak yerimiz kalmadı zaten..KY ya yardımcı olmak en güzel takdir değil mi... maksat kaliteli katılımı artırmak... .
dostum kastım topik yazarlarının taktir edilmesi değil topikte yazan diğer üye arkadaşları motive etmek onları topikte onurlandırmak için talep ettim. kendim için istediysem namerdim hesabı...yoksa apoletimizde ve göğsümüzde madalya takacak yerimiz kalmadı zaten..KY ya yardımcı olmak en güzel takdir değil mi... maksat kaliteli katılımı artırmak... .
çok mütevazisiniz sn. mühendis
bende sizin bu yönünüzü çok seviyoum
bu arada yukarıda değinmişsiniz.sizin topiğin takibi zor gerçektende.
umarım önerileriniz değerlendirilir.
Yorum