Yeni versiyonda görülen aksaklıkları ve görmek istediniz değişiklikleri bu bölüme yazarsanız sevinirim.
Yeni versiyon hakkında....
Collapse
X
-
Etiketler: hiçbiri
-
Hadi hayırlı olsun sevgili simurg..
Allah utandırmasın.İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
-
kontrol panelinde en son gönderiyi gönderenin ismi gözükmüyor sımurg hocam...
eğer olabilirse daha faydalı gözükür...*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
sağolasın abi. Amin diyelim.KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHadi hayırlı olsun sevgili simurg..
Allah utandırmasın.
tşk.hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkontrol panelinde en son gönderiyi gönderenin ismi gözükmüyor sımurg hocam...
eğer olabilirse daha faydalı gözükür...
Yorum
-
sımurg hocam blogları da kontrol edermisiniz....forumda gözükmüyor...*********************************************
Yorum
-
blog versiyonu ile bu versiyon uyum sağlamadı sanırım, teknik işlerimizi yapan vergin arkadaşımız ilgilenecek, konuyla...hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersımurg hocam blogları da kontrol edermisiniz....forumda gözükmüyor...
Yorum
-
Abi diğer tarafta düzeltme yapıp belirtmiştim ama buraya da yazayım....
Uzun zamandır gün içerisinde erişim problemi(DNS) yaşıyorum...Sabahları girerken hergün saat 13:30 da erişimim bitiyordu. Ben de ntunnel denilen mirror siteler ile devam ediyordum...
Yarın test edeyim bakalım.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
teşekkür ederim...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterblog versiyonu ile bu versiyon uyum sağlamadı sanırım, teknik işlerimizi yapan vergin arkadaşımız ilgilenecek, konuyla...*********************************************
Yorum
-
-
site güzel olmuş kullandıkça daha oturaklı olacaktır, emeklerinize sağlık Simurg hocam,
yalnız kurcalarken sayfanın üstünde sağdaki görüntü seçeneklerinde hybird e tıkladığımda sayfa açılmadı,
çıkış yapıp tekrar girdiğimde düzeldi ama çıkmadan önce baya uğraştım bilginiz olsun, kolay gelsin
Yorum
-
teşekkür ederim..mecaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHoş olmuş.
Hayırlı olsun.
Başarılarımızın daha yüksek ama daha zahmetsiz olması dileğiyle.
..................
Yorum
-
Resim ekleyemiyorum.. ?
linki nere yapıştıracağız.. ?
link ekleye tıkladığımızda, oraya yapıştırdım..
resim çıkmıyor...!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
Yorum